Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Да са ни честити Звонко и Сулка (май само иракчанин не бяхме мъкнали на Герена
), а Иван Андонов и Костадин Илиев могат спокойно да се оглеждат за нови отбори, където да продължат да ритат топка, явно и тая пролет няма да се разчита на юнУши.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Слаб вратар от бивша Югославия не сме имали!
-
- Контакти:
dedra написа:Слаб вратар от бивша Югославия не сме имали!
Да, мен също тази мисъл ме крепи + това, че е бил №1 в Молдова за този полусезон

- modor
- Контакти:
„ПФК Левски“ трансферира Паулиньо в „Корфакан“
„ПФК Левски“ трансферира нападателя Паулиньо в клуба от ОАЕ „Корфакан“. В сряда той премина успешно медицинските тестове и подписа своя личен договор. Сумата по договора между двата клуба е 300 000 евро.
Паулиньо прави своя дебют със синята фланелка на 18 февруари 2018 година, изигравайки 97 мача и бележейки 23 гола във всички турнири.
Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ благодарят на Паулиньо за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи.
Стартира продажба на виртуални билети за контролите от зимния лагер на „Левски“
Левскари,
след паузата без футболни емоции, „Левски“ стартира своята зимна подготовка и пред тима предстоят поредица от контроли по време на лагера в Хърватия.
Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като „сините“ ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.
Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския „Домжале“. На 23 януари „Левски“ излиза срещу „Бачка Топола“ (Сърбия). На 27 януари „сините“ играят срещу словашкия „Слован“ (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим – „Олимпия“ (Любляна). На 2 февруари „Левски“ излиза в последната си контрола в Хърватия – срещу босненския „Сараево“.
„Сините“ се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу „Спортист“ (Своге) на 7 февруари.
„Сините“ фенове ще имат нова възможност да демонстрират как се обича един отбор винаги и навсякъде, като от днес всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички приятелски срещи на тима. Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия тим.
Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК!
Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия. Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно в дните преди първия двубой, за да си гарантирате бърз и сигурен достъп до възможността да гледате своите любимци в предстоящите проверки.
За устройства на Apple от тук: apple.co/3onYJCY
За Android устройства от тук: @№$/2MDLGPH
За Huawei от тук: @№$/3sifi5s
Подкрепи тима и вземи своя пакетен билет! Един за всички, всички за „Левски“!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
Контролите на „ПФК „Левски“ ще бъдат излъчени на живо в клубното приложение
ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия.
Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно в дните преди първия двубой, за да си гарантирате бърз и сигурен достъп до възможността да гледате своите любимци в предстоящите проверки.
Отборът на „Левски“ ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като „сините“ ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.
Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския „Домжале“. На 23 януари „Левски“ излиза срещу „Бачка Топола“ (Сърбия). На 27 януари „сините“ играят срещу словашкия „Слован“ (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим – „Олимпия“ (Любляна). На 2 февруари „Левски“ излиза в последната си контрола в Хърватия – срещу босненския „Сараево“.
„Сините“ се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу „Спортист“ (Своге) на 7 февруари.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
dedra написа:Слаб вратар от бивша Югославия не сме имали!
Ами аз лично не мисля, че Наумовски и Блажевич бяха нещо особено.

Избирам да съм умерен песимист по отношение и на двете попълнения. На първо четене и двамата впечатляват с ръст, който в нашето първенство много често е напълно достатъчен, за да бъде объркан даден неосъществен културист или лекоатлет с истински класен футболист - особено на постовете вратар и централен защитник (справка: Полачек или онзи тъмнокож младеж от "Локо" (Пловдив), за когото всички уж се избиваха преди сезон-два, пък сега играе в Индия). Извън това не знаем много за чисто спортните им качества и ни остава да си вадим изводи от статистически данни, генерирани в мачове от молдовското първенство и от десетина срещи на "Арда" (Кърджали) в нашата лига. Е, изглежда, че визитката на Микулич не е лоша и като че ли стига, за да оправдае на първо време трансфера му при нас. Но у Сулака точно пък това е притеснително - хем не е играл в кой знае какви отбори, хем абсолютно никъде не се е задържал повече от сезон, което само по себе си е негативен сигнал и по отношение на самия футболист, и за трансферната политика на клуба. Ще видим...

Само "Левски"!
Арабчето се мести постоянно заради парите на ръка при трансфер!.. Очаквам сега да цъфне някой като Попадийн! Хем е наша юношки...хем е свободен. Славия са махнали мега таланта Кабов...изумително
. Поздрави и само Левски

Ето и групата на „Левски“ за лагера в Умаг:
Вратари: Николай Михайлов, Николай Кръстев, Пламен Андреев
Защитници: Алекс Петков, Живко Атанасов, Ивайло Найденов, Матео Стаматов, Патрик-Габриел Галчев, Георги Александров, Тома Даске
Полузащитници и нападатели: Симеон Славчев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Николай Арахангелов, Мартин Райнов, Илия Юруков, Асен Митков, Илия Димитров, Валери Божинов, Найджъл Робърта, Марин Петков, Насиру Мохамед, Мартин Петков, Стивън Петков, Здравко Димитров.
Новите попълнания Звонимир Микулич и Ребин Сулака ще се присъединят към отбора в Хърватия.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Аз пак не моа хвана логиката в трансферите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Аз пак не моа хвана логиката в трансферите
Що, Славиша затяга разградената ни защита + портиерето. Татин Ники 150 кила вратар (поне да беше като Лилчо Арсов ) пуска всичко, който не е ритнал към вратата той не е вкарал. Защитата има някакви ЦЗта ама там май само ЖА се опитва да играе нещо, за другите не ми се говори. Жалко за Дидо, но след контузията не е същият футболист. Очаквам десен бек, защото Найденов е тотал щета, от ляво горе долу се избистриха нещата.
Не знам само ако продадем Робърта кой ще вкарва голове и нямаме човек, който да може да подаде на повече от 5 метра. Тука писаха за няква юнушка, племейкър ама като гледам май не са го взели.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.