realno написа:bubka написа:realno написа:Казано под друг начин, дрехите не променят твоята самоличност, нито новия дом, а си оставаш с нея докато си жив. Ако толкова лесно се сменяше самоличност, всеки избягал от затвора убиец или предател след преобличане щеше да бъде друг човек. Да ама, не. Но вашата логика е точно такава.

Значи в крайна сметка напипваш нещата, но ги насочваш умишлено или не към грешни изводи. "Дрехите" под формата на сменено АД, което е само и единствено лист хартия не променят истинската ни самоличност на армейци, при все, че сме си и в нашия си дом, а именно на Армията.
Ти като личност каквото и да смениш, дори и личната си карта или акта за раждане /лист хартия/ с цел да скриеш истинската си самоличност, си оставаш ти. Това е логиката. Всяка друга логика е логика на престъпник, който иска да се скрие от правосъдието. Литекс каквото и да смени си остава Литекс. И факта на вашето предателство ще си остане дори всички емблеми на предишните клубове да купите.
Добре, Динамовец. Това означава, че и ти си Динамовец.
realno написа:Примерно когато ни смениха емблемата при прекръстването ни на Динамо
Ти осъзнаваш ли факта, че вие сте
ЗАКРИТИ, не сте просто преименувани.
Например Пирин Благоевград - до 1970-та отборът се е казвал Ботев. След това вземат решение да го преименуват.
Никой не закрива старото дружество там, никой не му променя както административна, така и спортно-техническа структура. Събират се хората, решават и просто на следващия ден от Ботев, футболният клуб е преименуван на Пирин.
При вас не е така. Вас първо ви закриват

.
Ти осъзнаваш ли, че има дълбока, ПРИНЦИПНА разлика между това просто да те преименуват и първо да те ЗАКРИЯТ, след това да създадат нов клуб с коренно различна организация, след това да заиграете с нови екипи(да, като Динамовци сте играли първоначално с жълто-червени екипи

). Вас не само ви преименуват, като Динамовци нямате нищо общо с Левски.
Та, ако аз съм предател и логиката ми е на престъпник, то тогава и ти като Динамовец си абсолютно същият. 
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]