metodito написа:Бях някой и друг ден офлайн. Сега виждам, че Стас вкарва за национала. Браво на момчето.
Оня ден е гледал видео, как Илиян Стоянов гледа видео.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Бях някой и друг ден офлайн. Сега виждам, че Стас вкарва за национала. Браво на момчето.
shwepi написа:metodito написа:Бях някой и друг ден офлайн. Сега виждам, че Стас вкарва за национала. Браво на момчето.
От ръководството на Левски са отхвърлили оферта за Станислав Иванов в размер на 1 милион лева, информира "24 часа".
Участникът в Шампионската лига Ференцварош е имал сериозен интерес към нападателя на Левски.
Унгарците давали 500 000 евро и предложението било отхвърлено.
Това е станало преди интереса на Ерцгебирге (Ауе), съобщи източник на изданието.
terata написа:Да наредиш Краев до Замер и Мюлер е... без коментар! Още повече след един изигран мач, в който реално освен с многобройни нарушения и високо самочувствие друго не се видя кой знае какво, че да се превъзнася толкоз. А колкото до Дани Начев, ще влезе да играе едва когато разбере, че съществува и защита в един отбор и когато започне малко от малко да си цапа екипа. Щот не може цял живот да се пазиш и да бягаш от единоборствата. Иначе към момента е идеален за махленски футбол в махалата.
terata написа:Да наредиш Краев до Замер и Мюлер е... без коментар! Още повече след един изигран мач, в който реално освен с многобройни нарушения и високо самочувствие друго не се видя кой знае какво, че да се превъзнася толкоз. А колкото до Дани Начев, ще влезе да играе едва когато разбере, че съществува и защита в един отбор и когато започне малко от малко да си цапа екипа. Щот не може цял живот да се пазиш и да бягаш от единоборствата. Иначе към момента е идеален за махленски футбол в махалата.
С2 какво учи, за да знаем какъв евентуално ще стане?sin4ec написа:...С2 пак ги уши, и пак ги би миналата седмица. Вече не са ни интересни...
rane написа:С2 какво учи, за да знаем какъв евентуално ще стане?sin4ec написа:...С2 пак ги уши, и пак ги би миналата седмица. Вече не са ни интересни...
Имах един съсед. Играеше в Локо Сф. Беше шампион в своята възрастова група. Играеха заедно с Е. Гъргоров в един отбор. За тях двамата всички специалисти твърдяха, че ще станат големи футболисти. Гъргоров предполагам знаеш колко голям футболист стана. Моят съсед стана толкова добър футболист, че първо играеше стопер на една бензиностанция, а после заигра като дефанзивен халф на една борса за плодове и зеленчуци. Последно като говорих с него на тази борса градеше кариера и всяка вечер пиеше в кръчмата в квартала. Повечето наши юноши(всички, а не само от един отбор) дотолкова се развиват след това като играчи и личности, че най-големите им успехи са по кръчмите и дискотеките, а звездните им моменти са във фейсбоклук и инстаграмата!
Левски е отборът с най-ниска средна възраст в елита.
Това показва справката при прегледа на играчите, взели участие в първите 8 шампионатни кръга.Средната възраст на момчетата на Георги Тодоров е точно 25 години.Освен това, в седем от осемте си двубоя дотук те са били по-млади от своя съперник на терена.Единственото изключение е при гостуването на Ботев (Пд), загубено в Коматево с 1:2.
На този мач средната възраст на „сините“ бе 25,7 години, а на „канарчетата“ 25,2.Най-млади левскарите бяха в най-силния си мач – срещу ЦСКА 1948, спечелен на „Герена“ с 3:0.В него те бяха на 24,4, а съперникът им над 3 години по-опитен – 27,7 години.Най-младият играч на тима е Марин Петков, който има участие на 16 години и 326 дни.
Най-възрастният е Валери Божинов, но за момента той има малко над 5 минути игра. Записа ги срещу бившия си тим Ботев (Вр) в последния кръг.На този двубой, който завърши 0:0 нападателят бе на 34 години и 230 дни.
В предстоящия кръг Левски ще срещне другия най-млад тим в елита Славия, чиято средна възраст от мачовете дотук е 25,9 години.
shwepi написа:metodito написа:Бях някой и друг ден офлайн. Сега виждам, че Стас вкарва за национала. Браво на момчето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
eelche написа:Поръчах си БРОНЗОВА членска карта. 1 седмица никакво развитие около поръчката. Дано поне тази инициатива да излезе успешна.
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, ikar, LoveAndPeace и 15 госта