Монтана - Левски / 29.08.2020 / 19:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Монтана - Левски / 29.08.2020 / 19:00
След като им гледах головото шоу с Арда първия кръг, направо си мисля, че ще ни ударят нещо 2-0 2-1. Най-смелата ми прогноза е да го добутаме до 1-1 както при гостуването ни в Кърджали, но да покажем някаква добра игра или да бием с разлика, пълен абсурд. Не знам какви са ви тия смели прогнози, че ще ги бием. Клуба докато не се оправи отвътре, финанси, управление, спокойствие и феновете да престанат да се джавкат, за целия сезон ще имаме една победа над Етър, че те ми се виждат най-зле, ние сме след това, но не е сигурно. 

1
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
- Контакти:
Поредната посредственост! Ще пазим Робърта за трансфер и няма да играе с Монтана! Как да вкараме гол бе, как? Пак ще гледаме лайното Стаси Иванов и Мартинчо дето е 1,60м висок и му центрираме топки! Писна ми, писна ми!
Jordan1914 написа:Поредната посредственост! Ще пазим Робърта за трансфер и няма да играе с Монтана! Как да вкараме гол бе, как? Пак ще гледаме лайното Стаси Иванов и Мартинчо дето е 1,60м висок и му центрираме топки! Писна ми, писна ми!
https://topsport.bg/levski/naydzhal-rob ... uziya.html
Е тук вече победа. О:2.
Иначе мобилният магазин ще бъде в Монтана пред сектора за гости, може да си купите артикули.
Иначе мобилният магазин ще бъде в Монтана пред сектора за гости, може да си купите артикули.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

-
- Контакти:
2-3:0 за Монтана.Не се заяждам, просто прогноза
Трагикомични сте.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Не съм изобщо оптимист, мисля че Х с мъки, 0:0 или 1:1 е вариант максимум.
- modor
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Георги Тодоров определи група от 18 футболисти за гостуването от 4-ия кръг на efbet Лига срещу Монтана.
Очаквано извън плановете на наставника на „сините“ остават Найджъл Робърта и Симеон Славчев.
Ето и цялата група на „сините“: Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Деян Иванов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Илия Димиторв, Патрик-Габриел Галчев и Станислав Иванов.
Очаквано извън плановете на наставника на „сините“ остават Найджъл Робърта и Симеон Славчев.
Ето и цялата група на „сините“: Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Деян Иванов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Илия Димиторв, Патрик-Габриел Галчев и Станислав Иванов.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Тоя клесавец ще ни създава проблеми

Иначе бием , кмето на Монтана е говедо

Иначе бием , кмето на Монтана е говедо

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Николай Михайлов, Ивайло Найденов, Живко Атанасов, Тома Даске, Матео Стаматов, Орлин Старокин, Илия Юруков, Станислав Иванов, Стайн Спиерингс, Здравко Димитров, Паулиньо