Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот groti » 04 авг 2020 10:41

blue avalanche написа:Щом Акрапович и Загорчич влязоха в категорията "истински треньори" значи сме толкова зле, че направо "неспасяеми"!
Само да припомня, че Загорчич беше изгермечен от:
Здравков - 4:1
Роси - 4:0
Стоянович - 2:0
Дерменджиев - 3:0
Дори от Хубчев - 2:0
И чак, когато Левски рухна през тази пролет, "истинският треньор" Загорчич "хвана ръка". А, когато загубихме финала за Купата, играчите му бяха наречени антифутболисти и футболът им - антифутбол.

Напомни ми с Хубчев, Дерменджиев, Роси и Стоянович колко купи общо взехме? Щото другото е алабалистика. Антифутбол играем и ние с Гошо, Хубчев и Роси. Загорчич ни тупна няколко пъти с децата. За Локо ПД да не говорим.. С далеч по-евтини футболисти.. Не е заради треньорите - екипите са виновни. Акрапович за втора година взима купата и надигра Лудогорец, ама сигурно и това е щото е слаб треньор, а играчите на Локо са от величината на Меси.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2020 10:54

groti написа:
blue avalanche написа:Щом Акрапович и Загорчич влязоха в категорията "истински треньори" значи сме толкова зле, че направо "неспасяеми"!
И чак, когато Левски рухна през тази пролет, "истинският треньор" Загорчич "хвана ръка". А, когато загубихме финала за Купата, играчите му бяха наречени антифутболисти и футболът им - антифутбол.

Напомни ми с Хубчев, Дерменджиев, Роси и Стоянович колко купи общо взехме? Щото другото е алабалистика. Антифутбол играем и ние с Гошо, Хубчев и Роси. Загорчич ни тупна няколко пъти с децата. За Локо ПД да не говорим.. С далеч по-евтини футболисти.. Не е заради треньорите - екипите са виновни. Акрапович за втора година взима купата и надигра Лудогорец, ама сигурно и това е щото е слаб треньор, а играчите на Локо са от величината на Меси.

Напомни ми вие Купи ли искате да печелите или да гледате футбол? Трябва ли да почна да гледам мачовете на Ливърпул и да спра тези на Ман Сити, щото онези били станали шампиони, а Сити не са?
Кой сега е глорихънтър? За който "Купите" са нещо, а всичко друго - алабалистика?
Що се отнася до мен:
100 пъти предпочитам отбора, който би ЦСКА със 7:1(нищо, че не успяха в Европа), отколкото онзи, дето се класира в групите на ШЛ и игра 1/4 финал за УЕФА. Който разбрал - разбрал...
Акрапович "надиграл" Лудогорец. А Лудогорец игра ли изобщо? Че той, Загорчич, би Лудогорец с 3:1. В редовното време. Сигурно е 3 пъти по-добър от Акрапович! Правилно ли съм разбрал?

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 04 авг 2020 11:39

blue avalanche написа:
virtualenbg написа:
blue avalanche написа:
Fbf написа:Така е. Както и при нас при Четвъртфинала в Купата на Уефа. С ниски заплати на играчи и треньори, със селекция без пари се достигна до 1/4 финал и се победиха отбори като Олимпик Марсилия, Удинезе, Оксер, силният тогава отбор на Артмедия и Динамо Букурещ. Изобщо не говорим за титлите и купите в БГ! Но си трябва правилна работа.

Както и при нас при Четвъртфинала в Купата на Уефа. С ниски заплати на играчи и треньори, със селекция без пари се достигна до 1/4 финал и ...

Стига с тези митове,
Г.Петков - 14 000 евро/месец - най-високата заплата в А група(тогава)
Бардон - 10 000 евро/месец
Заплатите на Вагнер, Йовов и Топузаков хич не бяха ниски.
Телкийски си тръгна от отбора ИМЕННО поради орязването на заплатите.
И т.н.

Мдааа...друго си е викаш 22000 € за Насиру, 15000€ i otgore za Ejlofson, 22000€ за Паулиньо и 50000€ за Обертан, 35000€ за Гомес.
Онези поне постигнаха нещо ини уважваха навсякъде. За сегашните "дзвезди"...предпочитам да замълча.

