Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: Арда - Левски София | 14.06| 16:30 часа

Мнениеот Вълчан » 15 юни 2020 15:30

Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
Притеснява ме мача в събота.По случаиност гледах последните 20мин на мача на тирето и останах озадачен от физическата им форма.Много бягане и комбинативна игра видях.Не е добре никак това за сините.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 юни 2020 16:45

Вълчан написа:Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.
Притеснява ме мача в събота.По случаиност гледах последните 20мин на мача на тирето и останах озадачен от физическата им форма.Много бягане и комбинативна игра видях.Не е добре никак това за сините.

По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. А и колко зле да сме играли като все пак вкарахме 3+1 гола, нещо което отдавна не ни се беше случвало.
Тирето играха последните 20 мин. срещу 10 човека на буферите, които чакаха да им вкарат гол. Този мач за мен си е договорен Х който прекрасно урежда и двата отбора - буферите ще имат три домакинства, а Тире само един мач извън София.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 16 юни 2020 02:50

modor написа:Да повторя. Пуснах "Без цензура", за да си пишете там за тиретата, припоците и тем подобни... В останалите теми спазвайте добрия тон. Изписвайте правилно имената на отборите.

Поредният случай, когато трябва да Благодарим, че имаме читав модератор! Като гледам на какво прилича темата "Без цензура" :shock: :oops: Ужас!!!
modor, Благодарим ти, че държиш форума чист от припознавачи и ги набута да цапат в една кочина, където им е мястото, наричайки кочината - "Без цензура" :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2020 03:45

alexdb написа:
Вълчан написа:Независимо как е постигнага това си е победа. Не играха чак толкова лошо. Имаха обаче и голяма доза късмет и шанс при 2 от головите.Явно беловласият горе им напомня, че трябва да опитат удари.За другото и тои ще помага.

По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. А и колко зле да сме играли като все пак вкарахме 3+1 гола, нещо което отдавна не ни се беше случвало.
Тирето играха последните 20 мин. срещу 10 човека на буферите, които чакаха да им вкарат гол. Този мач за мен си е договорен Х който прекрасно урежда и двата отбора - буферите ще имат три домакинства, а Тире само един мач извън София.

И шуменският пИдал знаеше, че мачът е 1-1 и затова не е дал дузпа за ЛокоПд.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2020 04:04

[offtopic]
NOMER14 написа:
alexdb написа:

И шуменският пИдал знаеше, че мачът е 1-1 и затова не е дал дузпа за ЛокоПд.

И аз го играх хикс. Само че като съм глупак го играх с други два мача, които не бяха уговорени.[/offtopic]

Върни се в “Левски”