vvessel написа:alexdb написа:Четох му глупостите. А подобни говори не за пръв път. Но четох и закона

. Ти наистина ли си мислиш, че без твое съгласие някой може да ти набута каквото и да е, респ. да ти вземе? Законът е пределно ясен - дарението е договор по силата на който дарителя дава, а надарения приема (с благодарност). Иди питай някой познат нотариус можеш ли да дариш апартамента си на някой, той ни да знае, ни да идва при нотариуса и ще ти кажат така, че да разбереш какви глупости е изговорил Герджика.
А въпросът ти е лишен от смисъл. Каквото е трябвало да направим е трябвало овреме. Сега вече е късно. И както казах ние феновете имаме не малка заслуга за това клубът да е пионка в мафиотските игри.
Огнян Герджиков (малка част от биографията му) - от 1995 година – професор по гражданско и търговско право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. В периода 1991 – 1993 година е заместник-декан на Юридическия факултет.[3] Автор на монографии и десетки статии в областта на търговското право. През 1993 – 1994 г. е заместник-ректор на Софийския университет.[1]
Дали има някаква вероятност да знае малко повече от теб по въпросния казус?
А относно това, каква е заслугата на феновете, Левски да е в това положение, аз нямам никаква, твоята заслуга каква е?
А дали ухиленото арменче, дето го развеждат като циркова мечка по студията, има някаква заслуга?
Не знам Герджика какво знае и не знае и как и какво е бил. Знам, че два пъти съм бил срещу него в съдебна зала и делцата бяха песен. Едни от най-лесно спечелените в кариерата ми. Толкова със знанията. Всъщност и реално ще можеш да видиш глупостите дет ги е пляскал, защото тези акции ама хич не са безтегловни, а и няма да останат такива. Тогава ще ти припомня какви си ги писал и на кой си се позовавал
Моята и твоята заслуга е, че когато мутрите налазиха Левски се подадохме на натиска на платените и опорката кво ви пука, нали тук пари ще дават и титли ще валят. Както виждаш ни пари дадоха (но завлякоха не малко, ни титли или купи има). Но пък и ние нищо не направихме да ги изгоним.
Арменчето пък си е част от играта. За него Левски не е отбор, а бизнес. Да припомням как с другия гоУЕм левскар Тити си направиха и припознаха свое собствено баскетболно отборче, докато истинския Левски беше натирен в по-долните групи? Или не помниш. Сега се смеем на розовите за тирето. Тире, тире ама истинския им отбор фалира, а в нашия случай феновете се отказаха от него, а той и до ден днешен не е дори в несъстоятелност и си го има. И тогава си траехме. Що? Да не ядосаме някой. Ми ето, никой не ядосахме и резултата е виден. Гледам малоумниците нова кампания подели "Дайте ни още". Че да платим на Насируту заплатата, че да купи силиконови цици на жена си. Е, а мерси.