Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот bilyaletdinov » 06 авг 2020 19:19

Що за футболист ще дойде в клуб, който не е платил последните 5 заплати на служителите си?
Ясно е, ще взима 3-4к евро макс, но поне едни проби да беше карал.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 06 авг 2020 19:30

Този може би ще е резерва. Дано Стаматов да подпише и да се окаже попадение!
[center]Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......
[/center]
[center]И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2020 19:52

DAsh написа:Този може би ще е резерва. Дано Стаматов да подпише и да се окаже попадение!

Французин за резерва на Деян Иванов? :shock:

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 06 авг 2020 20:23

blue avalanche написа:
DAsh написа:Този може би ще е резерва. Дано Стаматов да подпише и да се окаже попадение!

На Каргас и Атанасов/Холмар ;)
[center]Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......
[/center]

[center]И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 авг 2020 20:27

Успех на новия. Мисля, че може да излезе нещо от него.
Може би новия Бардон... :roll:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 авг 2020 21:14

Къде го намериха тоя французин? :) Това е като трансферите на Гонзо от преди 5-6 години

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2020 22:10

bilyaletdinov написа:Що за футболист ще дойде в клуб, който не е платил последните 5 заплати на служителите си?

Кога да ги изкара тия проби? По време на двумесечната пауза и лагера на отбора в чужбина ли? Или пък да беше поцъкал в някоя от десетките контроли, които изиграхме? И как разбра колко ще взима франсето?
Б*х му майката, не мога да повярвам какви коментари може да се прочетат в тоя форум! :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2020 22:18

DAsh написа:
blue avalanche написа:

На Каргас и Атанасов/Холмар ;)

Кой е казал, че Каргас и Холмар ще останат? И ще чакат някой "заем", че белким получат една заплата?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 авг 2020 22:33

TristaNNN написа:
bilyaletdinov написа:Що за футболист ще дойде в клуб, който не е платил последните 5 заплати на служителите си?

Кога да ги изкара тия проби? По време на двумесечната пауза и лагера на отбора в чужбина ли? Или пък да беше поцъкал в някоя от десетките контроли, които изиграхме? И как разбра колко ще взима франсето?
Б*х му майката, не мога да повярвам какви коментари може да се прочетат в тоя форум! :?

Според тебе как е скаутнат този французин? Дали чичо Гошо го е гледал? Кой в момента носи отговорност по селекцията в Левски?
Сигурно тия в Локото са големи глупаци, че всичко минава проби от там. Ама ние сме Левски и може да се пълним с всякакви типажи.
Бардон как мина проби, игра една контрола и подписа? А спомняш ли си, че първенството беше вече започнало? Уж щяхме да започваме по нов път...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2020 22:49

bilyaletdinov написа:
TristaNNN написа:

Според тебе как е скаутнат този французин? Дали чичо Гошо го е гледал? Кой в момента носи отговорност по селекцията в Левски?
Сигурно тия в Локото са големи глупаци, че всичко минава проби от там. Ама ние сме Левски и може да се пълним с всякакви типажи.
Бардон как мина проби, игра една контрола и подписа? А спомняш ли си, че първенството беше вече започнало? Уж щяхме да започваме по нов път...

Кой отбор от ЕбемТиЛешЛигата е взел футболист, който преди това е изкарал проби, към днешна дата и предвид календара? Дай ми имена от Локо-то, моля, вероятно съм изпуснал някоя новина там, възможно е. Под проби нямам предвид "Курдов разцъка на една треноровка в Левски". Кога и как да стане това? Ние всеки ден се чудим дали утре изобюо ще ни бъде, но имаме възражения защо франсето не бил карал проби. А Старокин и Атанасов караха ли? За тях що не ревахме? Тях сигурно чичо Гошо ги е следил под лупа, докато са цъкали из незнамкоя си дивизия там в чужбина.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”