Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тити има значка KIA на ревера. Новия спонсор?...
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- damyanov1963
bsz1916 написа:Няма как да преценя дали Чорни и Божков са изкарани престъпници или наистина са такива , но е наивно да се мисли , че са ударени заради Левски . Сигурно има други причини или това е направено с цел обслужване на нечии нечии интереси .damyanov1963 написа:bsz1916 написа:bilyaletdinov написа:Пропускаш факта, че "собствениците" в клуба се назначават. Не идват по собствено желание. Дали Русев, Божков или директно спуснатия Тонев. Титаните, Манджуците или Ганчев са същата страна на монетата.
Останалите неща са така.
Ясно е че " собствениците " са назначени , но те са назначени защото не е имало желаещи да си дават парите за тоя дето духа . И едва ли тоя който ги е назначил , ги е карал да харчат повече от това което могат да отделят и да трупат дългове . Затова главни виновници за фалита и ликвидирането на бившия ЦСКА ( бог да ги прости ) и за сегашното дередже на Левски са " собствениците " , а не тоя , който ги е " назначил " . Друг е въпросът , че той ги е " назначил " за да се хареса на така наречените ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , а не че толкова го е грижа за спорта или за тоя или оня отбор .
Тезата ти е спорна, обаче. Тези, които назначават собствениците, едва ли ще позволят на някой, който има желание и пари да стане собственик, говоря конкретно на Левски, или ако му позволят и видят, че отбора тръгва напред го изкарват престъпник и го махат - конкретни примери - Майкъл Чорни, Васил Божков.
Колкото е наивно, толкова е и логично да се помисли, при положение, че и двамата бяха изгонени, когато отбора, особено при Чорни беше стабилен и вървеше нагоре. А кой е престъпник, според закона само съдът може да се произнесе. Чорни не беше съден, а направо изгонен, Божков също още не е минал през съда.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
modor написа:Тити е луд бе хора. Май е минал на хапчетата на Волен Сидеров.
Не го слушам вече, 2 минути и смених канала.

DHL ще донесе акциите и Левски е спасен. Тити определено няма връзка с мозъка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Стягайте се! Г-н Папазов ще прави инициативи като със събирането на 1млн. със смс на 3-ти март 

Последна промяна от mikata на 10 май 2020 18:01, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
След като спомена думата МОРАЛ за 169 път , не издържах и повърнах
Иначе мазно го "налапа" на абсолютно всички .

Иначе мазно го "налапа" на абсолютно всички .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- blue avalanche
- Контакти:
Нито съм го гледал, нито съм го слушал! Защото всичко е ясно! 
Ще оставят клуба да "плува над водата", ама едвам-едвам. Ще ни кажат, че това е бил единственият начин иначе... Ще апелират да се припознае и подкрепи това "нещо". Ще ни разправят, че това, всъщност, си е Левски. И те така!
Точно както постъпи Папазов с баскетболния Левски. Той знае как стават тези работи.
Т.е Божков няма лично да фалира Левски, но някой друг ще го направи. Ако правилно съм разбрал...
Готви се "тире"? Под някаква "нова форма"?
Папазов толкова пъти каза "Кауза", че, май, в българския футбол ще има две "Каузи".
Ми като няма никой зад теб, къде си тръгнал?

Ще оставят клуба да "плува над водата", ама едвам-едвам. Ще ни кажат, че това е бил единственият начин иначе... Ще апелират да се припознае и подкрепи това "нещо". Ще ни разправят, че това, всъщност, си е Левски. И те така!
Точно както постъпи Папазов с баскетболния Левски. Той знае как стават тези работи.

Голямата новина от днес е, че той заедно с Васил Божков няма да фалират Левски. Няма да възпрепятстват фалита на Левски.
Т.е Божков няма лично да фалира Левски, но някой друг ще го направи. Ако правилно съм разбрал...
...това е българският клуб, който ще е с нов модел на управление.
Папазов толкова пъти каза "Кауза", че, май, в българския футбол ще има две "Каузи".

Никой няма зад мен, а само синята общност.
blue avalanche написа:Нито съм го гледал, нито съм го слушал! Защото всичко е ясно!
Точно както постъпи Папазов с баскетболния Левски. Той знае как стават тези работи.Голямата новина от днес е, че той заедно с Васил Божков няма да фалират Левски. Няма да възпрепятстват фалита на Левски.
Т.е Божков няма лично да фалира Левски, но някой друг ще го направи. Ако правилно съм разбрал......това е българският клуб, който ще е с нов модел на управление.
Никой няма зад мен, а само синята общност.
С такива псевдолевскари, врагове не ни трябват !
П.С. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш : )
Честито на Тити , СЗ , Тръстове и тем подобни , след дълги години "борба" Левски е техен !
Изключително слаб сценарии , но "актьора" си го бива
Изключително слаб сценарии , но "актьора" си го бива

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Сираков май се връща 

България има природни богатства,