Членски карти „Аз съм Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Каква карта ще си вземете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Ivanskiq
Контакти:

Re: Членски карти „Аз съм Левски“

Мнениеот Ivanskiq » 02 окт 2020 13:42

Michael_Buble написа:
mikata написа:Не е добре за кампанията днешните резултати на другите отбори във Европа :roll:

Мен пък точно това ме амбицира повече. Ще ни накара да се консолидираме и да покажем, че и ние можем и няма да оставим отбора си в калта. И ще го направим по трудния начин, а не със селско-ловешки тарикатлъци. Успехът ще бъде и много по-сладък и всички ние, привържениците, ще сме съучастници. Какво по-хубаво от това!!!

Харесва ми отношението ти.

В живота получаваме това, което най-много искаме.

Звучи справедливо, нали?

След това… Накои от нас са щастливи, от това което са получили, а други – не. Вторите винаги имат по случая теория, обоснование, оправдание, а в най-лошия случай амнезия, защото животът трябва да продължи.

Когато говорим за сложни неща като историческа правда - истината не се разкрива за ден, два, месец, дори няколко години… Това не е като да сковеш кочина...
Левски трябва да върви по пътя, който сме избрали, не защото е най-лесен, най-рентабилен и най-бляскав, а защото това е едиснтвеният истински път, който ще съхрани идентичността и достойнството на този клуб. Не сме го съдали ние, донесъл ни е толкова много радости, трябва да го предадаем на следващото поколение достоен.

Макар и да сме инситуция в България, не трябва да залитаме и в другата крайност и да изпадаме в някакво деменционално умиление - ние не сме Българската екзархия или "Златният Орфей". Нашия краен продукт има ясно естество - футбол.

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 02 окт 2020 13:52

Пенсионер на 74 години съм с малка пенсия,но вече 65 години съм привърженик на ЛЕВСКИ и за мене е чест и удоволствие да си купя членска карта.Не мога да си позволя повече от "бронзова", но съм щастлив ,че с това помагам на отбора.Много се радвам да
видя как в отбора се завръщат бивши левскари,които през годините с лека ръка бяха отпращани в други отбори за сметка на разни
"световно неизвестни звезди",които обезкървиха клуба.Ще бъде много трудно,но съм сигурен,че ще успеем.Само "Левски " !!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 окт 2020 13:57

sokoleto46 написа:Пенсионер на 74 години съм с малка пенсия,но вече 65 години съм привърженик на ЛЕВСКИ и за мене е чест и удоволствие да си купя членска карта.Не мога да си позволя повече от "бронзова", но съм щастлив ,че с това помагам на отбора.Много се радвам да
видя как в отбора се завръщат бивши левскари,които през годините с лека ръка бяха отпращани в други отбори за сметка на разни
"световно неизвестни звезди",които обезкървиха клуба.Ще бъде много трудно,но съм сигурен,че ще успеем.Само "Левски " !!!

Пиши ми на лично съобщение. Искам да ти взема една карта.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

malakhalm
Контакти:

Мнениеот malakhalm » 02 окт 2020 14:16

Здравейте,
искам да си поръчам семейна карта, но не успях да видя къде се попълват данните на останалите членове от семейството.
Моля някой, който вече си е поръчал такава да ми даде информация.
Благодаря предварително!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 02 окт 2020 14:18

modor написа:
sokoleto46 написа:Пенсионер на 74 години съм с малка пенсия,но вече 65 години съм привърженик на ЛЕВСКИ и за мене е чест и удоволствие да си купя членска карта.Не мога да си позволя повече от "бронзова", но съм щастлив ,че с това помагам на отбора.Много се радвам да

Пиши ми на лично съобщение. Искам да ти взема една карта.

Modore, преди да ме баннеш, вместо да купиш на човека тая карта, по-добре го покани на един мач и му вземи билет за сектор А. Предполагам цената е идентична, като тази на картата, но поне човека ще гледа мач на живо. Тая пластика за какво му е. А и е на възраст, надали обикаля често по стадионите.
А както и преди писах, за вас левскарите е най-добре да си вземете по една златна карта. И то не заради друго, ами защото в този комплект има и анти-стрес топка. :)

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 02 окт 2020 15:06

Благодаря много за любезното преложение,но аз вече си поръчах карта и я очаквам чрез Спиди.
Колкото до другото предложение за покана да посетя мач на живо на стадиона на "Левски",аз съм от Пловдив и едно пътуване
за мене е доста натоварващо.Може да ви се вижда чудно,че пловдичанин е станал левскар като дете,когато в града ни имаше
4 много добри отбора,но бях запленен от едно невероятно крило на Левски : Димо Печеников ! После от Жоро Соколов,Гунди,
когото лично познавам от пребиваването му в "Ботев" (Пловдив) като войник,Патрата (Христо Илиев) ,Сашо Костов и много други.
Имах огромен личен архив на "Левски " : състав на отбора във всеки един мач,оценките на всички играчи по шестобалната система,
които тогава се публикуваха във вестник " Народен спорт",голмайсторите и т.н.Тогава информацията беше много оскъдна,вестниците бяха само от 4 страници,от които за спорт и футбол се отделяше едно ъгълче в края,а за да купиш гореспоменатия вестник "Народен спорт" се чакаше на огромна "опашка",където беше и нещо като вариант на "Пред банята".И той
беше в ограничен брой за всеки РЕП,та се налагаше и да търсим "връзки",за да си го купим.
Има много за разказване,но да не досаждам повече....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 15:22

malakhalm написа:Здравейте,
искам да си поръчам семейна карта, но не успях да видя къде се попълват данните на останалите членове от семейството.
Благодаря предварително!

Аз също поръчах Семейна и попълних имената на членовете на моето семейство в полето за коментар на поръчката. То няма къде другаде да се попълни тази информация, та съм склонен да направя логически обосновано заключение, че така се прави. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 окт 2020 15:57

Някой изобщо получил ли е карта вече?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 окт 2020 16:05

NOMER14 написа:Някой изобщо получил ли е карта вече?

Утре ще могат да се вземат първите готови заявени за магазина и то от първите 4 типа. Всички които са с куриер най-рано понеделник.
Някъде , някой каза - Технологичното време е 2-3 минути на карта. 20/час :) 9 часа работно време - 180.
4500 поръчани :lol: :lol:
Като цяло :) няма да е за утре

malakhalm
Контакти:

Мнениеот malakhalm » 02 окт 2020 17:04

TristaNNN написа:
malakhalm написа:Здравейте,
Благодаря предварително!

Аз също поръчах Семейна и попълних имената на членовете на моето семейство в полето за коментар на поръчката. То няма къде другаде да се попълни тази информация, та съм склонен да направя логически обосновано заключение, че така се прави. :)

Благодаря!
Аз ще поизчакам сигурно до понеделник и ако не се появи някаква друга информация и аз така ще постъпя ;)

Върни се в “Левски”