Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Гледам, че искането е от януари месец и подписано от трима човека, а чак сега го вадят. Никъде не се споменава точно от коя институция да дойдат парите. Това нещо ми мирише на раздуване и внасяне на излишно напрежение. А да просим от тези, които ни докараха до просия е крайно жалко ако случайно клубът се застъпи за подобна глупост. Истината в момента е една: имаме шанса да направим нещо наистина специално и да спасим любимия отбор сами, от което ще се гордеят бъдещите поколения Левскари. Който може- нека отделя от джоба си и каквото стане- стане.
Eminem написа:Аз съм напълно спокоен. Това петно ще се залепи на клуба. Кое не е ясно ? Не съм чул някой да се е самоубил заради това, че го е хванал срам от чужди действия.
Някой е направил предложение за нещо, няма що. Преди 4 месеца. Никакво петно няма да се залепи за клуба

- Shumen1929
- Контакти:
След като в България се толерира само един отбор,как си представяте бъдещето развитие на Левски?
Очевидно държавата "помага" където може,но с условието да не се пречи на Лудогорец.
Очевидно държавата "помага" където може,но с условието да не се пречи на Лудогорец.
- modor
- Контакти:
Вчера стана ясно, че легенди на "Левски" са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов, чрез което го уведомяват за своя план за спасение на клуба. Той включва сините да вземат кредит от 100 млн. лева, който да бъде изплащан в следващите 20 години с две години гратисен период.
В Сутрешния блок на БНТ бившият треньор на ПФК "Левски" Емил Велев заяви, че няма представа за какъв план става дума. Единствено потвърди, че застават зад Наско Сираков, който трябва да получи акциите.
Според Велев в момента е жизнено важно да се съберат средства, за да може клубът да се оздрави и да не изпадне в аматьорския футбол.
В Сутрешния блок на БНТ бившият треньор на ПФК "Левски" Емил Велев заяви, че няма представа за какъв план става дума. Единствено потвърди, че застават зад Наско Сираков, който трябва да получи акциите.
Според Велев в момента е жизнено важно да се съберат средства, за да може клубът да се оздрави и да не изпадне в аматьорския футбол.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Всъщност като дата, тоя план е много навременен. От февруари отбора е на издръжка от феновете
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
modor написа:Гонг е в ръцете на Домусчиев. Тук няма да видиш фейк новини http://www.dsport.bg
Оказа се истина това за милионите
[offtopic]скамери

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Gong и Sportal са на Домуса и не знам защо има хора, особено левскари, които да ги четат.
А Черепа въобще не го вълнуваме - използва ни първоначално за да предизвика внимание и сега си играе неговите си игрички.
Не знам къде са ония, които го защитаваха - та той е имал връзка с Домуса и се е съгласил да се наливат пари в Лудогорец
Взел ни бил да ни спасява и да налива пари и да плаща стари дългове?! Да бе - просто сме били част от схемичките му.
А Черепа въобще не го вълнуваме - използва ни първоначално за да предизвика внимание и сега си играе неговите си игрички.
Не знам къде са ония, които го защитаваха - та той е имал връзка с Домуса и се е съгласил да се наливат пари в Лудогорец

Взел ни бил да ни спасява и да налива пари и да плаща стари дългове?! Да бе - просто сме били част от схемичките му.
Хайде малко по-сериозно Господа!
Какво петно върху клуба, какви 100М лева.
Вие вярвате ли, че това е сериозно и някои ще ни даде такава сума?!?
Само нахъсвате приятелите от ЦСКА-СОФИЯ да говорят как все на нас помагали...
А някакси удобно забравят как "Бащата на Републиката" стадион ще им строи!
Какво петно върху клуба, какви 100М лева.
Вие вярвате ли, че това е сериозно и някои ще ни даде такава сума?!?

Само нахъсвате приятелите от ЦСКА-СОФИЯ да говорят как все на нас помагали...
А някакси удобно забравят как "Бащата на Републиката" стадион ще им строи!

- metodito
- Контакти:
CaMo_CuHuTe написа:Gong и Sportal са на Домуса и не знам защо има хора, особено левскари, които да ги четат.
Не знам къде са ония, които го защитаваха - та той е имал връзка с Домуса и се е съгласил да се наливат пари в Лудогорец![]()
Приеми, че това е нормалното. Ако с бай Дельо бяхме влезли в глупите на ЛЕ и се бяхме представили добре (тук има колеги, които смятат, че това с онези ентусиати е било малшанс и вратарска идиотия - може би е така, може би не), щеше ли да значи, че на Русев му е пукало? Не.
Оттук насетне, АКО се спасим (не го виждам много, но може да стане), да не ни приказват празни приказки как щели, щели, щели. Или променяш от раз нещата (юноши, българи) или не говориш глупости. Дано се спасим.
- metodito
- Контакти:
100 мЕлЕона. Лелел, това колко Насирута, Каргаси и Мартиновци са. Лелелеле.