Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

RedDeep

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот RedDeep » 11 мар 2020 20:18

fullmoon написа:Забрави за лудата крава. :)
Майтапа настрана, но с тези темпове на истерия шампионата може да завърши преждевременно. :evil:

Той не свърши ли вече? :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 мар 2020 20:51

ChuckNorris написа:
Странджата написа:Човечеството засега няма печеливши ходове срещу вируса. И избира по-малкото зло в очакване да се появи решение на проблема. Алтернативата на сегашното поведение я помним от Чернобил. Ядохме си марулките и си пихме ракийката без никакви притеснения. А после се случиха доста неща, които са могли да бъдат избегнати. Не че сме можели да 'отменим" Чернобил, но когато духът е измъква от бутилката да я подритваме небрежно не е най-разумното ...

Странджа, с голямо удоволствие чета всяко твое мнение. Личи си, че си много интелигентен и начетен човек, но никак не е коректно да сравняваш аварията в Чернобил с корона вируса. Ти лично вярваш ли, че е толкова опасен, или целта да се вдига шум до небето за тоя вирус е съвсем друга? Мислиш ли, че този вирус не може да бъде неутрализиран? Мислиш ли, че ислямска държава не можеше да се унищожи много лесно и бързо още в зародиш...подобно на вируса. Мислиш, че атентатите в САЩ от 11.09.2001г. не можеха да бъдат спрени, както може да бъде спрян и вируса. Винаги има цел. И тази цел оправдава средствата. Ти си от мислещите хора, би трябвало да го разбираш.

В тази връзка веднъж случайно гледах един док.филм,,Глобалното затопляне-голямата измама,,.Преди това бях тотален привърженик на Зелените.Като го изгледах вече не бях сигурен изобщо .За пари какво ли не се прави,покрай това Затопляне много лапачи се хранят,хиляди и милиони.Цяла индустрия си е това-учени,зелени активисти,журналисти,кинодейци,политици,бизнесмени,чиновници-безброй легиони.
Който може да го гледа,лично аз случайно го мернах по каналът ,,World,,
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 мар 2020 20:52

ChuckNorris написа:
Странджата написа:Човечеството засега няма печеливши ходове срещу вируса. И избира по-малкото зло в очакване да се появи решение на проблема. Алтернативата на сегашното поведение я помним от Чернобил. Ядохме си марулките и си пихме ракийката без никакви притеснения. А после се случиха доста неща, които са могли да бъдат избегнати. Не че сме можели да 'отменим" Чернобил, но когато духът е измъква от бутилката да я подритваме небрежно не е най-разумното ...

Странджа, с голямо удоволствие чета всяко твое мнение. Личи си, че си много интелигентен и начетен човек, но никак не е коректно да сравняваш аварията в Чернобил с корона вируса. Ти лично вярваш ли, че е толкова опасен, или целта да се вдига шум до небето за тоя вирус е съвсем друга? Мислиш ли, че този вирус не може да бъде неутрализиран? Мислиш ли, че ислямска държава не можеше да се унищожи много лесно и бързо още в зародиш...подобно на вируса. Мислиш, че атентатите в САЩ от 11.09.2001г. не можеха да бъдат спрени, както може да бъде спрян и вируса. Винаги има цел. И тази цел оправдава средствата. Ти си от мислещите хора, би трябвало да го разбираш.

В тази връзка веднъж случайно гледах един док.филм,,Глобалното затопляне-голямата измама,,.Преди това бях тотален привърженик на Зелените.Като го изгледах вече не бях сигурен изобщо .За пари какво ли не се прави,покрай това Затопляне много лапачи се хранят,хиляди и милиони.Цяла индустрия си е това-учени,зелени активисти,журналисти,кинодейци,политици,бизнесмени,чиновници-безброй легиони.
Който може да го гледа,лично аз случайно го мернах по каналът ,,World,,
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vlong

Мнениеот Странджата » 11 мар 2020 21:12

Ами не знам как да се изразя иначе - алтернативата на днешното поведение е Чернобил - това казва, че начинът, по който се реагира , е коренно противоположен - колкото беше вредно мълчанието, толкова е вредна и днес кресливостта. Като започвам с това, че няма полезен ход човечеството, това не означава ли, че днешното не е решение? Като смятам, че е твърде е безразсъдно да подценяваме опасността (духът е излетял от бутилката), дали това означава, че тотално се подкрепят днешните решения. Това, че нямаме полезен ход, означава само едно - че досегашните са повече палиативни, отколкото ефективни. А че има опасност - не знам дали трябва да се отрича заради това, че в предишни случаи някак си човечеството се е справяло.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2020 21:50

https://bivol.bg/coronavirus-latinina-novaya.html
Една интересна статия на руска журналистка. На който му се чете, да прочете . На който не му се чете ще цитирам заключението, което важи и за България:
"В случая с руската държава може точно да се каже точно, че най-хубаво би било, ако руската държава изобщо не се бори с коронавируса. Защото ръцете на руската държава растат от едно място. И ние ще преживеем коронавируса, но войната на държавата с него – едва ли.
Ние ще преболедуваме сами. Моля. Не ни закачайте."

