Здравейте, приятели. Благодаря ви за подкрепата. Най-накрая успях да се регистрирам. Дълго време ме изхвърляше, но един руснак намери решение за проблема ми.
Не ви ли е интересно защо слугата на задкулисието все още не е станал спонсор на Левски? Дали не чака петък, за да му дойде настроението?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
soulfly1948 написа:Eminem написа:k_oleto написа:Яко, Славилизацията в Левски е факт!
До сега: 10г. без купа и титла, а от началото на 2020г. и без победа в официален мач, а за напред ще е още по-яко. Насо каза, че и ЕКТ не ви трябва.
Таман се зарадвах, че Витоша отпадат, пък то се задава нова Витоша.
Така е, много кофти. Докато ние се славизираме, вие не спирате да печелите титли и купи. Дори имате реален шанс за финал в ШЛ.
Ние може да изпаднем в процес на славизация, защото сме оригиналният, истинският Левски. Вие не може да изпаднете в такъв процес, защото изначално сте средняшкият Литекс!
Чакай сега, според вашите мозАци, когато един отбор ФАЛИРА, а вие сте ФАЛИРАЛИ преди 1944г.престава да съществува, как сте ИСТИНСКИ, ОРИГИНАЛНИ и на 106???
Те са единственото изключение. За тях може, за другите не.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Сега, ако и адашът на нашия модератор се регистрира, фейсбук фалира. 

Продължавайте да си успокоявате душичките, че държавата ви е закрила отбора. Вие сами го закрихте, защото нямате морал и сте готови да приемете всичко, което се преименува на ЦСКА и заиграе на Армията.
Припознахте Литекс, докато отборът ви беше жив! Това казва всичко!
Трябва и Баце да се регистрира, но няма как да се случи, защото телефона му е 10 годишени и е с копчета.djd написа:Сега, ако и адашът на нашия модератор се регистрира, фейсбук фалира.

Последна промяна от Ozzimozzi на 10 юни 2020 19:47, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Eminem написа:Продължавайте да си успокоявате душичките, че държавата ви е закрила отбора. Вие сами го закрихте, защото нямате морал и сте готови да приемете всичко, което се преименува на ЦСКА и заиграе на Армията.
Пеевски говори за морал!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Eminem написа:Продължавайте да си успокоявате душичките, че държавата ви е закрила отбора. Вие сами го закрихте, защото нямате морал и сте готови да приемете всичко, което се преименува на ЦСКА и заиграе на Армията.
Пеевски говори за морал!
Да. Аз не съм получавал пари от него и не искам държавата да ни спуска спонсори, които да ни издържат чрез заеми.
Ако това означава, че ще спрем да съществуваме, аз съм готов да го приема. По-добре е от сегашното състояние на будна кома.
И тирета няма да припозная както вие го направихте.
Eminem написа:Ozzimozzi написа:Eminem написа:Продължавайте да си успокоявате душичките, че държавата ви е закрила отбора. Вие сами го закрихте, защото нямате морал и сте готови да приемете всичко, което се преименува на ЦСКА и заиграе на Армията.
Пеевски говори за морал!
Да. Аз не съм получавал пари от него и не искам държавата да ни спуска спонсори, които да ни издържат чрез заеми.
Ако това означава, че ще спрем да съществуваме, аз съм готов да го приема. По-добре е от сегашното състояние на будна кома.
И тирета няма да припозная както вие го направихте.
"Тиретата"си ги имате отдавна, а на Пеевски и Баце сте го налапали до макарите. Едно ЕИК ви остана като опорна точка. Жалка история!
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Жалка история!
По-жалко от това да припознаеш друг отбор, докато твоят още съществува ?
Защо не играхте финал за суперкупата ?
И явно не правиш разлика между оригиналният клуб да се преименува и да се преименува един напълно чужд клуб.
Кажи честно - ако купите емблемата на Байерн и платите някакъв % задължения, ще се чувстваш ли шампион на Германия ?
Eminem написа:Ozzimozzi написа:Жалка история!
По-жалко от това да припознаеш друг отбор, докато твоят още съществува ?
Защо не играхте финал за суперкупата ?
И явно не правиш разлика между оригиналният клуб да се преименува и да се преименува един напълно чужд клуб.
Кажи честно - ако купите емблемата на Байерн и платите някакъв % задължения, ще се чувстваш ли шампион на Германия ?
А, ето че темата те вълнува, а както обещах - ще драсна два реда.
Няма да си обясняваме какво значи да фалира една фирма. Обаче за ЦСКА има едно много знаково дело във ФИФА. Там, по маркет причини, адвокатите на Ганчев твърдяха същото, което ти пишеш. ФиФА обаче рече, че настоящият клуб е спортен правоприемник на фалиралия и Гришата трябва да плати едни кинти. Та, когато трябва да плащаме - сме ЦСКА, а когато не - сме Литекс. На това му викам шизофрения