Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2020 00:05

Аз си взех екипа, но не защото ме грабна от пръв поглед, а защото така си правя - в началото на сезона подновявам картата и купувам екип. Нещо като ритуал ми е станало, а в течение на кампанията си взимам и други работи, лека-полека и ако има какво да се вземе, разбира се, понеже днес се бях наточил и за бебешки лигавничета, примерно, ама такива нямаше. Нямаше и спални комплекти, нямаше и хавлии, чашите за твърдо гориво и халби също не ги видях. Всичките тези неща бяха по рафтовете преди, имаше ги и в онлайн магазина.
Колкото до новата фланелка, наистина не е нещо особено, но и не е чак такъв леш, де. Няма разляти бели петна от айран. :mrgreen: Странна е цената, определено това буди доста въпроси, на които се надявам да узнаем отговорите в близко бъдеще. Не може Найковете от миналите два сезона да са 89 лева, а това претупано изпълнение на Хома да е на същата цена. С анцузите е същата работа, ценово.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2020 00:13

TristaNNN написа:Аз си взех екипа, но не защото ме грабна от пръв поглед, а защото така си правя - в началото на сезона подновявам картата и купувам екип. Нещо като ритуал ми е станало, а в течение на кампанията си взимам и други работи, лека-полека и ако има какво да се вземе, разбира се, понеже днес се бях наточил и за бебешки лигавничета, примерно, ама такива нямаше. Нямаше и спални комплекти, нямаше и хавлии, чашите за твърдо гориво и халби също не ги видях. Всичките тези неща бяха по рафтовете преди, имаше ги и в онлайн магазина.
Колкото до новата фланелка, наистина не е нещо особено, но и не е чак такъв леш, де. Няма разляти бели петна от айран. :mrgreen: Странна е цената, определено това буди доста въпроси, на които се надявам да узнаем отговорите в близко бъдеще. Не може Найковете от миналите два сезона да са 89 лева, а това претупано изпълнение на Хома да е на същата цена. С анцузите е същата работа, ценово.

Цената е такава, защото е "животоспасяваща". :mrgreen:
Който иска да спасява Левски ще си купи фанелка за 200лв. Примерно... С фанелки за 20лв. клуб не се спасява.
Някаква такава логика. Предполагам...
Ама Сирака и Папаза можеха да си продадат джиповете вместо да взимат заем. Като са такива големи "левскари".

Fbf

Мнениеот Fbf » 11 авг 2020 02:54

Качеството на самата фланелка определно не е лошо.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 11 авг 2020 11:46

Ситуацията в държавата е като в "Левски" - няма нищо на терена, абсолютно всичко е разрушено", обобщи Татяна Дончева чрез сравнение с футболния клуб. Май ни управляват едни и същи дебелаци

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2020 12:58

Може ли някой РАЦИОНАЛНО да обясни защо, след като, ОЧЕВИДНО, клубът НЕ МОЖЕ да разтрогне договора с Петър Кънчев Хубчев същият този Хубчев не си тренира и води отбора, а с това се занимава физкултурникът Тодоров? :?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 авг 2020 13:55

СЕКТОР Б

Никой не е доволен от резултата вчера, но на този етап нашата най-важна битка е извън терена - оцеляването на ФК Левски, любовта на поколения българи! Пригответе се както за подобни резултати и разочарования, така и за по-добри и радостни моменти през този сезон. Ще има и от двете. Но огромната история на Отбора на народа, пред която всички ние сме прекалено малки, ни задължава подкрепата към клуба да не бъде разколебавана от случващото се на терена и да впрегнем всички сили в спасението на Левски! Неслучайно подбрахме и няколко исторически снимки, защото според някои самопровъзгласили се за “лидери” на синята общност, историята на Левски започва и свършва с тях и белите гащета, които щяха да са с екипировката на Макрон вече седмици наред им е най-големият проблем и повод да се оплюва клуба. На “синият Дърпат” ще напомним, че никой не е по-голям от Левски и да спре да ни занимава с личните си интереси или опити да замаже гафовете си с непознаването на историята на уж любимия му футболен клуб.
ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!

Изображение

Изображение

Изображение

Някой май преписва от форумО на гонг ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 авг 2020 14:08

Виждам, че Сектор Б добре водят "битката извън терена".
"Синият Дърпат", снимки, гащи...

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 11 авг 2020 14:24

Аууу колко "приятно изненадан" съм от цените на фанелките и тренировъчния екип , все пак са на световно известна марка :lol: :lol: :lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 авг 2020 14:58

Всичко да се измита.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Fbf

Мнениеот Fbf » 11 авг 2020 17:02

Е не са лоши тренировъчните тениски и полотата. Даже са доста хубави.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Левски”