Февруари месец се регистрирах,запалих се по многото коментари,и по Ралка Левскарка.Къде си Ралке.Предложих финансова помощ,получих добър познат по телефона ,купих билети -за --Цска,за Лудогорец,обещах си по 200 на месец,и едно 1000.Видях ,че не става и не става ,още 200,400 ,още 1000,всичко това отделно от месечните .Инициатива за водка-О,К.Имам 500 МБ на месец на телефона,свидят ми се 5 лв за нов план.За Левски давам веднага.Моят познат по телефона прави инициатива за аб.карти.Включвам се без замисляне.Пръскам лозето с пръскачка за 16 лв.Мога да си купя всякаква -свиди ми се .За Левски -не.
Дотук съм минал кота 4000.Трябва да си оправям двора.Щампован бетон.Струва,познайте -4000.Направих сонда,избирам помпа.За 20-30 лв разлика - две седмици се главоболих.С Левски нямам главоболия-давам.Другата седмица пак месечната вноска.Моят телефонен познат ,ако има идеи да казва.Сега съм на две ракии,отворен съм за идеи.
ХА-ХА.
САМО ЛЕВСКИ.НЯМА НЕ МОГА.
Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00
САМО ЛЕВСКИ!