[offtopic]с подчертаното не съм съгласен -бая мераклии има и е въпрос на време да бъде оплоденbubka написа:шивача написа:Martinez1948 написа:peliforewer написа:Това че си се писал мартинес не значи че си от мъжки пол,а мислех че сте двама ,но щом потвърждаваш че си един с два профила кой съм аз да противореча.Да питам ли пак за най-големия спонсор в българския спорт или ще изчезнеш с двата си профила.
Аз съм с няколко профила.... най-тъпият ми е делянски47, даже мисля да го закривам. Понеже с него съм известен като припознавач номер 1 на форума, а е ясно, че тази година големците ще правят нова врътка и не е готино с един и същ профил да обръщам палачинката![]()
С профила ми ivo55 се правя на аутист, и то доста упешно..... всичките мнения са нелогични и без аргументи ... все едно някой северно македонец защитава тезата за македонската нация![]()
![]()
Но честно най-якия ми профил е peliforewer с него се правя на човек, който с носталгия си спомня за времената към култа на личността за това нонстоп пиша с голямо уважение за ГОСПОДИН ГРИША ГАНЧЕВ....
такаче спри да ме питаш за спонсори на този профил ..... питай другия ми профил Цецо числото той е по-компетентен.....
[offtopic]а с този си профил се правиш на психично болен олигофрен и го правиш доста успешноВероятно си отхвърлен от собствените си родители и припознат от чужди, затова си толкова озлобен/а ! Поне ставаш да се гаврят с теб, което е добре за аудиторията
[/offtopic]
[offtopic]На мен Мартинез/а.к.а. Тцетцочислото ми прилича повече на 15-16 годишен джендър/малолетно гейче, което си търси тук мъжко внимание, тъй като в реалния живот никой не иска да го е*е.[/offtopic]