Колкото до новата фланелка, наистина не е нещо особено, но и не е чак такъв леш, де. Няма разляти бели петна от айран.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Аз си взех екипа, но не защото ме грабна от пръв поглед, а защото така си правя - в началото на сезона подновявам картата и купувам екип. Нещо като ритуал ми е станало, а в течение на кампанията си взимам и други работи, лека-полека и ако има какво да се вземе, разбира се, понеже днес се бях наточил и за бебешки лигавничета, примерно, ама такива нямаше. Нямаше и спални комплекти, нямаше и хавлии, чашите за твърдо гориво и халби също не ги видях. Всичките тези неща бяха по рафтовете преди, имаше ги и в онлайн магазина.
Колкото до новата фланелка, наистина не е нещо особено, но и не е чак такъв леш, де. Няма разляти бели петна от айран.Странна е цената, определено това буди доста въпроси, на които се надявам да узнаем отговорите в близко бъдеще. Не може Найковете от миналите два сезона да са 89 лева, а това претупано изпълнение на Хома да е на същата цена. С анцузите е същата работа, ценово.
СЕКТОР Б
Никой не е доволен от резултата вчера, но на този етап нашата най-важна битка е извън терена - оцеляването на ФК Левски, любовта на поколения българи! Пригответе се както за подобни резултати и разочарования, така и за по-добри и радостни моменти през този сезон. Ще има и от двете. Но огромната история на Отбора на народа, пред която всички ние сме прекалено малки, ни задължава подкрепата към клуба да не бъде разколебавана от случващото се на терена и да впрегнем всички сили в спасението на Левски! Неслучайно подбрахме и няколко исторически снимки, защото според някои самопровъзгласили се за “лидери” на синята общност, историята на Левски започва и свършва с тях и белите гащета, които щяха да са с екипировката на Макрон вече седмици наред им е най-големият проблем и повод да се оплюва клуба. На “синият Дърпат” ще напомним, че никой не е по-голям от Левски и да спре да ни занимава с личните си интереси или опити да замаже гафовете си с непознаването на историята на уж любимия му футболен клуб.
ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: veni__85 и 10 госта