Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Serafim » 31 юли 2020 01:08

Blue_Blood84 написа:
Вълчан написа:Верно ли ще се борят за Европа.....може би имаш в предвид 2та осмица и бараж по терлици за Европа. Аиде реализъм малко.

По принцип от втората осмица по-лесно може да стигнем до баража, проблема е, че ако все пак стигнем, там ще сме гости или на Берое, или на Черно море, или на Ботев и ше ни бият много, но може и бараж с втория от Б група да играем, ако са Пирин, направо си отпадаме хаха

По принцип регламента ни е супер тъп и не знам как някой в УЕФА въобще ни е позволил да се приложи, предив възможностите за злоупотреба.
Играя Football Manager 20 с Локо Пловдив (не ме линчувайте :) ). Идеята ми беше да играя силно дефанзивен фубол. Еми влизам в шестицата там Левски, Цска-София, Лудогорец, Ботев си ме бият нон стоп и завършвам шести. Играя си по-така с млади момчета понякога, оставам 8-9 при разпределението и почвам здраво да налагам, има полуфинал, финал и после плейоф - Царско Село, числото, Арда, Етър, Дунав... Накрая на плейофа се пада я Ботев, я Славия, я Морето. Един мач е, всичко става.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 31 юли 2020 01:11

Serafim написа:
Blue_Blood84 написа:
Вълчан написа:Верно ли ще се борят за Европа.....може би имаш в предвид 2та осмица и бараж по терлици за Европа. Аиде реализъм малко.

По принцип от втората осмица по-лесно може да стигнем до баража, проблема е, че ако все пак стигнем, там ще сме гости или на Берое, или на Черно море, или на Ботев и ше ни бият много, но може и бараж с втория от Б група да играем, ако са Пирин, направо си отпадаме хаха

По принцип регламента ни е супер тъп и не знам как някой в УЕФА въобще ни е позволил да се приложи, предив възможностите за злоупотреба.
Играя Football Manager 20 с Локо Пловдив (не ме линчувайте :) ). Идеята ми беше да играя силно дефанзивен фубол. Еми влизам в шестицата там Левски, Цска-София, Лудогорец, Ботев си ме бият нон стоп и завършвам шести. Играя си по-така с млади момчета понякога, оставам 8-9 при разпределението и почвам здраво да налагам, има полуфинал, финал и после плейоф - Царско Село, числото, Арда, Етър, Дунав... Накрая на плейофа се пада я Ботев, я Славия, я Морето. Един мач е, всичко става.

Един мач е, всичко става- за нас тия неща не важат, падаме си като гости навсякъде като пичове 2-1 1-0, отделно пишем за неща за след една календарна година,до тогава може и юношите да са ни избягали от отбора, не само сегашниге играчи:D:D

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 31 юли 2020 15:45

И Георги Георгиев си тръгна, само тоя Насиру остана :twisted: :twisted:

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 31 юли 2020 15:58

Като гледам какво става май ще ни сварят на слаб огън като жаби, да не мърдаме много

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 юли 2020 16:10

joro5rov написа:И Георги Георгиев си тръгна, само тоя Насиру остана :twisted: :twisted:

Горанов трябва преди тях да се махне. Пълен некадърник.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 юли 2020 16:41

Николай Кръстев ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 юли 2020 18:29

filcolins написа:Като гледам какво става май ще ни сварят на слаб огън като жаби, да не мърдаме много

Ами не знам защо се говори за разни дреболии и алабализми, а никой не вижда голямата картина. Баце, ББ, Тиквата, Тулупа, Шибаняка и още както там го наричат, целенасочено и поетапно ни унищожава. Последните 10 години проблемите ни са идвали след негова намеса, а тая година както започна, ще ни зачисти, ако не го зачистим ние първи. Мисля, че натам трябва да е насочена енергията на цялата левскарска общонст. Колкото по-рано се изреже тоя тумор заедно с разсейките му , толкова по-добре за клуба. Всеки знае защо не идват спонсори в Левски , най-популярния клуб в България. А пари се наливат в знайни и незнайни клубчета с 50 човека фенска маса. Но тулупа - шибаняк знае, че раделяй и владей е най-добрата максима за тираните и затова гледа да раздели феновете на най-големия клуб, като ги занимава с проблеми по собственото им оцеляване, защото иначе биха били една сериозна заплаха по време на протести.
п.п. Само да има късмет да го сгащят някъде протестиращите, ще омаже седалката на джипа. Но се крие като партизанин, където и да ходи. Идвал оня ден във Варна (и само кмета май е знаел. че идва) , за да обяснява, че по хубави л@йна от герберските няма.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 31 юли 2020 19:26

николетко и кръстю вратари. евала.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 юли 2020 19:41

joro5rov написа:И Георги Георгиев си тръгна, само тоя Насиру остана :twisted: :twisted:

Трябва му спокоиствие на човека. Преди време гледах негови изяви във футболни срещи събрани във клип. Еми пък хубави работи показа ,че и голове технични. Какво му става тук е пълна мъгла.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 31 юли 2020 19:52

Спиро и Мохамед са с цена 250-300 евро! И според мен цената им е точна! Проблема е, че другите отбори ги взимат със свободен трансфер, а, ние плащаме за такова качество.Вече съм на вълна зони! Такава криза е, че не виждам изход!!! Дарявах като повечето и карти взех и не виждам изход. Съдейки по постъпленията май вече никой не вижда... дано не сложим тире или нещо подобно

Върни се в “Левски”