Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CebandoMate

Re: Без цензура!

Мнениеот CebandoMate » 24 апр 2021 18:21

CaptainBertorelli написа:Е, ако бяха решили. Но тогава, Славия с поне толкова фенска маса като вашата, е нарочена едновременно за фашистки и еврейски отбор. Смешно, наистина, но разни говеда като Драгойчева и Солаков са го направили!

Сега разбираш ли колко е безумно (да не кажа тъпо) от далечността на годините да се правят квалификации за даден отбор и за неговите привърженици (мразя думата фен, защото ми бие на вентилатор-прави вятър, и само толкова). Знам, че ти също си поддържаш отбора, но той истинският ли е, този, който си харесал преди амнайси години. Радва ли те лъжата? Знам, че няма да заобичаш Левски, нито Славия, нито Лудогорец, но защо обикна преименувания Литекс?
Me levanto la mañana esta sin sol,
brilla en mi alma el lamento de tu voz,
esta desecha la cama y sin llorar
lentamente ya la noche termino.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 апр 2021 18:26

CebandoMate написа:
CaptainBertorelli написа:Е, ако бяха решили. Но тогава, Славия с поне толкова фенска маса като вашата, е нарочена едновременно за фашистки и еврейски отбор. Смешно, наистина, но разни говеда като Драгойчева и Солаков са го направили!

Сега разбираш ли колко е безумно (да не кажа тъпо) от далечността на годините да се правят квалификации за даден отбор и за неговите привърженици (мразя думата фен, защото ми бие на вентилатор-прави вятър, и само толкова). Знам, че ти също си поддържаш отбора, но той истинският ли е, този, който си харесал преди амнайси години. Радва ли те лъжата? Знам, че няма да заобичаш Левски, нито Славия, нито Лудогорец, но защо обикна преименувания Литекс?

Аз имам един отбор. Ти защо обикна закрития през 1949-а клуб? Защо обикна, закрития през 1985-а клуб? Защо обикна, закрития през 1999-а клуб? Отговори ли си?
Хайл Мусолини

CebandoMate

Мнениеот CebandoMate » 24 апр 2021 18:32

CaptainBertorelli написа:
CebandoMate написа:

Аз имам един отбор. Ти защо обикна закрития през 1949-а клуб? Защо обикна, закрития през 1985-а клуб? Защо обикна, закрития през 1999-а клуб? Отговори ли си?

Ти наистина имаш един отбор, отбор който тази година ще чества 100 години от основаването си. Дали е създаден естествено или изкуствено, само вие знаете :mrgreen:
Me levanto la mañana esta sin sol,
brilla en mi alma el lamento de tu voz,
esta desecha la cama y sin llorar
lentamente ya la noche termino.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 апр 2021 18:34

Да не са баннали realno и да си е направил нов профил :lol: :? .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 апр 2021 18:37

CebandoMate написа:
CaptainBertorelli написа:
CebandoMate написа:

Ти наистина имаш един отбор, отбор който тази година ще чества 100 години от основаването си. Дали е създаден естествено или изкуствено, само вие знаете :mrgreen:

АС 23 няма сто години, но благодаря:)
Хайл Мусолини

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 апр 2021 20:05

Отвратително съдийство.
Предотвратвяш 100% гол с ръка и получаваш само жълт картон, Перниш при дуззпата излезнал поне два метра пред гол линията.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 апр 2021 22:14

bubka написа:Да не са баннали realno и да си е направил нов профил :lol: :? .

Това е русенския трол. Поредната му регистрация.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 апр 2021 10:19

Подарък, 1.60!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 апр 2021 10:46

miro_rz написа:Подарък, 1.60!

Какво става? Да не падна дизела :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 апр 2021 14:31

modor написа:
miro_rz написа:Подарък, 1.60!

Какво става? Да не падна дизела :lol:

В 19 часа темата ще бъде ли заключена заради негативен резултат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”