Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Serafim » 23 мар 2021 21:05

Е то това е ясно и не е нужно да се казва. Макар, че такива хейтъри и плиткоумни има, че ще реват защо са толкова малко парите. :)

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 23 мар 2021 21:07

Нашият Лупи отново лъже лъже че чак се олива.Жена му да управляваше клубът с пъти по-добре щеше да се справи!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 мар 2021 21:07

Интересно, какво ли има предвид Павел Колев с посланието към Робърта
"През лятото на 2019 година с теб започнахме проект, който не можахме да довършим. Успех, приятелю. Тук ще те оценят, когато вече си си тръгнал!".
Последното изречение за мен е показателно относно трансфера. Само ще добавя, че да трансферираш насила и евтино в измислени дестинации или да държиш футболистите да гледат записи защото не подписват договор (любимите похвати на насо) се разчува бързо.
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 мар 2021 21:16

Лошото е, че парите са изхарчени предварително за Хубчев, бившият му клуб и за заплатите които се дължат :cry:
Та и на Септември за Здравко :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 мар 2021 21:54

mikata написа:Лошото е, че парите са изхарчени предварително за Хубчев, бившият му клуб и за заплатите които се дължат :cry:
Та и на Септември за Здравко :roll:

Точно това написа и аз по-рано. Нищо не сме вързали и закърпили. Тези пари са похарчени преди изобщо да са получени. И след тях пак ще сме на минус. Пак ще се дължат пари за заплати и стари задължения.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 мар 2021 22:15

Blue_Blood84 написа:...
Ами Билалчо е взет за заместника на Робърта, 100 000 лева даваме, получаваме 2 милиона лева за Робърта, можеш ли да смяташ, а това дали ще го замести е друг въпрос и времето ще покаже. 190 000 лева за 6 чужденеца, като ги разделиш става по 31 хиляди лева средно за играч, а имаме национал на Ирак, юноша на атлетико, добър двратар вече, а не Митрев или Кръстев, останалите ще ги видим като се сработят и това за по 31 хилди лева, вие тука повечето в тоя форум сте някакви спрели интриганти и сеираджии обаче. Е, Боруков са го питали дали иска да играе, не е искал, всеки казва, че българските играчи като ги поиска някой от Левски или тирето, веднага надуват цените. А и като се сетя за тия бивши юноши на Левски, които сега играят в други отбори, колко много сте ги псували докато са играли за Левски... не знам, тука сте само някакви спрели напълно.

Впечатляващи финансови познания! Сигурно си най-малко милиардер. Билал за Робърта ми напомня за приказката за коня и за кокошката. Относно финикийски знаци...Не разбирам от тази материя чак толкова, но аз за 31000 лв (сметката е твоя, на съм смятял) няма да позволя на тези момчета да се снимат с екипа на Левски. Утре ако докарат национал на Нубия и с него ли ще се гордееш? А в юношата на Атлетико ако имаше малко футбол щеше да играе в Примера дивисион. Дори в последния, но на онзи полуостров, не на този. Не искам да си вадя прибързани заключения в преотстъпвания на различни отбори вратар. Както и да е. Не осъждам продажбата на Робърта, но се съмнявам в качествата на тези които ще го заместят. Ако ние, реалистите, сме "спрели напълно", то ти с неадекватната си реакция показваш, че се връщаш назад.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2021 22:25

Serafim написа:Е то това е ясно и не е нужно да се казва. Макар, че такива хейтъри и плиткоумни има, че ще реват защо са толкова малко парите. :)

Такива хейтъри и плиткоумни знаят защо "реват", а ти знаеш ли за какво иде реч? Абе, Барса и Юнайтед са големи глупендери. Какви дългове имат, не е истина. Що не си продадат месита, рашфордци и сие. Да си наринат направо всичко. Бахти плиткоумниците. А защо тях да гледаме. У нас как е с ЦСКА-София и Локо? Първите имат, ако се вярва на информациите (уверен съм, че са някъде там) около 60 милиона дългове. За Локото вятър и мъгла. Не знам какви хейтъри и плиткоумни има, ама има хора, на които да имат дадат бизнес за милиони, ще го съсипят за два дни. Кое не разбра от изречението "Левски" Е фалирал"? Забележи "Е" не "МОЖЕ ДА". Само че тук не е като с теб и мен - ако не си платиш тока, след два дена ти го спират. И една черна спекулация. Да, вероятно след изборите, когато Бойко спечели, ще имаме нов бащица, а настоящият гледа да монетизира като за последно. Дългове си остават, плащания и заплати висят, а на терена едни неграмотници. Това е лицето на клуба. Ей, колко хубаво, беее. Като се замисля, добре, че се контзиха близнаците и Анди, че и тях щяха да монетизират. Някои ви плюят отгоре, вие си мислите, че дъжд вали.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 мар 2021 22:46

