Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
Притеснява ме мача в събота.По случаиност гледах последните 20мин на мача на тирето и останах озадачен от физическата им форма.Много бягане и комбинативна игра видях.Не е добре никак това за сините.
Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа
Вълчан написа:Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
Притеснява ме мача в събота.По случаиност гледах последните 20мин на мача на тирето и останах озадачен от физическата им форма.Много бягане и комбинативна игра видях.Не е добре никак това за сините.
По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. А и колко зле да сме играли като все пак вкарахме 3+1 гола, нещо което отдавна не ни се беше случвало.
Тирето играха последните 20 мин. срещу 10 човека на буферите, които чакаха да им вкарат гол. Този мач за мен си е договорен Х който прекрасно урежда и двата отбора - буферите ще имат три домакинства, а Тире само един мач извън София.
-
- Контакти:
modor написа:Да повторя. Пуснах "Без цензура", за да си пишете там за тиретата, припоците и тем подобни... В останалите теми спазвайте добрия тон. Изписвайте правилно имената на отборите.
Поредният случай, когато трябва да Благодарим, че имаме читав модератор! Като гледам на какво прилича темата "Без цензура"

modor, Благодарим ти, че държиш форума чист от припознавачи и ги набута да цапат в една кочина, където им е мястото, наричайки кочината - "Без цензура"

alexdb написа:Вълчан написа:Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. А и колко зле да сме играли като все пак вкарахме 3+1 гола, нещо което отдавна не ни се беше случвало.
Тирето играха последните 20 мин. срещу 10 човека на буферите, които чакаха да им вкарат гол. Този мач за мен си е договорен Х който прекрасно урежда и двата отбора - буферите ще имат три домакинства, а Тире само един мач извън София.
И шуменският пИдал знаеше, че мачът е 1-1 и затова не е дал дузпа за ЛокоПд.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
И аз го играх хикс. Само че като съм глупак го играх с други два мача, които не бяха уговорени.[/offtopic]
NOMER14 написа:alexdb написа:Вълчан написа:Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
И шуменският пИдал знаеше, че мачът е 1-1 и затова не е дал дузпа за ЛокоПд.
И аз го играх хикс. Само че като съм глупак го играх с други два мача, които не бяха уговорени.[/offtopic]