Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 10 дек 2020 13:13

djd написа:Нашите приятели от Подуяне нещо ги няма в тази тема от 3-4 страници насам. Само реалното се включва срамежливо.
Не знам дали преживяват загубата от Берое или нещо се сърдят. :mrgreen:

Оставяме ви да си поеме малко въздух, че не е лесно да си припок, а пък да обясняваш, че си верен на несъществуващ отбор. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2020 13:16

Red_Neck написа:
Kiril2681 написа:Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)

Подуяне, Коматево и Овча купел в неравна борба за оцеляване с Монтана, Враца и Велико Търново ... :) :mrgreen: :mrgreen:
Напролет ще е голям цирк :!: :mrgreen:

4и4о Венци няма как да изпадне :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 дек 2020 13:18

djd написа:Нашите приятели от Подуяне нещо ги няма в тази тема от 3-4 страници насам. Само реалното се включва срамежливо.

Чакат да мине довечера евро мача на ЦСКА за да се включат евентуално. ;)

Чичо Венци и компания в момента изглеждат най-слаби, та ми е съмнително, че ще изплуват. Има и друг момент - нищо чудно през пролетта някой да хвърли бялата кърпа поради финансови причини и изпадащите да намалеят с един.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 дек 2020 13:35

Ozzimozzi написа:

[b]Чакат да мине довечера евро мача на ЦСКА за да се включат евентуално. ;)
[/b]
Чичо Венци и компания в момента изглеждат най-слаби, та ми е съмнително, че ще изплуват. Има и друг момент - нищо чудно през пролетта някой да хвърли бялата кърпа поради финансови причини и изпадащите да намалеят с един.

И ние и вие ще гледаме Литекс. Само дето едните ще си фантазират, че това било ЦСКА, защото абревиатурата приличала на ликвидирания клуб. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 10 дек 2020 13:37

Евровоаьорите са се снишили в очакване на поредния мач на ЦСКА в групите на ЛЕ, скръстили пръсти случайно да не вземем да вкараме гол! :twisted: Еле па и автобуса да вземе да спука гума... та да им се осмисли поне малко мизерното живуркане в kenefBet- лигата, че каласирането там не се търпи. :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 дек 2020 13:51

***cska*** написа:Евровоаьорите са се снишили в очакване на поредния мач на ЦСКА в групите на ЛЕ, скръстили пръсти случайно да не вземем да вкараме гол! :twisted: Еле па и автобуса да вземе да спука гума... та да им се осмисли поне малко мизерното живуркане в kenefBet- лигата, че каласирането там не се търпи. :lol:

Още един заблуден. Поне си сложи тире под аватарчето си, че да си в крак с промените. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2020 14:18

delqnski47 написа:
Red_Neck написа:
Kiril2681 написа:Тази година го промениха - последните два отбора изпадат, а този пред тях играе бараж с третия от Б група! Но имам съмнения , че отново ще го променят, като гледам как върви на Дебел Венци отборчето... :)

Подуяне, Коматево и Овча купел в неравна борба за оцеляване с Монтана, Враца и Велико Търново ... :) :mrgreen: :mrgreen:

Абе и аз си го мисля това, ама в един момент може да реши да се пенсионира, да е преценил, че се е наиграл достатъчно и да остави нещата на самотек. Иначе в нашата кочинка е ясно, че такива като него се спасяват по неспортен път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 дек 2020 14:33

Боли го хуя някой, че ребрандираният Литекс ще играе с резервите на Рома :lol: Ходете да палите свещи за рождения ден на Гнома, ама да не забравите и Индже, че парата идва от него :lol: Макар че той би предпочел молитва със забита глава в земята, но това е друга тема :mrgreen:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2020 14:37

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
Red_Neck написа:

Абе и аз си го мисля това, ама в един момент може да реши да се пенсионира, да е преценил, че се е наиграл достатъчно и да остави нещата на самотек. Иначе в нашата кочинка е ясно, че такива като него се спасяват по неспортен път.

Няма далавера да оставя Славия в по - долна група. :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 дек 2020 14:51

Чичо Венци в Славия е просто един палячо за пред телевизията. Там каквото реши Младен Михалев, това става.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”