Не сравнявам "онова" време със сегашното. Просто ми омръзна от митове, че "онези" играели без пари пък стигнали 1/4 финал в УЕФА. Който разбрал - разбрал...
Сега, като ги няма Обертан, Гомес и, евентуално Холмар и Насиру и със заплати по 2000лв. ще видим докъде ще стигнем. Забравих... Нас ИЗОБЩО ни няма в Европа. И няма да ни има.

Без да търся конфликт ще ти отговоря така. Футболът отдавна е нещо меркантилно и изкривено. Вече няма големи звезди, които да възхищават с играта, таланта и отношението си. Двамата в световен мащаб са на пределни години, а тези дето идват след тях са...мале майко.
Та...футболът е пари, но не забравяй, че не парите играят на терена. Справка онзи ден финалът за Супер смешната ни купа :-)
Ако ме разбереш, разбереш

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 авг 2020 11:45

blue avalanche написа:
groti написа:

Напомни ми вие Купи ли искате да печелите или да гледате футбол? Трябва ли да почна да гледам мачовете на Ливърпул и да спра тези на Ман Сити, щото онези били станали шампиони, а Сити не са?
Кой сега е глорихънтър? За който "Купите" са нещо, а всичко друго - алабалистика?
Що се отнася до мен:
100 пъти предпочитам отбора, който би ЦСКА със 7:1(нищо, че не успяха в Европа), отколкото онзи, дето се класира в групите на ШЛ и игра 1/4 финал за УЕФА. Който разбрал - разбрал...
Акрапович "надиграл" Лудогорец. А Лудогорец игра ли изобщо? Че той, Загорчич, би Лудогорец с 3:1. В редовното време. Сигурно е 3 пъти по-добър от Акрапович! Правилно ли съм разбрал?

Забравих, че футболът, който играем последните 10 години е крайно атрактивен. Моя грешка! Насладата да гледам Левски при Сухия, Хубчев, Дерменджиев и Роси е несравнима с глорихънтерското удоволствие от спечелването на купа на момчетата от Лаута. Те, завалиите не знаят какво е истинско удоволствие. Иначе яко че сравняваш дрийм тийма ни от преди 20+ години със сега. Аз също искам да играем красив и резултатен футбол, който на всичкото отгоре е и печеливш, но при орязани финанси и избор между грозен и непечеливш футбол срещу грозен и печеливш ще избера последното...ма сигурно е щото съм глорихънтър. И,да.. истинският треньор изстисква максимумът от футболистите си и възможностите им. Вероятно с добри и скъпи футболисти ще играе красиво...С посредствени - печелившо. А, тоя другият говори "играли сме добро, али сме немали шанс" или мрънка и реве от всичко.
По последния въпрос.. интересно защо все срещу нас играят и това има ли нещо общо с максимата, че играеш толкова, колко ти позволят другите.
Между другото доколкото помня "грозното" Локо на Акрапович игра доста по-симпатично и смислено от нас в директните ни мачове.
110 години любов!

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 04 авг 2020 12:03

Акрапович със сигурност направи така, че Локото да играят приятен за окото футбол. При това не със сериозен бюджет.
Но е факт, че му дадоха време, за да изгради отбор. Нещо, което ние не даваме традиционно...

Колкото до Загорчич - имам известни съмнения колко е качествен като треньор.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 04 авг 2020 12:28

Kotasport писали, че Насиру се инати и не искал да разтрогва .. май щем не щем тоя мангал ще остане при нас за новия сезон :lol: :lol: :lol:

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 04 авг 2020 13:43

Обертан пак без отбор !?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 авг 2020 13:55

Айде вижте първите сезон и половина на Акрапович и Загорчич вижте дали можете да приемате такива резултати и тогава да го даваме тоя пример.
Още на мача с Берое половината състав ще ги разкостим. Ама нека си давате примери.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 авг 2020 14:09

blue avalanche написа:
groti написа:

Що се отнася до мен:

Бях на този мач, но в сравнение с другия, в който ги бихме пролетта с 4:1, този беше малко постен. В пролетния можеха да отнесат повече от 10 гола, докато в есения мач вкарахме каквото имахме и каквото нямахме, ама сега говорят за този мач и този резултат. Ти също даваш него за пример, а не другия, още нещо за глорихънтърите?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2020 14:27

DAsh написа:Халфът Мартин Райнов е по-близо до завръщане в Левски, отколкото до трансфер в чужбина, твърди topsport.bg.
:lol:

М...да. Левски и в това състояние е притегален.

Върни се в “Левски”