metodito написа:
Serafim написа:Е то това е ясно и не е нужно да се казва. Макар, че такива хейтъри и плиткоумни има, че ще реват защо са толкова малко парите. :)

Такива хейтъри и плиткоумни знаят защо "реват", а ти знаеш ли за какво иде реч? Абе, Барса и Юнайтед са големи глупендери. Какви дългове имат, не е истина. Що не си продадат месита, рашфордци и сие. Да си наринат направо всичко. Бахти плиткоумниците. А защо тях да гледаме. У нас как е с ЦСКА-София и Локо? Първите имат, ако се вярва на информациите (уверен съм, че са някъде там) около 60 милиона дългове. За Локото вятър и мъгла. Не знам какви хейтъри и плиткоумни има, ама има хора, на които да имат дадат бизнес за милиони, ще го съсипят за два дни. Кое не разбра от изречението "Левски" Е фалирал"? Забележи "Е" не "МОЖЕ ДА". Само че тук не е като с теб и мен - ако не си платиш тока, след два дена ти го спират. И една черна спекулация. Да, вероятно след изборите, когато Бойко спечели, ще имаме нов бащица, а настоящият гледа да монетизира като за последно. Дългове си остават, плащания и заплати висят, а на терена едни неграмотници. Това е лицето на клуба. Ей, колко хубаво, беее. Като се замисля, добре, че се контзиха близнаците и Анди, че и тях щяха да монетизират. Някои ви плюят отгоре, вие си мислите, че дъжд вали.

Колко пъти са осъдени и колко пари дължат на други клубове ЦСКА-София и Локото? Пак голямата конспирация против Левски. Ти виж с какво желание играят половината играчи, не получават редовно заплати, това е клуб, който си сменя отбора през 12-15 месеца, собствениците на няколко години. И като излезе добра оферта естествено, че ще искат да си ходят, мениджърите им ще направят всичко за трансфера, а другия клуб да не е луд да плаща двойна цена. Малмьо предлагаха под 1млн. евро за Робърта..

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 мар 2021 23:04

metodito написа:Такива хейтъри и плиткоумни знаят защо "реват", а ти знаеш ли за какво иде реч? Абе, Барса и Юнайтед са големи глупендери. Какви дългове имат, не е истина. Що не си продадат месита, рашфордци и сие. Да си наринат направо всичко. Бахти плиткоумниците.

Не знам до колко си запознат с положението в Барса, но те зорлем си платиха заплатите в последните няколко месеца, именно защото в момента няма свежа пара.

Но дори и при това положение, говорим за клубове с големи дългове, но и с още по-големи приходи. Те са конвертируеми, получават огромни пари, не е страшно да имаш дълг, когато можеш да го покриваш. Левски от какво има приходи? Сто продадени фланелки във феншопа на месец и стотинките от тв права? Ае нема нужда. Феновете даряват, браво за което, но не е това начина да поддържаш глава над водата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2021 23:13

rhaegar написа:
metodito написа:Такива хейтъри и плиткоумни знаят защо "реват", а ти знаеш ли за какво иде реч? Абе, Барса и Юнайтед са големи глупендери. Какви дългове имат, не е истина. Що не си продадат месита, рашфордци и сие. Да си наринат направо всичко. Бахти плиткоумниците.

Не знам до колко си запознат с положението в Барса, но те зорлем си платиха заплатите в последните няколко месеца, именно защото в момента няма свежа пара.

Заради това дадох пример с тях. Добре, ето ти наш пример: ЦСКА-София (София).

Мисли в пропорции.
Последна промяна от metodito на 23 мар 2021 23:24, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”