blue avalanche написа:groti написа:blue avalanche написа:Щом Акрапович и Загорчич влязоха в категорията "истински треньори" значи сме толкова зле, че направо "неспасяеми"!
Само да припомня, че Загорчич беше изгермечен от:
Здравков - 4:1
Роси - 4:0
Стоянович - 2:0
Дерменджиев - 3:0
Дори от Хубчев - 2:0
И чак, когато Левски рухна през тази пролет, "истинският треньор" Загорчич "хвана ръка". А, когато загубихме финала за Купата, играчите му бяха наречени антифутболисти и футболът им - антифутбол.
Напомни ми с Хубчев, Дерменджиев, Роси и Стоянович колко купи общо взехме? Щото другото е алабалистика. Антифутбол играем и ние с Гошо, Хубчев и Роси. Загорчич ни тупна няколко пъти с децата. За Локо ПД да не говорим.. С далеч по-евтини футболисти.. Не е заради треньорите - екипите са виновни. Акрапович за втора година взима купата и надигра Лудогорец, ама сигурно и това е щото е слаб треньор, а играчите на Локо са от величината на Меси.
Напомни ми вие Купи ли искате да печелите или да гледате футбол? Трябва ли да почна да гледам мачовете на Ливърпул и да спра тези на Ман Сити, щото онези били станали шампиони, а Сити не са?
Кой сега е глорихънтър? За който "Купите" са нещо, а всичко друго - алабалистика?
Що се отнася до мен:
100 пъти предпочитам отбора, който би ЦСКА със 7:1(нищо, че не успяха в Европа), отколкото онзи, дето се класира в групите на ШЛ и игра 1/4 финал за УЕФА. Който разбрал - разбрал...
Акрапович "надиграл" Лудогорец. А Лудогорец игра ли изобщо? Че той, Загорчич, би Лудогорец с 3:1. В редовното време. Сигурно е 3 пъти по-добър от Акрапович! Правилно ли съм разбрал?
Забравих, че футболът, който играем последните 10 години е крайно атрактивен. Моя грешка! Насладата да гледам Левски при Сухия, Хубчев, Дерменджиев и Роси е несравнима с глорихънтерското удоволствие от спечелването на купа на момчетата от Лаута. Те, завалиите не знаят какво е истинско удоволствие. Иначе яко че сравняваш дрийм тийма ни от преди 20+ години със сега. Аз също искам да играем красив и резултатен футбол, който на всичкото отгоре е и печеливш, но при орязани финанси и избор между грозен и непечеливш футбол срещу грозен и печеливш ще избера последното...ма сигурно е щото съм глорихънтър. И,да.. истинският треньор изстисква максимумът от футболистите си и възможностите им. Вероятно с добри и скъпи футболисти ще играе красиво...С посредствени - печелившо. А, тоя другият говори "играли сме добро, али сме немали шанс" или мрънка и реве от всичко.
По последния въпрос.. интересно защо все срещу нас играят и това има ли нещо общо с максимата, че играеш толкова, колко ти позволят другите.
Между другото доколкото помня "грозното" Локо на Акрапович игра доста по-симпатично и смислено от нас в директните ни мачове.