Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот tiamat » 27 авг 2020 23:29

metodito написа:
terata написа:
metodito написа:
tatusindo написа:
metodito написа:Учил бил осем години. Павка, Павка... То, ако ставаше така...

Защо бе Методи ?
Ти колко учи и докъде го докара ?
Човека поне може да се похвали с организиране на Европейско първенство за младежи до 17 години - а ти ???
Най-лесното нещо на този свят е да плюеш - а още по-лесно от него е да плюеш зад клавиатурата в един дигитален свят като днешния ...

Аз ли? Мога да с похваля с това, че не съм бил слуга на мутра, съмишленик на крадци, на съсипителите на българския футбол и не съм бил пряк УЧАСТНИК в тези процеси. Не съм натоварвал клуба с нито лев, не съм гледал отблизо как се правят далавери на негов гръб и как се съсипва. Капиш? А ти?
Морал не се учи, приятел. Не осем. 88 години да учиш, няма да го научиш.

Най-лошото от цялата ситуация е, че един доказан престъпник и платен фен - Любомир Костадинов, задава въпроси на които отговаря един доказан лъжец - Павел Колев. Си ебат майката всички дето докараха Левски до това състояние!!!

Аз, Tera, не казвам, че Колев е виновен за съсипията, нямам доказателства. Но е свидетел отблизо и (не)волен съучастник в това нещо. Някои неща вероятно никога няма да ги разберем. Гаврата с Николай Михайлов и Валери Божинов - пряк свидетел и мълчалив съучастник. Безпринципно освобождаване (а не продажба) на футболисти. Скъпа и некадърна селекция. Безпринципно освобождаване на хора от треньорските екипи. Хубчев и сключеният престъпен договор с него. Неучастието в Европа - пряко лишаване на клуба от близо милион лева, които се дават на клуба в качеството му на участник в тях. Други неща не посочвам, защото се базират единствено на мои заключения.
Гонзо не е учил "ОСЕМ години за това", но е далеч по-морален и успешен като директор.

Защо е престъпен договора с Хубчев?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2020 00:11

tiamat написа:
metodito написа:
terata написа:
metodito написа:
tatusindo написа:
metodito написа:Учил бил осем години. Павка, Павка... То, ако ставаше така...

Защо бе Методи ?
Ти колко учи и докъде го докара ?
Човека поне може да се похвали с организиране на Европейско първенство за младежи до 17 години - а ти ???
Най-лесното нещо на този свят е да плюеш - а още по-лесно от него е да плюеш зад клавиатурата в един дигитален свят като днешния ...

Аз ли? Мога да с похваля с това, че не съм бил слуга на мутра, съмишленик на крадци, на съсипителите на българския футбол и не съм бил пряк УЧАСТНИК в тези процеси. Не съм натоварвал клуба с нито лев, не съм гледал отблизо как се правят далавери на негов гръб и как се съсипва. Капиш? А ти?
Морал не се учи, приятел. Не осем. 88 години да учиш, няма да го научиш.

Най-лошото от цялата ситуация е, че един доказан престъпник и платен фен - Любомир Костадинов, задава въпроси на които отговаря един доказан лъжец - Павел Колев. Си ебат майката всички дето докараха Левски до това състояние!!!

Аз, Tera, не казвам, че Колев е виновен за съсипията, нямам доказателства. Но е свидетел отблизо и (не)волен съучастник в това нещо. Някои неща вероятно никога няма да ги разберем. Гаврата с Николай Михайлов и Валери Божинов - пряк свидетел и мълчалив съучастник. Безпринципно освобождаване (а не продажба) на футболисти. Скъпа и некадърна селекция. Безпринципно освобождаване на хора от треньорските екипи. Хубчев и сключеният престъпен договор с него. Неучастието в Европа - пряко лишаване на клуба от близо милион лева, които се дават на клуба в качеството му на участник в тях. Други неща не посочвам, защото се базират единствено на мои заключения.
Гонзо не е учил "ОСЕМ години за това", но е далеч по-морален и успешен като директор.

Защо е престъпен договора с Хубчев?

Това е което мисля аз и съответно не го представям като светата истинна. Това е "моята истина". Бивши колеги. И двамата имат доста високо самочувствие за себе си поотделно, което не е подкрепено от нищо. И двамата са си обикновени калинки за мен. На Хубчев и екипа му им е предоставен договор с доста "добри" параметри. Не смятай само заплатата на Хубси, когато мислиш за финансовите параметри. Помисли за парите, които дава клуба на целия щаб. А сега помисли за резултатите. Подписва се дългосрочен договор (2+1 евентуално). В него не се конкретизират цели, но се уточнява, че ако клуба го шитне (явно слаби резултати не е записано в договора, като аргументация за прекратяване без търсене на кинти), той му дължи всичко до края на договора. Това за мен е скандално. Осем години учил човека. :lol:
Друго. "Никой не бил очаквал бурята". Поредна лъжа. Че ще опраскат Васко Зара се говореше още есента. За коронацирка, нещата почнаха да отиват нещата на изуй гащи края на януари, началото на февруари. Изтичащи договори не се преподписваха, това да си вържем гащите никой не е мислел, а това трябва да мислеш постоянно, ако отговаряш за един бизнес. Даже и да не е твой. Освен, ако....

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 авг 2020 01:32

Аз мога да говоря само за Черно море. Ние не сме Реал (Мадрид), но няма как да сме, по четирима в помещение. Футболистите бяха настанени по двама в апартамент, който имаше по две спални и бани, а и един общ хол. Треньорите и ръководството бяхме по един в същия този апартамент", обясни Илиев пред ежедневника "Меридиан мач

Това като лъжа на ПК ли да го броим? :roll: Честно казано вече не знам... Едните е ясно защо нападат клуба и вадят такива въпроси на дневен ред. Но и на тези от ръководството от време на време им лъсва по някоя лъжа...
Вчера Сираков го питат дали някой спира и пречи фирмите да спонсорират в Левски и той отрече, но някак не се връзват обясненията със световната криза при положение, че по-малки отбори подписват договори за спонсорство, а с нас никой не иска... :roll:
Имам чувството, че както тези в клуба, така и тези извън клуба се надпреварват да лъжат, а ние бавно и славно вървим към фалит.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2020 02:01

Това за стюардите, хотела са дребнотемия, които целят отклоняване на вниманието на и без това незаинтересованите мисирки. Младежа, Стареца, Тити, Мити, оня очилатко, Колев, че и Наско или играят някакъв цирк заедно или са шутове някакви.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 авг 2020 03:06

koisa написа:
Аз мога да говоря само за Черно море. Ние не сме Реал (Мадрид), но няма как да сме, по четирима в помещение. Футболистите бяха настанени по двама в апартамент, който имаше по две спални и бани, а и един общ хол. Треньорите и ръководството бяхме по един в същия този апартамент", обясни Илиев пред ежедневника "Меридиан мач

Това като лъжа на ПК ли да го броим? :roll: Честно казано вече не знам... Едните е ясно защо нападат клуба и вадят такива въпроси на дневен ред. Но и на тези от ръководството от време на време им лъсва по някоя лъжа...
Вчера Сираков го питат дали някой спира и пречи фирмите да спонсорират в Левски и той отрече, но някак не се връзват обясненията със световната криза при положение, че по-малки отбори подписват договори за спонсорство, а с нас никой не иска... :roll:
Имам чувството, че както тези в клуба, така и тези извън клуба се надпреварват да лъжат, а ние бавно и славно вървим към фалит.

За фалита до две-три седмици ПК не е излъгал. Иначе всичко останало е фейк и всеки си гони това за което му плащат. Тия извън клуба, че им взеха далаверите, а тези дет в момента са в клуба да тушират напрежението още известно време.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2020 09:58

Тоя Тити е професионален лъжец, по-голям и от нашия лупи. Докато отричаше и едва не се разрева, като говореше , че неговата фирма дала кредита, ся измисли нова опашата лъжа. Евала!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 авг 2020 10:01

Няма такъв срам с тоя Тити. Махай се боклук скапан :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 28 авг 2020 10:50

Даже не искам да цитирам какво е казал тоя боклук долен, нещастен... :evil:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 28 авг 2020 11:45

Чакай малко. Каква е разликата между модела бащица и Тити плачещия емотикон? Връща заема от парите получени след трансфер :shock: Като си собствник защо не ги върнеш от личните ти такива?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 авг 2020 12:14

baltimore написа:Чакай малко. Каква е разликата между модела бащица и Тити плачещия емотикон? Връща заема от парите получени след трансфер :shock: Като си собствник защо не ги върнеш от личните ти такива?

Щото няма лични.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”