fullmoon написа:Забрави за лудата крава.![]()
Майтапа настрана, но с тези темпове на истерия шампионата може да завърши преждевременно.
Той не свърши ли вече?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fullmoon написа:Забрави за лудата крава.![]()
Майтапа настрана, но с тези темпове на истерия шампионата може да завърши преждевременно.
ChuckNorris написа:Странджата написа:Човечеството засега няма печеливши ходове срещу вируса. И избира по-малкото зло в очакване да се появи решение на проблема. Алтернативата на сегашното поведение я помним от Чернобил. Ядохме си марулките и си пихме ракийката без никакви притеснения. А после се случиха доста неща, които са могли да бъдат избегнати. Не че сме можели да 'отменим" Чернобил, но когато духът е измъква от бутилката да я подритваме небрежно не е най-разумното ...
Странджа, с голямо удоволствие чета всяко твое мнение. Личи си, че си много интелигентен и начетен човек, но никак не е коректно да сравняваш аварията в Чернобил с корона вируса. Ти лично вярваш ли, че е толкова опасен, или целта да се вдига шум до небето за тоя вирус е съвсем друга? Мислиш ли, че този вирус не може да бъде неутрализиран? Мислиш ли, че ислямска държава не можеше да се унищожи много лесно и бързо още в зародиш...подобно на вируса. Мислиш, че атентатите в САЩ от 11.09.2001г. не можеха да бъдат спрени, както може да бъде спрян и вируса. Винаги има цел. И тази цел оправдава средствата. Ти си от мислещите хора, би трябвало да го разбираш.
ChuckNorris написа:Странджата написа:Човечеството засега няма печеливши ходове срещу вируса. И избира по-малкото зло в очакване да се появи решение на проблема. Алтернативата на сегашното поведение я помним от Чернобил. Ядохме си марулките и си пихме ракийката без никакви притеснения. А после се случиха доста неща, които са могли да бъдат избегнати. Не че сме можели да 'отменим" Чернобил, но когато духът е измъква от бутилката да я подритваме небрежно не е най-разумното ...
Странджа, с голямо удоволствие чета всяко твое мнение. Личи си, че си много интелигентен и начетен човек, но никак не е коректно да сравняваш аварията в Чернобил с корона вируса. Ти лично вярваш ли, че е толкова опасен, или целта да се вдига шум до небето за тоя вирус е съвсем друга? Мислиш ли, че този вирус не може да бъде неутрализиран? Мислиш ли, че ислямска държава не можеше да се унищожи много лесно и бързо още в зародиш...подобно на вируса. Мислиш, че атентатите в САЩ от 11.09.2001г. не можеха да бъдат спрени, както може да бъде спрян и вируса. Винаги има цел. И тази цел оправдава средствата. Ти си от мислещите хора, би трябвало да го разбираш.
Странджата написа:Това много ми напомня за вица "я русский человек - от холода не боюсь!" (за правилността на израза не гарантирам)Иначе, погледнато философски - така е, макар че ние-то не гарантира, че там ще се окаже и твоето аз
Ами ние със Славия на последният мач повече от 35 минути играехме без крила, ти си седнал, за обърнати крила да пишеш и да се кахъриш. Геният на Хубчев роди идеята да играем с 3 централни нападателя! Добре, че Славия са си слаби, иначе можеше да ни качат на исторически резултат!?bilyaletdinov написа:Рейн, спрях да ти чета глупостите по средата.
Явно си забравил невероятните игра с обърнатите крила Прохазка и Вутов. Че той не можеше да бие Бистрица дори, ама вратарските грешки му попречили да направи нещо значимо.
Аз точно такива "калпазани" като тебе имам предвид, които антифутбола на Хубчев и победата срещу Лудогорец щяха да я изкарат нещо велико. Айде няма нужда, помним ментето с голямото самочувствие, който треньори като Белия, Белчев, Загорчич биеха на почивки.
Аз пак питам като сменим поредния треньор какво ще променим?
Левски за последните 6-7 години смени всички най-успешни треньори в България, че пробва и с чужденци даже. Нищо.
Хубчев и в национала беше с антифутбола. Дойде Балъка изтегли защитата напред, започна да играе футбол и не записа победа докато не го изгониха.
Ако Гонзо беше вкарал оная дузпа срещу БАТЕ, Вили Вуцов щеше да води Левски на Бернабеу, да го еВеш...
Пак пускаш лъжичка за точките...ако мине, нали?! Поне си ги посмалилbilyaletdinov написа:Какво са играели Паулиньо, Тиам и Горанов след като отбора е завършил на 25 точки от Лудогорец, падна от Славия на финала с Шоколаров и Стефан Велев на крилата? Тия измекяри Славия освен, че ни биха за Купата ни направиха и един фамозен равен.
Левски беше в Серия от 6 мача без победа в първенството, с 4 поредни загуби.
Направихме 2 мача с Тирето и един с Берое и всички са били в някаква феноменална форма. В такава бяха и с Вадуц, където някакви от втора швейцарска ни отстраниха.
Ама Ментето е от Италия и го разбира футболчето, нали?
Лудогорец в момента е много по-силен тим. Като цяло е доста глупаво да сравняваш отборите. Ботев не бих казал, че са по слаби. Същото важи за Берое. За мен Локо Пд в момента са много по-силни от Берое и Ботев преди 2 сезона.
Колкото и да ми го защитавате Ментето беше пълна нула в Левски и ще се запомни с един мач срещу Тирето, високото му самочувствие и заплата и отпадането от Вадуц. А пък ти си продължавай да пишеш ферманите колко велик е бил...
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, tmanolov, Ventsi1999 и 23 госта