При нас последно беше титуляр без головеВълчан написа:Някъде писаха предимно резерва без голове. Тук щеше да е по добре при тези сини блестящи нападатели.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
При нас последно беше титуляр без головеВълчан написа:Някъде писаха предимно резерва без голове. Тук щеше да е по добре при тези сини блестящи нападатели.
rane написа:То наистина е хубаво да има втори отбор, който да е в Б група, ама как я виждаш тая работа? Та ние за един отбор пари нямаме, а ти втори искаш
А, нищо няма да се оскъпява. Даже може пари да ни дават да имаме втори отбор.zap_lv написа:rane написа:То наистина е хубаво да има втори отбор, който да е в Б група, ама как я виждаш тая работа? Та ние за един отбор пари нямаме, а ти втори искаш
Какво толкова се оскъпява при втория отбор (резервите ще трупат минути и заедно с юношите ще навлизат във форма ,ако някой титуляр се лигави да му влезе подготвена резерва ) ?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта