За това Решение се искат топки.На нас тука не ни е опряло яйцето до г...за,и философстваме.
Аз лично съм 50/50-парите на другите мутри са същите.Единият с приватизационни договори,държавни трибуни,амфети и т.н.другият чиста мутра,въртяща червени пари,редовно крадящ от държавата-захар,ДДС,Ктб,Петрол,преди това и на входа и изхода на Нефтохим.Типичен червен перач.
Ако ги откажем ще спечелим,може би повече морал,ако ги вземем,ще загубим -пак морал.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Преинсталация и рестарт според мен. Понякога системата се запушва с вируси и няма друг начин.
vvessel написа:Балкански Орел написа:Божков си клати ташакларите по лицата ни, а някои му се кефят.
Може би по твоето, ако се казваш Горанов или Борисов.
Божков е бил натиснат да вземе клуба с условие, че ще върти схеми с Горанов, отделно от това са го изнудили да финансира Нова и Лудогорец и накрая му взимат бизнеса, блокират му сметките, вкарват му цялата рода по затворите и го изкарват Ханибал Лектър. А ти искаш да им коленичи благодарно и да връчи акциите на който Боко каже, така ли?
Не той е човекът, който ни докара до това положение за да му скачаме, но той може да е човекът, който ще успее да разкара от власт Бея, дето 10 години ни мачка.
Подкрепям те напълно, даже за разлика от Финягата започна да ръководи клуба в правилна посока и резултатите нямаше да закъснеят да не забравяме, че инвестира и в базата. Моделът наложен от Тиквата унищожи идеалите на клуба и прогони доста левскари от стадиона и не на последно място ни направи за посмешище на цяла България.
Десет години всички се правихме на приятно разсеяни за това как се финансира и управлява клуба с една единствена цел "важно е да оцелеем и да не последваме съдбата на чорбата", да ама не, ние сме в клинична смърт и откровени престъпници, било то и единият Премиер си разчистват сметките на наш гръб. Според мен не трябва да приемаме дарението от свинята. Нашият патрон Васил Иванов Кунчев- Левски е предпочел смъртта, а не предателството!
-
- Контакти:
Вълчан написа:Нищо скандално няма да се приеме едно дарение.На Черепа по чисти ли бяха парите....на оня Ганчев по чисти ли са...Що за простотия е да се правят някои на много честни при положение,че отборът е на крачка от фалит. Пеевски дари стотици и на няколко болници.Те върнаха ли му дарението.Какво политическо има във това.Безвъзмездно и без условия.
Нямам думи! Ще сравняваме болници, живота и здравето на българския народ с кефа
и заплатите на чужденци като "г-н Маймун Мохамед" - за Насиру говоря?!
-
- Контакти:
Тръста не реваха февруари когато адвоката на пеевски дари 140к сега ревнали като "вдовица за ..." морал и други глупости.Дарението трябва да се приема независимо кой го дава било то Ердоган,Доган,Нинова или Бойко, все пак 500к са заплатите за месец.Просто положението в което е клуба го налага.
santi_santi написа:Тръста не реваха февруари когато адвоката на пеевски дари 140к сега ревнали като "вдовица за ..." морал и други глупости.Дарението трябва да се приема независимо кой го дава било то Ердоган,Доган,Нинова или Бойко, все пак 500к са заплатите за месец.Просто положението в което е клуба го налага.
Ислямска държава ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Groucho написа:Преинсталация и рестарт според мен. Понякога системата се запушва с вируси и няма друг начин.
Това се мъчим да направим, а не припознаване на друг компютър.
NOMER14 написа:Това се мъчим да направим, а не припознаване на друг компютър.
Еми, не знам, с тия собственици аз съм тотален песимист за компютъра. Не става дума за припознаване, а за нов компютър със собственици, които ги е грижа за него, много собственици, може би десетки хиляди. В момента според мен не се спасява компютъра.
Kotooshu написа:santi_santi написа:Тръста не реваха февруари когато адвоката на пеевски дари 140к сега ревнали като "вдовица за ..." морал и други глупости.Дарението трябва да се приема независимо кой го дава било то Ердоган,Доган,Нинова или Бойко, все пак 500к са заплатите за месец.Просто положението в което е клуба го налага.
Ислямска държава ?
https://www.youtube.com/watch?v=nFjNMAjHcf8
И така

- Michael_Buble
- Контакти:
Обяснете ми следната нереципрочност в поведението: от една страна с непоносима гнусливост се отказва дарението на Пеевски все едно сее проказа дори чрез парите си, но иначе години наред цари една овчедушна търпимост към очевидния факт, че Пеевски дърпа конците в държавата и на практика доходите на сигурно 500 000 души в България идват от инициативи и бизнеси на този иначе много нечистоплътен индивид. А те дали ще си върнат парите от принципност?
Ще положа мисъл на Майка Тереза: "Никога не е между теб и останалите, винаги е само между теб и Бог".
Ще положа мисъл на Майка Тереза: "Никога не е между теб и останалите, винаги е само между теб и Бог".