Васил Божков през "Нове Холдинг" излезе с ново прессъобщение до медиите, което гласи:
" Няма нищо странно в това, че върнах акциите на този, който ме изнуди да ги взема от лицето Христо Йовов.
Не знам, защо нито една медия не се интересува, той как и защо ги е получил от Спас Русев и защо това е скрито дори от феновете!
Темата явно не е удобна за медиите и премиера и сега се занимаваме, защо Васил Божков се доверил на Сашо Диков да занесе акциите в министерски съвет.
Искам също така да научим и истината, която трябва да я каже близкият приятел на Владислав Горанов, кой и кога му натресе по същият начин "Нова телевизия" и колко милиона му струваше това.
Васил Божков има още какво да покаже и каже за хунтата в България, която я управлява в момента, но едно, по едно както казах, ще върна акциите на онзи, който ми ги е дал или по точно ме е принудил да ги взема, днес го посочих точно и ясно.
И не виждам драма в това, а относно кой е собственика на ФК "Левски" вече е Бойко Методиев Борисов, акта на джиросване на акции, не е акт на покупко- продажба."
Васил Божков
Дубай
13.05.2020 година
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- darkblue67
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Защо медиите не се интересуват или не отразяват някои факти?! Ето какво е състоянието на медиите към днешния ден:
https://mobile.frognews.bg/article/196295/
Първият коментар след статията е: Държавата е на ръчно ЕДНОЛИЧНО управление.
А някои се вайкат как били разнасяни акциите днес. Това да ни е проблема...
https://mobile.frognews.bg/article/196295/
Първият коментар след статията е: Държавата е на ръчно ЕДНОЛИЧНО управление.
А някои се вайкат как били разнасяни акциите днес. Това да ни е проблема...
-
- Контакти:
Момчета, това което направи Божков днес по мое мнение е правилно!Нали Бойко дава и Бойко взима, той си го направи да е така, всичко да зависи от него(ЗА ЖАЛОСТ), така че Васил Божков е в пълното си право, в крайна сметка не може все Бойко да е*е!

Тоя го е тролнал на макс

Пичове, в интерес на истината Бойко, ако искаше да ви навреди нямаше да ви назначава спонсори и собственици, хеле пък от ранга на черепа. Другото, върху което можете да се замислите дълбоко е, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО фирмата на издирвания за престъпления в особено големи размери Георги Попов, който е собственик на Левски, да му бъдат запорирани абсолютно всички сметки, да се вкарат данс, манс и тн и по пътя на несъстоятелността. Просто се е действало на парче, колкото да се хвърля прах в очите на феновете, без да се търси сметка и евентуална вина. Така при нас назначиха боклуците, които ни съсипаха с измами, алкохол и оргии.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
Сега просто тиквата трябва да вземе акциите и да ги прехвърли на човек, който може да спаси Левски. Сега от Бойко зависи да направи това, за което даваше акъл на други. Нали хората се познават по делата, а не по думите. Видяхме го премиера Борисов - днес се скри като женски полов орган, тая сива и дебела мишка. Иска не иска, акциите са на негово име, време е за действия, време е Боко да покаже мъж ли е. Май ще остане в историята като човекът съсипал и ликвидирал с бездействието си най-великия български футболен клуб. Само част от резултата на престъпното и некадърното му управление!
ChuckNorris написа:Сега просто тиквата трябва да вземе акциите и да ги прехвърли на човек, който може да спаси Левски. Сега от Бойко зависи да направи това, за което даваше акъл на други. Нали хората се познават по делата, а не по думите. Видяхме го премиера Борисов - днес се скри като женски полов орган, тая сива и дебела мишка. Иска не иска, акциите са на негово име, време е за действия, време е Боко да покаже мъж ли е. Май ще остане в историята като човекът съсипал и ликвидирал с бездействието си най-великия български футболен клуб. Само част от резултата на престъпното и некадърното му управление!
Да ги джироса отново на калинката Йовов, ТОТО-то ще се справи със задачата!

Най - хубавото от вчерашния ден беше че не ни се наложи нито веднъж да гледаме по телевизиите самодоволната и тъпа физиономия на Тулупа . А лошото е че цял свят научи това , което в България не е тайна за никой - че Боко решава кои да бъдат " собственици " на отборите , кой отбор да играе в Б " и кой в " А " група ( дори да не е заслужил това право на терена ) , рекетира и изнудва бизнесмени да издържат определени отбори и т.н и т.н. . Вероятно случая се следи с интерес и от европейската и световната футболни централи , а знаем че по законите на УЕФА и ФИФА ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ФУТБОЛА.
- metodito
- Контакти:
darkblue67 написа:Васил Божков през "Нове Холдинг" излезе с ново прессъобщение до медиите, което гласи:
" Няма нищо странно в това, че върнах акциите на този, който ме изнуди да ги взема от лицето Христо Йовов.
Не знам, защо нито една медия не се интересува, той как и защо ги е получил от Спас Русев и защо това е скрито дори от феновете!
Темата явно не е удобна за медиите и премиера и сега се занимаваме, защо Васил Божков се доверил на Сашо Диков да занесе акциите в министерски съвет.
Искам също така да научим и истината, която трябва да я каже близкият приятел на Владислав Горанов, кой и кога му натресе по същият начин "Нова телевизия" и колко милиона му струваше това.
Васил Божков има още какво да покаже и каже за хунтата в България, която я управлява в момента, но едно, по едно както казах, ще върна акциите на онзи, който ми ги е дал или по точно ме е принудил да ги взема, днес го посочих точно и ясно.
И не виждам драма в това, а относно кой е собственика на ФК "Левски" вече е Бойко Методиев Борисов, акта на джиросване на акции, не е акт на покупко- продажба."
Васил Божков
Дубай
13.05.2020 година
Божков минава в атака. Това вече по ми харесва.
Васил Божков постъпи правилно с джиросването на акциите, всички искаме в Левски нещата да не се случват задкулисно. Последните 10 години бате Бойко държеше клуба на командно дишане с трупане на дългове и коткане на криминалната групировка НКП. Срамно и унизително е дебелия министър на спорта отявлен представител на ТИМ да ни казва, че на Левски ще помага държавата ако си смени собственика, защо се докарахме дотук? Защо Тиквата обявяващ се за "болен левскар" се скри като мишка когато публично му беше предложена собственоста на клуба? Дано ако оцелеем се изчистим от метастазите, с които ни зарази Бойко Методиев Борисов!