Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот bilyaletdinov » 23 мар 2021 14:25

Какво по-очаквано от това да продадем Робърта? Спасихме кожите с победата над Славия. В оставащите мачове я вземем точка-две, я не. Какви баражи сънувате, като Левски в момента е изваден за 2 години от Европа, ако не плати една определена сума. Кой ще я плаща? Насо дето го издържа женка му? Тити не плаща заплатите в Левски Лукойл, ама Левски ще издържа. Пунта Мара!
Важното е да спасят лиценза за А група. След изборите ще видим. Не очаквам промяна, а на лято най-сетне може и да ни закрият. Знае ли човек?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 мар 2021 14:25

LoveAndPeace написа:
sinqkrepost1914 написа:Ами не, не съм. Ама каква разлика има дали ще псуваш по тях, или по Сулака, Михайлович и монтанския голеадор Бари ?
Истината е, че нивото не се е вдигнало грам от есена. А ужким постоянно слушаме мантрата как, ако били чужденци, то трябвало задължително да са поне 2 класи на българите. Аз такова нещо не виждам. Единствено Робърта правеше разликата последния 1 месец. Сега ще чакаме на Стивън Петков с 5 мача от август насам, 3 от които резерва. И с един гол. А дано.

Ами Сулата сравнен с Петков си е направо Рио Фърдинанд.
Михайлович и Рерас са играли прекалено малко , че да им даваме крайни оценки , но дали е възможно да са по-зле от Найденов :lol: не мисля.
За Бари важи същото като за бековете. Вярно е , че Роби вдигна летвата , ама чак пък толкова превъзнасяне .........
Колкото и да не ни се иска да го признаем българските играчи не са конвентируема стока. При еднакво успешна игра и голове от страна на Бари или Илия , то Бари ще се продаде стократно по-лесно , по-бързо и по-скъпо.

Вярно е, чуждениците на фона на някои наши бг играчи направо са си класа, само като напишеш в едно изречение Алекс Петков, Стаматов и Найденов изпадам в ужас, но важното е да има някаква причина да се мрънка, нали бихме последния кръг славия и нямаше за какво да се плюе последните няколко дни.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 мар 2021 14:27

Познах, Робърта играе за трансфер.
Казано му е че го гледат, и има голям шанс да стане, за тва се напъва
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 мар 2021 14:28

LoveAndPeace написа:
sinqkrepost1914 написа:Ами не, не съм. Ама каква разлика има дали ще псуваш по тях, или по Сулака, Михайлович и монтанския голеадор Бари ?
Истината е, че нивото не се е вдигнало грам от есена. А ужким постоянно слушаме мантрата как, ако били чужденци, то трябвало задължително да са поне 2 класи на българите. Аз такова нещо не виждам. Единствено Робърта правеше разликата последния 1 месец. Сега ще чакаме на Стивън Петков с 5 мача от август насам, 3 от които резерва. И с един гол. А дано.

Ами Сулата сравнен с Петков си е направо Рио Фърдинанд.
Михайлович и Рерас са играли прекалено малко , че да им даваме крайни оценки , но дали е възможно да са по-зле от Найденов :lol: не мисля.
За Бари важи същото като за бековете. Вярно е , че Роби вдигна летвата , ама чак пък толкова превъзнасяне .........
Колкото и да не ни се иска да го признаем българските играчи не са конвентируема стока. При еднакво успешна игра и голове от страна на Бари или Илия , то Бари ще се продаде стократно по-лесно , по-бързо и по-скъпо.

Михайлович го видяхме как подари 1/2 финал на дебелия с фамозното си отиграване, което рядко се вижда и на U15 мачовете. Сулака срещу Берое за купата се опита да им асистира на 3 пъти само първото полувреме и играеше като пиян. За Рерас си прав. Бари ще го видим, когато до него не е Робърта и трябва да води атаката сам примерно. Найденов и Стаматов сме ги дъвкали вече многократно. Алекс Петков не ставаше, ама кой го доведе и него ? Да не би да сме ние..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 мар 2021 14:36

sinqkrepost1914 написа: Михайлович го видяхме как подари 1/2 финал на дебелия с фамозното си отиграване, което рядко се вижда и на U15 мачовете. Сулака срещу Берое за купата се опита да им асистира на 3 пъти само първото полувреме и играеше като пиян. За Рерас си прав. Бари ще го видим, когато до него не е Робърта и трябва да води атаката сам примерно. Найденов и Стаматов сме ги дъвкали вече многократно. Алекс Петков не ставаше, ама кой го доведе и него ? Да не би да сме ние..

