Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 13 юли 2020 11:17

groti написа:
greenday написа:Ако успеем да шитнем чужденците за някакви пари(поне да им покрием заплатите), ще закърпим и тоя месец.
Фактът, че спонсори не идват, прекрасно показва какъв климат за "бизнес" има в тая държава. Интересно е дали хората пак ще ръсят пари за Левски. Аз да ви кажа дадох 350 лв., но не виждам полза след като очевидно само си продължаваме агонията. Заплати по 1000лв. и пълни стадиони само тва ни остава.

Фактът, че не идват спонсори показва и страхът на бизнеса да идва в Левски. Левски е запазена територия за мутрите на Бойко и няма кой да дойде без разрешение на Падишаха.

Но в момента Боко не е в състояние да назначи когото и да било. Затова Левски затъва и единствената вина носи ББПП.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2020 11:30

Не съм привърженик на ГЕРБ или на БМБ. Даже напротив! Но смея да твърдя, че, ако при следващата власт продължим да тътрим новите Слорита, Матондита, Бру-Мру, Гикиевичи, Генковци, Дембита, Опокувци и т.н. Пак ще сме в батака! Само не знам кой ще ни е виновен тогава?
Защо Ц.село може да "намери" Антуи, а ние "намираме" Мохамед?
Защо Берое може да "намери" Конте и Охене, а ние "намираме" Райнов и Бру?
И още, и още, и още...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юли 2020 12:02

blue avalanche написа:Не съм привърженик на ГЕРБ или на БМБ. Даже напротив! Но смея да твърдя, че, ако при следващата власт продължим да тътрим новите Слорита, Матондита, Бру-Мру, Гикиевичи, Генковци, Дембита, Опокувци и т.н. Пак ще сме в батака! Само не знам кой ще ни е виновен тогава?
И още, и още, и още...

Грешките в селекцията не ги оспорваме. Но, не забравяй че е едно да играеш в Берое, Ц. Село и Черно море, където напрежението е по-малко, друго е да играеш в Левски, където никой не те чака. Справка - същият тоя Райнов.
Тук, проблемът е всичко което се случи в последните години на Батков и след него. Събарянето на здрав сектор за да се даде на "наша фирма" за строеж на новия. Подхвърлянето на Левски от един на друг "наш" човек, който трябваше да се легитимира в България (Спас) и т.н. Неплащането на осигуровки е по същата причина. "утре няма да сме тук, това е излишен разход". И сега от уж най-известен и най - обичан клуб, изведнъж се оказваме горещ картоф- вземи го ти. Тук говорим за страх да се обвържеш с Левски
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2020 12:13

sinqkrepost1914 написа:
metodito написа:[offtopic]
Eminem написа:Играта на Левски не струва и една стотинка, а Сираков реве по тв правата. Сираков е тотална трагедия дотук! Или е взел пари, за да поеме фалита или Бойко го е излъгал, че ще му прати спонсори, а той ще може да се прави на голям пред камерите. Към този момент се вижда, че няма абсолютно никаква идея какво да прави.

И от короната "яко" ще измрем, нали? Пффф...[/offtopic]

Само щото е Наско Сираков ли така си пуснал кепенците и не може да го видиш, вече почти 2 месеца ?
Човека си е тотаджия и комарджия и очевидно няма свян да ни продаде на торбата с лайна и разградския зализан фес. Защо не е бил на мача ? Той си каза, че Европа не ни трябва. Съгласен съм, но не по тоя курвенски начин да правим шпалири на трупата на дебелата свиня.. Мен ме е срам, а ти си чакай Европата.

За два месеца ли го "разкри", sinqkrepost1914. Това е... :oops:
За това вчера обвиняваш Наско ли, приятелю. Наистина ли? Не е истина. Не ПК и приятелката му Хубчев, а Наско? Оффф.
Мафиотът Божков за нищо не е виновен? Човекът на koj също? Така ли? Колко бяха дълговете, когато дойде Васко Зара и колко са сега?
Последна промяна от metodito на 13 юли 2020 12:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2020 12:15

Soulen написа:
plamenst7 написа:
Eminem написа:
Eminem написа:Играта на Левски не струва и една стотинка, а Сираков реве по тв правата. Сираков е тотална трагедия дотук! Или е взел пари, за да поеме фалита или Бойко го е излъгал, че ще му прати спонсори, а той ще може да се прави на голям пред камерите. Към този момент се вижда, че няма абсолютно никаква идея какво да прави.

