Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот vlong » 15 авг 2020 22:05

Не е въпросът дали е бек,става дума просто за две силни изритвания на топката напред.Чисто ипросто два боца на някъде си.Той ги превърна в асистенции.Може,съгласен съм всичко се случва,никой не е застрахован ,но това са фактите,и аз ги споменавам
САМО ЛЕВСКИ!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 15 авг 2020 22:09

vlong написа:Не е въпросът дали е бек,става дума просто за две силни изритвания на топката напред.Чисто ипросто два боца на някъде си.Той ги превърна в асистенции.Може,съгласен съм всичко се случва,никой не е застрахован ,но това са фактите,и аз ги споменавам

Да, за негово нещастие и днес и миналият мач два пъти направи асистенции, но дано не са нарочни!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 авг 2020 22:43

Намерят ли читав бек и опорен халф няма да изглеждаме толкова зле :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 авг 2020 23:47

Абсолютно аматьорско изпълнение е да разкараш един треньор темерут , който ако не друго поне държеше на дисциплината, да продължиш да му плащаш заплата и да назначиш един друг темерут-ревльо, който няма уважението на играчите. Наско се направи на абсолютен глупак
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 02:40

[offtopic]
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:А някой знае ли защо на първо място е решено да не се продължава с Найк, а с Макрон?

Доколкото четох някъде е хрумка на тогавашното ръководство. Договорът е прекратен защото Найк не били сложили някакъв холограмен стикер, който обаче е било задължение на Левски да им даде :lol:

Интересно ми беше това отклоняване на вниманието за подмяната на Макрон с Хома, докато никой не говори за смяната на Найк с Макрон. Още повече, че става дума за години наред партньорство.

Нямам идея. Някакви истории между Черепа и Спорт Депо. Но все пак за Найк той май лично си е платил мурафета. Така решил така направил. С Макрон и Хома обаче в това безпаричие нещата не седят така.

Странно как се налагат тея. Доста известни отбори вече играят с тях. А като материя как им бяха на Макрон екипите?
Иначе освен "Найк", като качество много ме кефят лично мен " Хумел"

Е тук ми задаваш въпроси на които не мога да ти отговоря. Всъщност около цялата история има много гнили неща и неясноти. Спрягаха се и някакви пари дет щели да влизат в Левски и разни такива. Това което е ясно към момента е, че играем с екипите които видяхме и някакви закани на представителите на Макрон, че ще ни съдят за някакви обезщетения. Не съм се ровил специално, но и не съм мяркал подобно дело към момента.

Всичко не зависи ли от това дали има произведена фланелка?[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2020 02:42

groti написа:Абсолютно аматьорско изпълнение е да разкараш един треньор темерут , който ако не друго поне държеше на дисциплината, да продължиш да му плащаш заплата и да назначиш един друг темерут-ревльо, който няма уважението на играчите. Наско се направи на абсолютен глупак

За жалост, така стана май.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 16 авг 2020 04:59

Не догледах мача ама тия са ни разпиляли направо:
Центрирания: 23 - 9
Удари: 17 - 6
Притежание на топката: 58% - 42%
:shock:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 авг 2020 09:28

Jordan1914 написа:
sinqkrepost1914 написа:Пенсионерът Спас Делев чупи кръста на новото младо попълнение Стаматов в 86-та минута ..
И тая селекция изглежда пълен талаш, така като гледам от първи впечатления. Даске ми изглежда на всякъв друг, но не и на централен защитник, просто е несериозно дори само като ръст и физика.

Делев игра в ляво, а Стаматов е десен бек, ама ти ги разбираш нещата!

Ти не си ли гледал мача, бе човек? Делев му раазказа играта на това момченце. Само дето не я мушна между очите му. Не знам кой го препоръча, но Наско щом е говорил с Крушарски трябва да въведе неговия метод. Който доведе слаб футболист да му плаща заплатата. Този Стаматов единствено прилича на Асен Чандъров, но е по-нисък и по-хилав. Ами франсето? ЦЗ с ръст на бек. Това само в Левски може да се случи. Десет години се работи така. После се търсят резултати. Сега за сега селекцията е пълен провал. Дано разговора с Крушарски относно управление и селекция има ефект, иначе ще си я караме по старому.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 авг 2020 09:51

Тодоров каза,че Стаматов не е бек :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 10:06

Познавам родителите на Стаматов, живеят в Барселона, богати хора са... играе футбол за забавление, няма какво да стане там. А имаше и тежка контузия, май връзки прави на някое от колената и не игра година близо....успех на момчето!

Върни се в “Левски”