Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Купа на България: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Вторник

Мнениеот alexdb » 09 юни 2020 00:39

metodito написа:
blue avalanche написа:
metodito написа:Аз лично очаквам продължения и дузпи. И това ми е оптимистичната версия. :roll: 1-1, 1-1, да речем. Само да не е 0-0, 1-1. Като цяло не съм оптимист. Най-вече заради Акрапович, който притежава сходно мислене като на Хубчев - ще гледа да ни изклати, а не да ни бие. Те имат по-добри футболисти за тази цел от нас. Ние пък имаме по-остри футболисти, като Роби, Паулиньо, Здравко и Станислав Иванов, които на контри могат да им изядат ушаците. Общо взето смятам, че двата мача ще се решат от тренерите.

Само дето Паулиньо няма да играе... В първия мач. А, ако на Герена ще играем с контри - да ги закриват!

Зависи от резултата. Ако там бием 0-2. :roll: Ти от Хубчев очакваш атакуващ футбол ли?

Да бием с колко? А златни ти устенца, ама аз нямам спомен срещу сериозен отбор откога не сме били с по два гола разлика навън. :lol: :lol: :lol:

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 09 юни 2020 01:05

0:0 ми се вижда като кошмарен за нас резултат. Честно казано предпочитам да ни бият с 2:1 примерно, вместо 0:0. Просто чисто психологически при 0:0, реванша ще е пълен кошмар за гледане и нищо чудно да ни изклатят с някое 1:1. При 2:1 за Локо, щем не щем на Герена ще се юрнем юнашката да вкарваме и като нищо можем да ги отнесем с малко по-голям резултат.

ПС- Нормално е да се очакват тактически двубой. За мен Акрапович и Хубчев са двамата най-добри тактици в лигата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2020 06:58

alexdb написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:
metodito написа:Аз лично очаквам продължения и дузпи. И това ми е оптимистичната версия. :roll: 1-1, 1-1, да речем. Само да не е 0-0, 1-1. Като цяло не съм оптимист. Най-вече заради Акрапович, който притежава сходно мислене като на Хубчев - ще гледа да ни изклати, а не да ни бие. Те имат по-добри футболисти за тази цел от нас. Ние пък имаме по-остри футболисти, като Роби, Паулиньо, Здравко и Станислав Иванов, които на контри могат да им изядат ушаците. Общо взето смятам, че двата мача ще се решат от тренерите.

Само дето Паулиньо няма да играе... В първия мач. А, ако на Герена ще играем с контри - да ги закриват!

Зависи от резултата. Ако там бием 0-2. :roll: Ти от Хубчев очакваш атакуващ футбол ли?

Да бием с колко? А златни ти устенца, ама аз нямам спомен срещу сериозен отбор откога не сме били с по два гола разлика навън. :lol: :lol: :lol:

Ружомберок?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2020 11:16

Aко играем както срещу Лудогорец - мъжката, то имаме всички шансове да си тръгнем със задоволителен актив от Пловдив и да си направим реванша малко по-спокоен. 0-1 е напълно постижим резултат за нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 юни 2020 11:35

Тактически сблъсък ни очаква според мен... Надявам се този път да няма изненадващи голове от Халите, щото тактиката на Хубчев е дотам. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юни 2020 11:42

Голов Х 1-1 или 2-2 ми се струва най-вероятната развръзка на първата среща. Не искам да има пазарлъци купа за второ място, но ако такава е развръзката без да ги има не бих имал нищо против. Съперникът е най-силно играещият отбор след Лудогорец, така че тези полуфинали би трябвало да са по-трудни от финала, не че не сме се дънили и срещу по-слаби съперници де. Купата ни е шансът за нещо по-значимо. Не съм оптимист за представянето в плейофите, но най-важна е стабилизацията в управленски и финансов план.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 юни 2020 13:48

Ще е здрав мач!
50:50 е този 1/2, вкарате ли гол на чужд терен ще сте с единият крак на финала. Ще има "класическо" дерби на финала, така ми се струва. От тук ще зависи и треньорският пост на Хубчев!
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юни 2020 15:16

Почнаха да се изравняват коефициентите. Защо букмейкерите ни нямат доверие, а такова извира за госта в другия полуфинал.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 юни 2020 15:21

NOMER14 написа:Почнаха да се изравняват коефициентите. Защо букмейкерите ни нямат доверие, а такова извира за госта в другия полуфинал.

Ти знаеш ли от какво се влияе коеф!?
По-скоро има повече залагания за Локомотив!
Изображение

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 09 юни 2020 15:22

NOMER14 написа:Почнаха да се изравняват коефициентите. Защо букмейкерите ни нямат доверие, а такова извира за госта в другия полуфинал.

Защото единият домакин е втори в първенството и няма загуба на свой терен досега, другият е девети и пада у дома от Ботев Враца и Царско село :mrgreen:
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Левски”