С кое не си съгласен ? Какво направи дотук Сираков, което да показва, че има идея какво да прави ? Кампания за феновете ли направи, стратегия ли начерта, спонсори ли намери ?
Какво е направил дотук ? Ако искаш акциите, първо трябва да имаш визия какво да се прави.

Някакъв друг вариант ли имаше? На кой спасител Наско отне честта да спаси Левски?

Как точно тая утайка спасява каквото и да било? Ако аз, ти или някой друг от форума поеме Левски, тук ще ни защитавате ли? Защото моите възможности са горе долу толкова колкото на Раев.

Ако си направил за "Левски" колкото Сираков, ще те защитавам, много ясно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2020 12:18

vvessel написа:

Що бе Методи, ти каква идея видя до сега? Може да не е взел пари за да стане собственик, но вероятно очаква да вземе. Иначе до тук е една голяма кръгла нула. А заедно с другия "собственик", който е коронясан, правят две нули - 00.

Пак ще го кажа: ако след Беверен го имаше този форум, тук щяха да са обесили Мъри за левия крак под тавана.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 13 юли 2020 13:00

И аз се чудя защо някои хулят Наско - преди да дойде все едно бяхме цъфнали и вързали.
Един от най-големите виновници за мен е Павел Колев.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2020 13:15

groti написа:
blue avalanche написа:Не съм привърженик на ГЕРБ или на БМБ. Даже напротив! Но смея да твърдя, че, ако при следващата власт продължим да тътрим новите Слорита, Матондита, Бру-Мру, Гикиевичи, Генковци, Дембита, Опокувци и т.н. Пак ще сме в батака! Само не знам кой ще ни е виновен тогава?
И още, и още, и още...

Грешките в селекцията не ги оспорваме. Но, не забравяй че е едно да играеш в Берое, Ц. Село и Черно море, където напрежението е по-малко, друго е да играеш в Левски, където никой не те чака. Справка - същият тоя Райнов.

Какво напрежение има в Левски? Че те споменатите отбори, без селското царство, са по-успешни и с повече тенекии от Левски в последното десетилетие. Редно е при тях да е напрежението.

Да си скаут в Левски е най-благата работа в тая държава, взимаш едни прилични пари, пращат те на екскурзии по Бразилия от време на време и накрая пак се взимат играчи от YouTube. Да не говорим, че никой никога не ти иска отчет на свършеното.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2020 13:17

CaMo_CuHuTe написа:И аз се чудя защо някои хулят Наско - преди да дойде все едно бяхме цъфнали и вързали.
Един от най-големите виновници за мен е Павел Колев.

Защото Наско Сираков се съгласи да бъде нечия маша! Роля, която в момента успешно изпълнява!
А най-грозното е, когато се прикриваш зад статута си на легенда, издигаш някакви морални лозунги, а в същото време си политическа или икономическа маша на някого. Ето за ТОВА "хулят" Наско Сираков!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2020 13:25

groti написа:
И още, и още, и още...

Тук, проблемът е всичко което се случи в последните години на Батков и след него. Събарянето на здрав сектор за да се даде на "наша фирма" за строеж на новия. Подхвърлянето на Левски от един на друг "наш" човек, който трябваше да се легитимира в България (Спас) и т.н. Неплащането на осигуровки е по същата причина. "утре няма да сме тук, това е излишен разход". И сега от уж най-известен и най - обичан клуб, изведнъж се оказваме горещ картоф- вземи го ти. Тук говорим за страх да се обвържеш с Левски

А знаеш ли колко собственика се изредиха в Локо Пд? И всички бяха "отдалеч и за малко". Някои даже бяха разстреляни. Имаше и една рейсаджийка Г.Топалова. Обаче техните осигуровки са платени. Що така? На тях текучеството на собственици не им пречи. Даже, междудругото, успяха да спечелят две Купи. Елиминираха Спартак Търнава и отпаднаха от Страсбург. А ние се гърчехме срещу колоса Вадуц!
Какво беше напрежението вчера върху Найденов, Юруков, М.Петков, Марин Петков, Ив.Горанов? Все юноши на Левски, които трябваше да играят за честа на синята фанелка?
Освен напрежението на собствената им некадърност...

Върни се в “Левски”