Левски: Всекидневно мрънкане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски: Всекидневно мрънкане
И да паднем и да бием пак ще мрънкаме мрън мрън оставка оставка защо бихме с 1-3 след 8 месеца.
Ясно. Понеже много мрънкаме, само тук може да се пише
Аз ще мрънкам срещу тъпаците в Диема, които бяха убедени, че каквото и да стане Левски ще са четвърти, въпроса било кой да е втори и трети. При справка с класирането Левски ще са четвърти само при равенство м/у Локомотив и Тирето. Доколкото знам за крайното класиране при равни точки се гледат първо преките двубои и след това головата разлика. Ако има някаква промяна, за която не съм чул, ако може някой да ме светне.

Аз ще мрънкам срещу тъпаците в Диема, които бяха убедени, че каквото и да стане Левски ще са четвърти, въпроса било кой да е втори и трети. При справка с класирането Левски ще са четвърти само при равенство м/у Локомотив и Тирето. Доколкото знам за крайното класиране при равни точки се гледат първо преките двубои и след това головата разлика. Ако има някаква промяна, за която не съм чул, ако може някой да ме светне.
- metodito
- Контакти:
При гола на Арда, явна засада, он вика: "ясно е, че не може да говорим за никаква засада". 

-
- Контакти:
По всичко личи, че другата седмица ще ни гостува Литекс!
На мен лично малкия Илиев ми хареса, като за дебют и при това номинално е централен... Доста прилично без фрапантни грешки. Иначе от нашите само от Нашименто и Паулиньо дъха на футбол! Повечето е пълнеж и по лошо Без желание! Малкия Петров трябва да е титуляр, много енергия и желание
Защо заключихте темата за мача с Арда преди да успея да се оплача и аз :D
Както и да е - приятно е, че най-сетне победихме. Дано да не е фишек. Ясно е, че промяна до края на сезона може да дойде от настроение и спокойствие у футболистите, а не някакви чудеса на треньорската мисъл. Надявам се Тодоров да успее, той затова беше и сложен.
Както и да е - приятно е, че най-сетне победихме. Дано да не е фишек. Ясно е, че промяна до края на сезона може да дойде от настроение и спокойствие у футболистите, а не някакви чудеса на треньорската мисъл. Надявам се Тодоров да успее, той затова беше и сложен.
Хубчев и сие не бяха ли подали оставки? За какво обещетение става дума!!!!
Добре, какви са тези рестрикции сега? Влизам да видя мненията след мача с Арда и темата заключена. Всекидневната заключена... Оставена само тази тема, която според мен е унизителна за всеки един Левскар. Не е ли малко прекалено? Разбирам, че на модераторите не им е лесно (особено на modor) но това е излишно... 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Модора вече е на хранилката. Заваля златен дъжд и при него. За това ни цензурира.