Левски - Ботев (Враца) / 03.10.2020 / 20:15

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски - Ботев (Враца) / 03.10.2020 / 20:15

Мнениеот NOMER14 » 04 окт 2020 15:48

Факторът Без публика също изигра роля.
Анатема на всички виновни за това - от Коматево до Бефесету.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 04 окт 2020 18:42

W84me написа:
choko77 написа:
W84me написа:Някой може ли да обясни какъв е смисъла от отбори като Враца дето бавят при равен? И то срещу толкова слаб Левски

Четох ти мненията до тук!Ама Вие сте безобразен,то бива да си със сини очила,ама чак пък толкова.И аз съм левскар,но първо съм от Враца и да ти кажа,че смисъла да го има Ботев е голям.А какъв е смисъла да има един фалирал Левски,бездарен и мъчещ публиката си си отговори сам!

И какъв е смисъла, ако мога да разбера? Да се издържа с моите данъци, за да плаща заплати на убийци като Михайлов, Даниел Гаджев, някакви чернилки и прочие ли? Да се бори със зъби и нокти за Х срещу някакви 19-20 годишни от Левски, дето имат 5 мача на кръст в А група? Какъв точно е смисъла от съществуването на тоя отбор?
С кой твои данъци се издържа Ботев Враца бе аланколу,че не мога да се сетя?Засрамете се най-накрая бе!Точно в този състав от снощи има двама врачани израсли пред очите ми в детско-юношеската школа на Ботев и най-нагло откраднати от вас,какво получи Ботев за това?Нищо!По тази логика ти издържаш целия български спорт,защото парите идват от твои данъци!От къде Г.Г са му парите за тирета,от къде са на Иджов,от къде са на Домусчиев?От къде са на Крушарски и прочие.Да не са паднали от небето?А вие като имахте повече чернилки от всички отбори какво направихте?Ботев Враца е отбор на цяла една област,която се бори за оцеляване с кански мъки,а можеше да зададеш същия въпрос за вашите приятели от Монтана,дето ви подариха победа оня ден,Исках да си взема членска карта на Левски,как да взема заради такива като теб или наркосетора?Дето се бият за едни пари и не уважават никои съперник!Айде със здраве и Ботев ще е пред Левски в класирането!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 05 окт 2020 11:56

Че ни липсва класа, за да се борим за медалите, е вече ясно - и още по-лошо стана с продажбата на Спиерингс и контузиите на братята Цоневи, от които идваше всичко смислено в нашите атаки... Обаче още повече ме тревожи обстоятелството, че отборът сякаш не се "раздаде" в този мач - по същия начин, както не го направи и в мача с "Царско село" да речем. А това е вече обидно, особено когато клубът постоянно се обръща към феновете си, за да получава от тях финансова подкрепа. :roll:
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”