Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Aronaks » 16 сеп 2020 14:00

Никой не иска да дойде в Левски и да тренира отбора в тези условия. Мечтайте си за Мъри, Ясен, Жадно, Славиша и т.н. Всички искат пари, а тук няма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 сеп 2020 14:20

Aronaks написа:Никой не иска да дойде в Левски и да тренира отбора в тези условия. Мечтайте си за Мъри, Ясен, Жадно, Славиша и т.н. Всички искат пари, а тук няма.

Кокала и Жадното ще дойдат веднага, само да им звъннат... :lol: Иначе в близко бъдеще виждам Живко Миланов като треньор на Левски. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 сеп 2020 14:43

koisa написа:
Aronaks написа:Никой не иска да дойде в Левски и да тренира отбора в тези условия. Мечтайте си за Мъри, Ясен, Жадно, Славиша и т.н. Всички искат пари, а тук няма.

Кокала и Жадното ще дойдат веднага, само да им звъннат... :lol: Иначе в близко бъдеще виждам Живко Миланов като треньор на Левски. :geek:

Кокала е по-добър вариант от чичо Гошо.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 сеп 2020 15:00

koisa написа:Иначе в близко бъдеще виждам Живко Миланов като треньор на Левски. :geek:

Зетя, баджанаците и юнуките :oops: Това е моят Левски :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2020 15:13

dedra написа:Киселякът от Гложене с какъв статут е в момента!?

Треньор на "Левски". :lol:

Замислете се, че в последните десет години, "Левски" е воден от трима, които са признати за най-слабите треньори на този клуб (Хубчев, Жадното, Кратко) и куп недоразумения. А помислете за предните десет години какви тренери са заставали начело на клуба? С футболисти през тези 10 години мисля, че случихме далеч повече - съотношение кадърни/некадърни, но и те бяха разкарвани бързо. Читавите тренери бяха разкарвани набързо/не им се даваше време и се броят на пръстите на една ръка - Парцуцата, Йока, Яската (защо не?)...

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 16 сеп 2020 20:03

Много подценявате Г. Тодоров. Човека разбира от футбол и треньорство. Със сигурност за него няма тайни в бг футбола. Особено добър е да работи с младите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 сеп 2020 20:19

Много трудно мога да бъда наречен фен на Г.Тодоров. Напротив. Ако зависи от мен аз бих поканил Е.Ераносян. За мен най-добрия български треньор освен Мъри. Но не е актуално да го коментираме.
Но като говорим за Г.Тодоров нека не забравяме,че той беше треньор на набор 95-96. А това е половината ни отбор. Негови възпитаници са Цоневи, Ст.Петков, Ил.Димитров, Д.Иванов, Н.Кръстев. Остава само да върнем А.Вутов, Хр.Хубчев ,В.Мисяк и капитана на тази формация Ал.Любенов и идилията ще бъде пълна.
Но не може да се отрече ,че тези момчета уважават Г.Тодоров и му вярват.

Аз лично много бих се радвал този отбор на Левски да успее - Един отбор почти 100% българи от които 70% са наши юноши. Под успех аз разбирам влизане в първата шестица . За мен класиране за ЕКТ би било супер успех.
В момента отборите на Лудогорец, ЦСКА-София, Берое и Локо(Пд) са пред нас. Като състав и ЦСКА-1948 са пред нас. Но приемам че ние , селото,числото,морето, Арда,Славия и Ботев сме на едно ниво. Докато Монтана,Етър и Ботев(Вр) (не искам да обида никого) ни отстъпват.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 16 сеп 2020 21:06

Моето мнение е, че засега за тренер не трябва да се мисли. Финансова стабилност, задържане на отбора около 6-7 място и евентуално ако всичко е наред, около нова година той новия треньор сам ще дойде.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 17 сеп 2020 08:49

Ами сега пред ръкводството има други по-спешни проблеми от треньор , а и за този пост трябва да се мисли с перспектива , хем да е доказан , шампион и да може да работи с младите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 сеп 2020 08:52

Спиро май си заминава в понеделник :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”