Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Дайте ип адреса на цецу на някоя лудница да го приберат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
delqnski47 написа:realno написа:
Тяхното е морално защото са признали факта, че автентичното ЦСКА умря и създадоха друго от нулата, а не като вас за 30 Ганчеви сребърника се продадохте.
А вие за колко сребърника се продадохте на Шишока, че забравих.![]()
Колко транша взехте ,че Павката разправя че не е било един път .
Ти осъзнаваш ли че сте супер опасен клуб за феърплея в момента ? Трябва да ви изритат на секундата, защото сега сте абсолютно зависими от всеки .Утре Венци ще ви тупне два лева да се гъзите за да му излезе мача.Или Домуса...или Шишо...или Ганчев![]()
Осъзнаваш ли го или не го осъзнаваш.
Ми то тва може да го кажеш за всеки отбор от последните 5-6.

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
pomiqrat написа:Дайте ип адреса на цецу на някоя лудница да го приберат.
Вие сте на всеки километър. Най-вече на Четвърти.
realno написа:А кога умря? Или не сте разбрали? Ами който разбрал, разбрал, сега на армията играе преименувания Литекс. Точка.
ЦСКА не е умирал, виж Левски тотално е сдал багажа. Да оставим настрана факта, че в далечното минало сте с два фалита и понастоящем далеч не сте клуба, за който се представяте (следвайки вашата логика). Вие сте умрели духом, игрово, разчитате на трохите, подхвърляни от отречения от българите Пеевски. Реално от вас е останало наркосборището.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- delqnski47
- Контакти:
Warped написа:delqnski47 написа:realno написа:
Тяхното е морално защото са признали факта, че автентичното ЦСКА умря и създадоха друго от нулата, а не като вас за 30 Ганчеви сребърника се продадохте.
Ти осъзнаваш ли че сте супер опасен клуб за феърплея в момента ? Трябва да ви изритат на секундата, защото сега сте абсолютно зависими от всеки .Утре Венци ще ви тупне два лева да се гъзите за да му излезе мача.Или Домуса...или Шишо...или Ганчев![]()
Ако бях левскар надали щях да се обаждам.
Иначе нищо против.Както искайте си живейте и си спонсорирайте ама е нагло някои от вас да говорят за морал

Последна промяна от delqnski47 на 16 авг 2020 19:24, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
Mitata написа:realno написа:А кога умря? Или не сте разбрали? Ами който разбрал, разбрал, сега на армията играе преименувания Литекс. Точка.
ЦСКА не е умирал, виж Левски тотално е сдал багажа. Да оставим настрана факта, че в далечното минало сте с два фалита и понастоящем далеч не сте клуба, за който се представяте (следвайки вашата логика). Вие сте умрели духом, игрово, разчитате на трохите, подхвърляни от отречения от българите Пеевски. Реално от вас е останало наркосборището.
Хубаво, вие сте ЦСКА. Оня, създадения преди 72 години. Ми платете на Спрокел бе! Нали игра за вас и му дължите пари. Ще е супер якото ако САС отсъди във ваша полза-да не плащате, защото не сте ЦСКА и Спрокел никога не е играл при вас. Тогава ще трябва да търсите други опорни точки. Особено ти!
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Warped написа:delqnski47 написа:realno написа:
Аз казвам да си гледате козирката , а не останалите.Ако бях левскар надали щях да се обаждам
Ах, това нежно Ганчев ... как звучи само... личи си кой е на микренска хранилка тук....ах, лелелевлеле
- delqnski47
- Контакти:
Tsetsochisloto написа:ах, лелелевлеле
Бочето пристигна

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:ах, лелелевлеле
Бочето пристигна
Ти ли го яздеше

Пореден нагласен мач в бг първенството. Само дето гола трябваше да е от дузпа, ама Ботев една дузпа като хората не могат да направят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема