Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
То изобщо нужно ли е да са на хартиен носител? Бил Гейтс кво, една къща само за акции от различните компании трябва да си построи. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Всички вън.
Нещата отиват към нов б**дак със стари к******, обаче тва е по добре, отколкото да няма Левски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- modor
- Контакти:
1914.1902 написа:Всички вън.

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
pomiqrat написа:Акциите не можеха ла да ги прехвърлят онлайн, а се налага дхл да ги доставят
По вайбъра
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Интересното е, че на нея имало директен спор между Папазов и представителите на НКП и "Тръст Синя България", които искат той да прехвърли акциите на клуба, ако пристигнат в него. Треньорът пък им предлага да си продадат техните 10% на останалите привърженици, тъй като при фалиране на "сините", няма да имат процент от нищо.

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Пичове, не съм писал отдавна тук, може би откакто мафията придоби сайта. Влизам само да изразя подкрепа към това, което правите, като цесекар. Казвам го без капка злорадство, знаейки прекрасно през какви лaйна минавате.
Има време за фенски фолклор и закачки, има време дори за яд и омраза, но сега е друго. На нас преди години ни се наложи да избираме между Разград-2 и Чавдар (Етрополе). На много от нас 8 милиона лева се сториха достатъчно изкупление за грехове, за които нямаме вина. Други ни съдят, разбирам ги и тях. На вас ви пожелавам да не ви се налага да правите подобен избор, най-искрено.
Израснал съм следейки нашето съперничество. От него съм се учил какво е мъжество и спортсменство, уважение към противника. Никога не съм се интересувал от други отбори и класирания, единствено по-добри ли сме от вас този сезон, надиграхме ли ви истински поне веднъж, ще се представим ли по-добре от вас в ЕКТ. Всички останали вътрешни мачове за мен са едни контроли, няма го гъдела.
Затова, пичове, А-група без вас не ми се гледа. Дано се оправите, дано оня ревльо вземе та намери формула за прозрачно самоиздържане на клуб в български условия, а не поредния бащица с кредити към клуба. Щото на всички ни писна вече да гледаме производни на Лупи, Батков, Христолов, Банев, титаните и всичките там знайни и незнайни бездарници във всички сфери на живота. Дано тоя път нещо е различно.
Има време за фенски фолклор и закачки, има време дори за яд и омраза, но сега е друго. На нас преди години ни се наложи да избираме между Разград-2 и Чавдар (Етрополе). На много от нас 8 милиона лева се сториха достатъчно изкупление за грехове, за които нямаме вина. Други ни съдят, разбирам ги и тях. На вас ви пожелавам да не ви се налага да правите подобен избор, най-искрено.
Израснал съм следейки нашето съперничество. От него съм се учил какво е мъжество и спортсменство, уважение към противника. Никога не съм се интересувал от други отбори и класирания, единствено по-добри ли сме от вас този сезон, надиграхме ли ви истински поне веднъж, ще се представим ли по-добре от вас в ЕКТ. Всички останали вътрешни мачове за мен са едни контроли, няма го гъдела.
Затова, пичове, А-група без вас не ми се гледа. Дано се оправите, дано оня ревльо вземе та намери формула за прозрачно самоиздържане на клуб в български условия, а не поредния бащица с кредити към клуба. Щото на всички ни писна вече да гледаме производни на Лупи, Батков, Христолов, Банев, титаните и всичките там знайни и незнайни бездарници във всички сфери на живота. Дано тоя път нещо е различно.
Маи някои хора ще останат на сухо от цялата тази работа и хич не им е изгодно.То ще се чуе. 

Продължава тази година морална подкрепа да получаваме единствено от феновете на червените и от феновете на другите футболни отбори, и то искрени. Парадокс? Не, винаги съм казвал, че футболните фенове у нас са най-стойностната част от населението.
Не мога да повярвам! Все още няма "план" за самоиздръжка на клуба с юноши-диаманти и пълен стадион на всеки мач. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс