Michael_Buble написа:mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа
Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!
Харесва ми отношението ти.
В живота получаваме това, което най-много искаме.
Звучи справедливо, нали?
След това… Накои от нас са щастливи, от това което са получили, а други – не. Вторите винаги имат по случая теория, обоснование, оправдание, а в най-лошия случай амнезия, защото животът трябва да продължи.
Когато говорим за сложни неща като историческа правда - истината не се разкрива за ден, два, месец, дори няколко години… Това не е като да сковеш кочина...
Левски трябва да върви по пътя, който сме избрали, не защото е най-лесен, най-рентабилен и най-бляскав, а защото това е едиснтвеният истински път, който ще съхрани идентичността и достойнството на този клуб. Не сме го съдали ние, донесъл ни е толкова много радости, трябва да го предадаем на следващото поколение достоен.
Макар и да сме инситуция в България, не трябва да залитаме и в другата крайност и да изпадаме в някакво деменционално умиление - ние не сме Българската екзархия или "Златният Орфей". Нашия краен продукт има ясно естество - футбол.