Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 26 юни 2020 15:46

Kotooshu написа:http://levski365.com/tv/?fbclid=IwAR30yoH4aJJ_fJF6T8O5DaUIWlXtFwkzZTfrfIXqQKzHFzg7dUjdmhHwzg8

Много правилно казано. Точно това си мислех и аз, че ние потребителите реално издържаме отбора на Домуса. Реално сме ощетени за сметка на един олигарх. Вместо да си подкрепяме обора с тия пари, ние ги даряваме на една от Шайките.
Последна промяна от realno на 26 юни 2020 15:58, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юни 2020 15:52

Вариантите са два. Първият, по-малко вероятния, е да се намери мощен спонсор който да осигури минимум 50 млн. бюджет. Наско и Мъри (при тези пари няма да се прави на ощипан) знаят как от УЕФА да докарат 50 млн. Правили са го вече. Прецизна селекция и правилен футбол. Не на последно място треньор от бивша Югославия. Нагледахме се на Роси и Хубчев. Имена. Без покритие.
Вторият вариант е с 4 млн. бюджет и собствени кадри да търсим участие в ЛЕ. Берое, Славия и пловдивските отбори не разполагат с по-голям бюджет, но доказаха на трезвомислещите, че Насиру, Мазурек, Алар, Нашименто, Рейш, Паулиньо, Каргас и Тиам са скъпи излишъци. Нидерлавдците са спорни скъпоплатени играчи, но плюсът им е че са млади. Кой е съгласен, че през пролетта Холмар е оправдал тези 70-80 хил. лева месечна заплата да вдигне ръка. Смятам, че вратари като Миятович и Ники в Българско има поне 5 (пет) които се подписват срещу една пета от възнаграждението на тези двамцата. Ние с Дидо, Ил. Димитров, Кабов, Найденов, Папазов и двамата М. Петкови пак щяхме да играем бараж. Само че, нямаше да виси над главите ни гилотината на евентуалния фалит. Не съм статистик, но ако някой има данни нека публикува колко играчи в първото ниво на футбола ни са продукт на синята школа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2020 15:54

Ако това за Слави е вярно, то една моя теория на конспирацията ще се опровергае. Не е нарочно. Съсипването на тази институция. Некадърник, галфон, парашутист. Некадърник, галфон, парашутист. Резултатът няма как да е друг.
Това е както на някои им се привиждат някакви ранът, раъндъп ли, какво беше за България и съсипията в последните десетилетия. Не. Просто безродник, улигофрен, идиот. Безродник, улигофрен, идиот - начело и повсеместно. И резултатът - voila!

Лично аз предлагам президент на "Левски" - пожизнен - Титката, ПК си остава, а треньор - не знам, Матеус. В тандем с Лаптопа.
Последна промяна от metodito на 26 юни 2020 15:59, променено общо 2 пъти.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 26 юни 2020 15:54

Много добра статия по темата с правата, парите и нашето бъдеще!
http://levski365.com/tv/?fbclid=IwAR1SyEeoogwTri3F-dGTmeDQWFpuwAYlzqyZXUqRaE1CLMzEJvpVEvs-GLg

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2020 16:03

Ами има си адвокати, бе хора. В Тръста няма ли адвокати? Ако трябва някой да им помогне с мисловния процес.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2020 16:28

metodito написа:Ами има си адвокати, бе хора. В Тръста няма ли адвокати? Ако трябва някой да им помогне с мисловния процес.

Нали им помогнаха. Написаха декларация. Отбиха номера както правят всеки път. Освен декларации до сега нищо реално не са свършили през годините въпреки, че имат 10 % от акциите. Освен може би, дарителските сметки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2020 16:41

metodito написа:Ако това за Слави е вярно, то една моя теория на конспирацията ще се опровергае. Не е нарочно. Съсипването на тази институция. Некадърник, галфон, парашутист. Некадърник, галфон, парашутист. Резултатът няма как да е друг.
Това е както на някои им се привиждат някакви ранът, раъндъп ли, какво беше за България и съсипията в последните десетилетия. Не. Просто безродник, улигофрен, идиот. Безродник, улигофрен, идиот - начело и повсеместно. И резултатът - voila!

Лично аз предлагам президент на "Левски" - пожизнен - Титката, ПК си остава, а треньор - не знам, Матеус. В тандем с Лаптопа.

Айде да беше Русев, Красимир Иванов, П.Колев или Ивайло Петков да гонят Костов да приемем, че си прав. Ама нали Сираков, това онова. Ако някой от по-горе изброените бе казал, че господин Ганчев му е дал пари в труден момент и му е приятел съм сигурен, че веднага щеше да свържеш нещата в някаква конспирация.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2020 17:08

Serafim написа:
metodito написа:Ако това за Слави е вярно, то една моя теория на конспирацията ще се опровергае. Не е нарочно. Съсипването на тази институция. Некадърник, галфон, парашутист. Некадърник, галфон, парашутист. Резултатът няма как да е друг.

Айде да беше Русев, Красимир Иванов, П.Колев или Ивайло Петков да гонят Костов да приемем, че си прав. Ама нали Сираков, това онова. Ако някой от по-горе изброените бе казал, че господин Ганчев му е дал пари в труден момент и му е приятел съм сигурен, че веднага щеше да свържеш нещата в някаква конспирация.

Опита се да направиш изречение, нали познах? Това е много хубаво.

Пишейки, че съм амбразурчик на Сираков беше така популярния в този форум сарказъм. Или ирония. Ма не схвана, нали? Трябваше малко да изчакаш, не се прави така. Да ме засечеш как пиша: е, то Слави па нищо особено не беше. Жик-так. Само дето си се объркал, пич. За мен няма амбразури. Освен самия клуб. А сега те очаквам на поправителен. Поздрави.
Последна промяна от metodito на 26 юни 2020 17:43, променено общо 2 пъти.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 юни 2020 17:40

Предлагам БОйкоТ на а група, докато не ни дадат поне още 5 милиона от тв правата.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юни 2020 17:45

Warped написа:Предлагам БОйкоТ на а група, докато не ни дадат поне още 5 милиона от тв правата.

Демек по 15 лв. на диема.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”