Дарко Тасевски го чакахме 2-3 месеца да се впише , помниш ли дебютните мачове на онази грива Цветкович.
Алекс Петков дойде в момент в който всеки който може да направи разлика между баскетболната и футболната топка бихме взели.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 мар 2021 14:39

NOMER14 написа:
mikata написа:Сезона за нас приключи в неделя. Поне да са добри парите,така е като нямаме собственик с пари!

Точно така...
Момчето си вкара головете и ни остави в групата. Заслужава да се махне от България особено след онова дивашко влизане на малкия (язък му за фамилията).

Ква му е фамилията? То освен дядо му, тая фамилия е пропаст.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 мар 2021 14:49

LoveAndPeace написа:
sinqkrepost1914 написа: Михайлович го видяхме как подари 1/2 финал на дебелия с фамозното си отиграване, което рядко се вижда и на U15 мачовете. Сулака срещу Берое за купата се опита да им асистира на 3 пъти само първото полувреме и играеше като пиян. За Рерас си прав. Бари ще го видим, когато до него не е Робърта и трябва да води атаката сам примерно. Найденов и Стаматов сме ги дъвкали вече многократно. Алекс Петков не ставаше, ама кой го доведе и него ? Да не би да сме ние..

Дарко Тасевски го чакахме 2-3 месеца да се впише , помниш ли дебютните мачове на онази грива Цветкович.
Алекс Петков дойде в момент в който всеки който може да направи разлика между баскетболната и футболната топка бихме взели.

Да, спомням си на Цветко първите мачове срещу Сутиеска и след това. Беше доста неориентиран. За Тасевски не мога да кажа, малък съм да ги помня. Алекс Петков първите мачове с Живко създаваха някво усещане за стабилност, ама в последствие се оказа доста измамно. Както написах, а дано. Гледам си оптимист. Ще се радвам Барито да почне да шие, а Михайлович да почне да я вади като Цветко. Но към днешна дата нещата не изглеждат точно така.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 мар 2021 15:09

И к`во пра`им с`а? Робърта излетя, ред е на Стоянович. Сигурно холандеца не е могъл да се пребори с конкуренията на Билалчо и Насирчо. Като добавим и брилянтните Илийчовци и Ивайло ... Впрочем контролите в паузата са показателни двамцата назначени за собственици за какви мачове от следващия сезон подготвят отбора. Само не знам дали тази контрола за привикване към футбола от втория ешелон дали няма да отиде на халост ако Локо Сф спечели промоция. По-добре щеше да е ако играеха с Хебър и Септември.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 23 мар 2021 15:11

аз пък възлагам надежди на Марин Петков. Продажбата на Робърта може да означава повече шансове за него в първия състав. А от това, което съм виждал досега от него (не че е много), то той ги заслужава. Харесва ми малко повече от Мартин Петков, който като че ли повече залага на хъс, отколкото на някакви уау качества.
А финансовото ни състояние ще е оле мале още поне две години, освен ако не ни се изсипе някаква манна небесна, в което честно казано не вярвам.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 23 мар 2021 15:12

TristaNNN написа:Добре де, като ще правим отбор с немного пари, докато се сравняваме с разни примери, не е ли редно да видим черно на бяло колко всъщност са парите на примера, след като знаем колко са нашите? Да съпоставим бюджетите на Левски и Локо Пд. и да ги облечем в някакви пари, да ги сравним, преди да даваме панацея за Левски. Щото сега, след като видяхме разни отчети знаем колко официално е нашия бюджет, но не знам какъв е този на Локо, понеже те не са го обявявали толкова официално, нали така? Та, не е ли тъпичко след като не знаем официалните цифри на майните, да се сравняваме с тях и да ги ползваме като пример за нашия отбор? На мен ми звучи тъпичко, не знам ... :?

От сайта на Локо Пд: https://lokomotivpd.com/gfo-za-2019-godina/

Върни се в “Левски”