CaptainBertorelli написа:miro_rz написа:Българите от западните покрайнини ще играят на Евро 2020!
Засега само тези в Струмишко!
След малко другите ще бият и Шотландия!
Хубав коментар!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CaptainBertorelli написа:miro_rz написа:Българите от западните покрайнини ще играят на Евро 2020!
Засега само тези в Струмишко!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден написа:https://gong.bg/article/article-612632
Редно беше да сложат в анкетата и отговор "анкетата е неправилна, защото това не е ЦСКА, а ...(и тук следва връщане назад във времето и ретроспекция на Литекс, ГГ, всичко това наситено с елементи за убийства,, предателства и неща харатерни за блокбъстърите).
Не знам.....на мен ми липсват левскарите........бяха толова готини и всеки ден ни обясняваха кой кой е..........напоследък ги няма и форума не е същия
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Пифа: ЦСКА има много по-добър отбор от "сините" от покрайнините на София
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Комшията да внимава в изказванията![]()
NOMER14 написа:damyanov1963 написа:Само да припомня, че през 77-ма г. Левски с резервите и юношите разби звездите на ЦСКА с 4:1.
С титулярите си играхме.
Ситуацията бе друга - цял месец нямахме вкаран гол, а десет дена преди мача вратарят на Аякс счупи крака на Панов. За Красимир Борисов ти ще добавиш. А Димитър Енчев бе петият ни защитник. Това бе в стила на Вуцата.
realno написа:W84me написа:Комшията да внимава в изказванията![]()
Преселниците все още не познават имената на Софийските квартали. За тях е достатъчно, че спознават Ловеч и Микре.
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 46 госта