Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Арда - Левски / 15.08.2020 / 20:00

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 02:36

mikata написа:Добър мач на Михайлов и Спиро.

Съгласен за Спиро. За мен тоя има профила на Прохи.
Що се отнася до Ники, не е добре вратаря да ти е най-добрия играч, но беше.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 авг 2020 08:00

Всичко да се изрива и да идват юношките
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 16 авг 2020 09:04

Нали беше разрешено по 1 000 човека в сектор :shock:. Вчера по колко бяха? :)
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 авг 2020 09:15

metodito написа:

Там ни е трагедията в момента, че вратаря ние най-добър. Но колко да е добър? Вратарчето на Арда е резерва на 22 години и при идентична ситуация както при гола в нашата врата на два пъти спаси. Веднъж на Манго Димитров, веднъж на още по-манго Робърта. Истината е, че още не сме отбор, а маханичен сбор от нискоквалитетни играчи. С няколко изключения, разбира се. Ако всички в отбора играят с такъв хъс и желание както футболистите на Арда вчера, то Левски ще бъде фактор в първенството. Не мисля, че думите на Тодоров" В съблекалнята е изключително, тренират много съвестно всички и съм много доволен от тях" отразяват реалната ситуация. По-скоро за опит за успокояване на момчета, вдъхване на увереност, повдигане на духа и сваляне на напрежението. Трябват нови истински защитници и много време за правилна работа с тях. В близките няколко месеца ще е така. Резултатите няма да са много по-различни, всички ще ни скачат, което е много хубаво, тъй като момчетата ще получат отлична закалка. Ще се отсее плявата и ще останат истинските бойци. Пък и нали трябва да се подсилят отборите на Сухия и Жадното.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 авг 2020 10:46

Голяма некадърност цари сред нашите играчи. А, някои обясняват, че им трябвало време... Братче, това с време не може да се оправи... Точно в мачовете срещу отбори тип Арда, Царско село, Монтана са ни шансовете да вземем някоя друга точка, а ние и там не можем да играем. Оправдания колкото искаш, призиви също, на терена обаче не е дори кръгла нула, ами много под нулата. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 10:50

wilge написа:
metodito написа:

Там ни е трагедията в момента, че вратаря ние най-добър. Но колко да е добър? Вратарчето на Арда е резерва на 22 години и при идентична ситуация както при гола в нашата врата на два пъти спаси. Веднъж на Манго Димитров, веднъж на още по-манго Робърта. Истината е, че още не сме отбор, а маханичен сбор от нискоквалитетни играчи. С няколко изключения, разбира се. Ако всички в отбора играят с такъв хъс и желание както футболистите на Арда вчера, то Левски ще бъде фактор в първенството. Не мисля, че думите на Тодоров" В съблекалнята е изключително, тренират много съвестно всички и съм много доволен от тях" отразяват реалната ситуация. По-скоро за опит за успокояване на момчета, вдъхване на увереност, повдигане на духа и сваляне на напрежението. Трябват нови истински защитници и много време за правилна работа с тях. В близките няколко месеца ще е така. Резултатите няма да са много по-различни, всички ще ни скачат, което е много хубаво, тъй като момчетата ще получат отлична закалка. Ще се отсее плявата и ще останат истинските бойци. Пък и нали трябва да се подсилят отборите на Сухия и Жадното.

Мен в интерес на истината ми хареса, че след като останахме с човек по-малко не забравихме тяхната врата, но младостта си каза своето при прехвърлящия удар на Роби. Въобще в спортно, футболно отношение нещата не ми изглеждат чак пък толко зле. Макар че то на фона на Хубси стайл е лесно да се правят сравнения. И не знам колко ще мъчат Найденов на бека. По-големият проблем е ще оцелее ли финансово "Левски".

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 16 авг 2020 11:22

wilge написа:
metodito написа:

Здравко шутира високо в ръцете на вратаря, а Робърта преодолея вратаря, просто не вкара топката, не знам, защо изобщо сравняваш нещата. Коконов шутира силно по земя, както трябваше Здравко да направи! Нашите нападатели са слаби, а не че вратарят на Арда е добър!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 авг 2020 16:19

Както и да се погледне мача-- слаба работа. Робърта затова няма да го вземат в сериозен отбор.Не му е сефте да порти такива ситуации.Писах по рано някъде. Погледнете последните 6-7 мач на Левски през пролетта. Потенциални 5 загуби ако не се вземат спешно мерки и борба за оцеляващо място в групата. Един въпрос. Ако Левски фалира и отиде във селските групи абонаментните карти ще важат ли. Все пак ще е нов отбор.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 авг 2020 17:56

Вълчан написа:Както и да се погледне мача-- слаба работа. Робърта затова няма да го вземат в сериозен отбор.Не му е сефте да порти такива ситуации.Писах по рано някъде. Погледнете последните 6-7 мач на Левски през пролетта. Потенциални 5 загуби ако не се вземат спешно мерки и борба за оцеляващо място в групата. Един въпрос. Ако Левски фалира и отиде във селските групи абонаментните карти ще важат ли. Все пак ще е нов отбор.

Грешиш, Робърта ако заиграе в някой по-нормален отбор ще бъде много добър нападател и ще си мечтаем за него както сега за Гари Родригес. Какво може да предостави в момента Робърта с тая халфова линия и тия крила?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 авг 2020 18:08

Вълчан написа:Както и да се погледне мача-- слаба работа. Робърта затова няма да го вземат в сериозен отбор.Не му е сефте да порти такива ситуации.Писах по рано някъде. Погледнете последните 6-7 мач на Левски през пролетта. Потенциални 5 загуби ако не се вземат спешно мерки и борба за оцеляващо място в групата. Един въпрос. Ако Левски фалира и отиде във селските групи абонаментните карти ще важат ли. Все пак ще е нов отбор.

Какво си се занаятил с тия карти, това е дребнотия, или помагаш на клуба от съррце, или не го прави като питаш дали ще важат за В група. Ако помогнем на отбора може и да не изпаднем във В група, ако изпаднем и някой почне да мрънка, че е дал 100 200 лева за карта за А група, какви спасители сте, от такива левскари, нямаме нужда от врагове, вие сте ни достатъчни. :) :) :) :)

Върни се в “Левски”