metodito написа:terata написа:metodito написа:tatusindo написа:metodito написа:Учил бил осем години. Павка, Павка... То, ако ставаше така...
Защо бе Методи ?
Ти колко учи и докъде го докара ?
Човека поне може да се похвали с организиране на Европейско първенство за младежи до 17 години - а ти ???
Най-лесното нещо на този свят е да плюеш - а още по-лесно от него е да плюеш зад клавиатурата в един дигитален свят като днешния ...
Аз ли? Мога да с похваля с това, че не съм бил слуга на мутра, съмишленик на крадци, на съсипителите на българския футбол и не съм бил пряк УЧАСТНИК в тези процеси. Не съм натоварвал клуба с нито лев, не съм гледал отблизо как се правят далавери на негов гръб и как се съсипва. Капиш? А ти?
Морал не се учи, приятел. Не осем. 88 години да учиш, няма да го научиш.
Най-лошото от цялата ситуация е, че един доказан престъпник и платен фен - Любомир Костадинов, задава въпроси на които отговаря един доказан лъжец - Павел Колев. Си ебат майката всички дето докараха Левски до това състояние!!!
Аз, Tera, не казвам, че Колев е виновен за съсипията, нямам доказателства. Но е свидетел отблизо и (не)волен съучастник в това нещо. Някои неща вероятно никога няма да ги разберем. Гаврата с Николай Михайлов и Валери Божинов - пряк свидетел и мълчалив съучастник. Безпринципно освобождаване (а не продажба) на футболисти. Скъпа и некадърна селекция. Безпринципно освобождаване на хора от треньорските екипи. Хубчев и сключеният престъпен договор с него. Неучастието в Европа - пряко лишаване на клуба от близо милион лева, които се дават на клуба в качеството му на участник в тях. Други неща не посочвам, защото се базират единствено на мои заключения.
Гонзо не е учил "ОСЕМ години за това", но е далеч по-морален и успешен като директор.
Защо е престъпен договора с Хубчев?