Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот pomiqrat » 06 юни 2020 19:16

Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:На мен да не са ми ясни ? Литекс ще си е Литекс, дори Гришата един ден да го премести и на Герена.

Литекс играе домакинските мачове в Ловеч на местния стадион, цветовете на екипите са оранжеви, притежава напълно различна от тази на ЦСКА емблема.

Във форума има ли хора, които се страхуват да си подадат носа през прозореца, за да не ги застреля грузинец с еърсофт :mrgreen:

И Черепа се прави на много страшен .... па сега се крие тая мишка припок !

Крие :shock: В Дубай е. Отиди му на гости.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2020 19:25

cskarcheto92 написа: Дето има една приказка - " Докато мъжете бяха на фронта, ге*****е и пе*****т*те си направиха отбор".

Тази приказка е поредното доказателство, че сте тотални неграмотници! Толкова сте неграмотни, че дори не осъзнавате каква тъпотия повтаряте! Да си фен на копие на ЦСКА М и сега припок си е тежка диагноза!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2020 19:37

pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:На мен да не са ми ясни ? Литекс ще си е Литекс, дори Гришата един ден да го премести и на Герена.

Литекс играе домакинските мачове в Ловеч на местния стадион, цветовете на екипите са оранжеви, притежава напълно различна от тази на ЦСКА емблема.

Във форума има ли хора, които се страхуват да си подадат носа през прозореца, за да не ги застреля грузинец с еърсофт :mrgreen:

Е чай бе той петък мина
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boyko-borisov

Мнениеот boyko-borisov » 06 юни 2020 19:39

Приятели, дълго време не съм влизал. Бях затрупан с държавни дела и се боря всекидневно за благополучието на българския народ и не ми остава време за забавления, а и ПР-ът ми не позволява подобни изяви, но що за премиер съм, ако не решавам сам какво мога и не мога да правя. Помагам на футбола от първия си работен ден начело на държавата. Помагам на всички в нужда. Дадох пари на почти цялата А група, за да си направят осветление и терени. Дори на Монтана в Б група дадох. Осигурих спонсори и собственици на клубовете. Какво повече искате от мен? Да им стана президент и да им назнача Горанов за финансов директор ли? Какво съм виновен, че футболните хора не могат да боравят с пари? Искахте Бобито да се махне от БФС - махнах го. Искахте ГГ - дадох Ви го и Армията Ви дадох. Не искахте Батков - махнах го. Не искахте Тонев - махнах го. Искате Наско - дадох Ви го. Данчо Лазаров не искахте и него го махнах. Какво повече да направя?
Последна промяна от boyko-borisov на 06 юни 2020 19:55, променено общо 1 път.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 06 юни 2020 19:40

yagarr написа:Такива приказчици за тирета,литекс,микре мене не ме засягат както би трябвало и всеки армеец.Обръщайте се както искате..В крайна сметка това са просто едни фенски закачки а не факти. И ние ебаваме столипиновци с велбъжд но пука ли им :mrgreen:

Армейците не припознаха Литекс и сега ще видим как си играйкате .

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 06 юни 2020 19:41

pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Mitata написа:

Трябва да му носим памперс на тоя страхливец...в Русе имате ли памперси?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юни 2020 19:46

Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Mitata написа:

Трябва да му носим памперс на тоя страхливец...в Русе имате ли памперси?

В Русе обичаме да бием псевдо мутри.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 06 юни 2020 20:05

Eminem написа:
cskarcheto92 написа: Дето има една приказка - " Докато мъжете бяха на фронта, ге*****е и пе*****т*те си направиха отбор".

Тази приказка е поредното доказателство, че сте тотални неграмотници! Толкова сте неграмотни, че дори не осъзнавате каква тъпотия повтаряте! Да си фен на копие на ЦСКА М и сега припок си е тежка диагноза!

ЦСКА Москва-основан на 27 август 1911,под името ФК ОЛЛС-демек преди комунизма в Русия(един от най-старите,по-стар и от вас..малии).
а се е преименувал на ЦСКА през 1960 г.,демек 12 години след основаването на ЦСКА от София( също под друго име)...
няма как ,копието да е преди оригинала........
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 06 юни 2020 20:39

Ебати класическото тото на жълтите :lol: Честито на печелившите 8-)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 юни 2020 21:09

soulfly1948 написа:ЦСКА Москва-основан на 27 август 1911,под името ФК ОЛЛС-демек преди комунизма в Русия(един от най-старите,по-стар и от вас..малии).
а се е преименувал на ЦСКА през 1960 г.,демек 12 години след основаването на ЦСКА от София( също под друго име)...
няма как ,копието да е преди оригинала........

Кажи честно бате :lol: я прочети пак и помисли дали наистина е така. Даже вашия патрон ГА си признава, че сте клуба на онази власт и хората са ви станали фенове заради титлите и купите. Ако ЦСКА нямаше 31 титли щяхте ли да сте му фенове?

Върни се в “Левски”