Фен тема за Димитър Иванков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kolec
- Контакти:
Re: Дано Иванков размисли!
Иванков? г-н Кашкавалени пръсти? Честно да ви кажа ако Бисер Михайлов застане на вратата ще съм по-спокоен отколкото като кашкаваления бос.. От ЦСКА съм но смятам че Петков е най-подходящ за титулярен вратар, а относно Караджов, педал, траверс или гей, все пак пази добре.. има бъдеще в него..
Иванков ни е изпортил достатъчно мачове, не бих казал, че ще ни липсва!
Караджов се доказа, че е хюмне, и не би трябвало да помирисва никакъв национален, докато непочне да се държи като мъж и най-вече, като професионалист!
Докато Боби е шефче в БФС-то, нняма начин някой да изнмести сина му!
Караджов се доказа, че е хюмне, и не би трябвало да помирисва никакъв национален, докато непочне да се държи като мъж и най-вече, като професионалист!
Докато Боби е шефче в БФС-то, нняма начин някой да изнмести сина му!

Без Иванков единственото решение е да побългарим вратара на Славия иначе друг добър български вратар лично аз не забелязвам
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Определено има потенциал за вратарска криза. Иванков е донякъде стабилен, но ако не играе той може да стане кофти. Петков е в най - слабата си форма сигурно от 5 години насам, но то избор няма. На Михайлов не мисля ,че трябва да се разчита в близките 2-3 години.
- manchesteR*und
- Контакти:
Не Иванков а който и да пази няма да ни помогне 

Акалски също е добър вратар,може да се изпробва в приятелските мачове.А Чавдаров също ми се струва,че е добър.
.cskara. написа:Акалски също е добър вратар,може да се изпробва в приятелските мачове.А Чавдаров също ми се струва,че е добър.
Твърдо против съм за Акалски

-
На вратарския пост който и да играе няма да е грешка... Иванков е най-сработен с останалите от националния отбор, със страшно много опит... стабилизира си играта... не прави глупости като преди години... дано размисли!
- sven_goran
- Контакти:
Иванков е смешко,
трябва да натурализираме "черния славист" Боли, за да имаме вратар!

трябва да натурализираме "черния славист" Боли, за да имаме вратар!

- manchesteR*und
- Контакти:
Марио Кирев не е лош вратар btw