Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот djd » 23 ное 2020 20:37

cskarcheto92 написа:The Bulgarian side have won 31 domestic league titles, more than any other club, and finished second in last year's First Professional Football League.
Из световните новини за назначението на Алан Пардю :) Нека рязането на вени да започне :twisted:

Направо да минават през стрелбището под залата на Герена. Аз мога намина да помогна също. Добър съм, няма да усетят нищо. :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 ное 2020 20:37

Mitata написа:Ако ДПС имаше излишни пари нямаше да ги даде на някакъв англичанин. По-скоро щеше да ги хариже на изпадналия в ужасна криза Динамо-Спартак.

Колкото до Ганчев, той е един от най-богатите българи (ако не най-богатият), а основният му бизнес му е преди всичко извън страната.

Веднага мога да ти изброя поне 20 човека българи,които са по-богати от ГГ. ГГ практически няма бизнес извън България- основно поради някогашното му другаруване с Желко Ражнатович-Аркан. Ако не знаеш ГГ има забрана за влизане в САЩ.

От тези ,които се занимават и инвестират в българския футбол по-богати от него са Домусчиеви и ТИМ,може би и Цецо Числото. Примерно капиталите на ТИМ се изчисляват на повече от 10 пъти повече от тези на ГГ :o . Няколко други,които също са по-богати от ГГ като Цв.Василев, В.Божков, С.Русев, Ат.Петров, А.Щерев,Б.Ковачки,М.Събев по една или друга причина се отеглиха от българския футбол.
Според мен да се инвестират пари в българския футбол е хвърляне пари на вятъра. Ако се прави , да се прави както го правят ТИМ- дават по едни 4-5 млн лв на година ,останалото ,колкото клуба може сам да си докара и колкото толкова. Да се наливат едни по 10-15 млн лв на година от другите бизнеси във футбола за мен е безумие.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 ное 2020 20:39

honda написа:
Mitata написа:Ако ДПС имаше излишни пари нямаше да ги даде на някакъв англичанин. По-скоро щеше да ги хариже на изпадналия в ужасна криза Динамо-Спартак.

Колкото до Ганчев, той е един от най-богатите българи (ако не най-богатият), а основният му бизнес му е преди всичко извън страната.

Веднага мога да ти изброя поне 20 човека българи,които са по-богати от ГГ. ГГ практически няма бизнес извън България- основно поради някогашното му другаруване с Желко Ражнатович-Аркан. Ако не знаеш ГГ има забрана за влизане в САЩ.

От тези ,които се занимават и инвестират в българския футбол по-богати от него са Домусчиеви и ТИМ,може би и Цецо Числото. Примерно капиталите на ТИМ се изчисляват на повече от 10 пъти повече от тези на ГГ :o . Няколко други,които също са по-богати от ГГ като Цв.Василев, В.Божков, С.Русев, Ат.Петров, А.Щерев,Б.Ковачки,М.Събев по една или друга причина се отеглиха от българския футбол.
Според мен да се инвестират пари в българския футбол е хвърляне пари на вятъра. Ако се прави , да се прави както го правят ТИМ- дават по едни 4-5 млн лв на година ,останалото ,колкото клуба може сам да си докара и колкото толкова. Да се наливат едни по 10-15 млн лв на година от другите бизнеси във футбола за мен е безумие.

Боже, Боже, според някои състоянието на Ганчев е близо 2 милиарда долара. Теб ли да слушам?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 ное 2020 20:48

Мита, що си такъв шаран не зная.
Този някой е ЕЖК-а? ли
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

barmby
Контакти:

Мнениеот barmby » 23 ное 2020 20:56

djd написа:
cskarcheto92 написа:The Bulgarian side have won 31 domestic league titles, more than any other club, and finished second in last year's First Professional Football League.
Из световните новини за назначението на Алан Пардю :) Нека рязането на вени да започне :twisted:

Направо да минават през стрелбището под залата на Герена. Аз мога намина да помогна също. Добър съм, няма да усетят нищо. :lol:

То това е като да яздиш рязани

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 ное 2020 20:57

Dust написа:Мита, що си такъв шаран не зная.
Този някой е ЕЖК-а? ли

Добре де, шаран съм. :lol: Само недей да се гътваш. :cry: Апропо, чел съм в сайтове. :) Има информация, тук-там. А, да не забравя, не ме интересува какво твърди Хондата (иначе супер автомобил! :o )по въпроса.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 ное 2020 21:03

@делянски47 Абе, ти банваш за "лични нападки", а раздаваш квалификации. Нещо за специален ли се имаш?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 ное 2020 21:17

Mitata написа:Апропо, чел съм в сайтове. :) Има информация, тук-там.

О, страхотно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 ное 2020 21:25

Dust написа:
Mitata написа:Апропо, чел съм в сайтове. :) Има информация, тук-там.

О, страхотно.

Уйне, ти от извора ли бозаеш? Верно, че беше специалист на темата Ганчев! Айде оставете го човека да дава пари за българският спорт, пък дано се намери още някой будала като него, защото явно без такива хора, спортът ни съвсем няма да го има. :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 23 ное 2020 21:32, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2020 21:32

rsk написа:@делянски47 Абе, ти банваш за "лични нападки", а раздаваш квалификации. Нещо за специален ли се имаш?

Аз не само,че не банваМ,ами ме банваТ (което е забавен факт, който ми е забавен и на мене) ,но не цивря 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”