Тити президент!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Old_death написа:delqnski47 написа:ivo55 написа:Ба мааму, собственикът на синия отбор е напълно ненормален - ЛУД.
Незнам дали го гледате в момента "на живо", но този човек е ЛУД. Тотален ненормалник.
Ееббаньиеееее, това ше се гледа после
Заслужава си.
Насо да назначава Овчата глава за тренер и ще са на 6
damyanov1963 написа:[offtopic][/offtopic]Mitata написа:damyanov1963 написа:Mitata написа:pyrwaka написа:[Мдаааа,за съжаление и вие никога няма да постигнете успехите на ЦСКА (R.I.P.)![]()
![]()
R.I.P. за вашия клуб. Въпреки постоянната помощ свише години наред копаете дъното. Ах, колко крадлив народ има при вас! В нормална държава отдавна да сте минали през трети фалит.
В нормална държава вие изобщо нямаше да сте създадени![]()
![]()
ВЕрвай си! Историята на предшествениците на ЦСКА започва години преди 1948.
Точно това имам предвид - избивате предшествениците си, по заповед на Москва, защото били от Царската Армия, за да им заемете мястото, сега правят заради вас нова А група за да вкарат два отбора от Ловеч и Етрополе, кръщавайки ги с вашето име плюс тире и София, ама се правите, че не го разбирате.
miro_rz написа:Мисля, че бях виждал всичко!![]()
Тити президент!!!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Old_death написа:Red_Neck написа:Old_death написа:delqnski47 написа:ivo55 написа:Ба мааму, собственикът на синия отбор е напълно ненормален - ЛУД.
Незнам дали го гледате в момента "на живо", но този човек е ЛУД. Тотален ненормалник.
Ееббаньиеееее, това ше се гледа после
Заслужава си.
Насо да назначава Овчата глава за тренер и ще са на 6
Тогава шоуто ще е пълно. Някъде по трасето ми се губи и Митов.
... Умишлено изчакахме няколко дни и не обявихме позицията си против т.нар. проект на Гриша Ганчев за преименуване на Литекс...
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема. Ако за тези „привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях. Тъжно е да четем писанията на някои индивиди из социалните мрежи и форумите.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, LoveAndPeace, Ventsi1999 и 18 госта