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 мар 2020 23:02

Това много ми напомня за вица "я русский человек - от холода не боюсь!" (за правилността на израза не гарантирам) :) Иначе, погледнато философски - така е, макар че ние-то не гарантира, че там ще се окаже и твоето аз :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2020 23:21

Странджата написа:Това много ми напомня за вица "я русский человек - от холода не боюсь!" (за правилността на израза не гарантирам) :) Иначе, погледнато философски - така е, макар че ние-то не гарантира, че там ще се окаже и твоето аз :)

Никой не ти гарантира, най-малко пък държавата. Само за сведение - 6 медицински сестри са напуснали клиниката по белодробни болести в Сф, защото нямат защитни облекла. Та държавата за медицинските служители не може да се погрижи, ти чакай за останалите :mrgreen:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 мар 2020 00:04

bilyaletdinov написа:Рейн, спрях да ти чета глупостите по средата.
Явно си забравил невероятните игра с обърнатите крила Прохазка и Вутов. Че той не можеше да бие Бистрица дори, ама вратарските грешки му попречили да направи нещо значимо.
Аз точно такива "калпазани" като тебе имам предвид, които антифутбола на Хубчев и победата срещу Лудогорец щяха да я изкарат нещо велико. Айде няма нужда, помним ментето с голямото самочувствие, който треньори като Белия, Белчев, Загорчич биеха на почивки.
Аз пак питам като сменим поредния треньор какво ще променим?
Левски за последните 6-7 години смени всички най-успешни треньори в България, че пробва и с чужденци даже. Нищо.
Хубчев и в национала беше с антифутбола. Дойде Балъка изтегли защитата напред, започна да играе футбол и не записа победа докато не го изгониха.
Ако Гонзо беше вкарал оная дузпа срещу БАТЕ, Вили Вуцов щеше да води Левски на Бернабеу, да го еВеш...
Ами ние със Славия на последният мач повече от 35 минути играехме без крила, ти си седнал, за обърнати крила да пишеш и да се кахъриш. Геният на Хубчев роди идеята да играем с 3 централни нападателя! Добре, че Славия са си слаби, иначе можеше да ни качат на исторически резултат!?
Няколко кръга преди този мач, друга блестяща мисъл му се беше родила в главата - да излезем без централен нападател срещу тирето :shock: Ама той човека си е с манталитета за треньор на Черноморец Балчик и Берое. Равният го устройва екстра...

Вече 5ти мач сме без победа за шампионат...За последните 7 срещи в първенството имаме 1 победа - срещу Витоша Бистрица.
Цяло второ полувреме бранихме бойко резултата срещу Чорбарско село на "Г. Аспарухов" :oops: Онези по едно време ни бяха натикали в нашето наказателно поле, сякаш играе Реал М срещу нас, а не фирменото отборче на Ст. Манолов.

И къде Загорчич е биел на почивки Левски по времето на Роси? Те победа за първенство нямаха. Или онова за лъжата, повторена 100 пъти си мислиш, че ще мине? Подобно на онези близо 30 точки, които се оказаха ок. 20 всъщност?
Всъщност при Роси бихме Славия с 4:0. За по-голяма победа срещу тях трябва да се върнем над 10 години назад във времето(2005).

Нещо забрави да напишеш как играят Паулиньо, Горанов и Тиам сега и как играеха при Роси...Забрави също да напишеш, дали сегашните отбори на Лудогорец, тирето, Ботев Пд и Берое са по-силни от тогавашните?

И още нещо да ти дам да си провериш. Ей така, за домашно, дето се казва. До момента при Хубчев сме с 6 загуби във всички турнири. Виж каква е статистиката при ментето, както наричаш Роси и колко мачове имат двамата начело на Левски.
И пак ще го напиша. Не искам Хубчев да го сменяват сега, а след края на сезона :!: Отборът ни все още има реален шанс да вземе тенеке (чрез КБ), а стилът на Хубчев е много подходящ за това. Точно така Славия взеха тенекето през 2018( + малко помощ от съдии в 2 от елиминационните кръгове). Затова не искам Хубчев да го сменяват сега, а след края на сезона. Защото Левски има големи шансове да вземе КБ начело с Хубчев, но шампион да стане любимия ни отбор няма.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 мар 2020 00:46

Какво са играели Паулиньо, Тиам и Горанов след като отбора е завършил на 25 точки от Лудогорец, падна от Славия на финала с Шоколаров и Стефан Велев на крилата? Тия измекяри Славия освен, че ни биха за Купата ни направиха и един фамозен равен.
Левски беше в Серия от 6 мача без победа в първенството, с 4 поредни загуби.
Направихме 2 мача с Тирето и един с Берое и всички са били в някаква феноменална форма. В такава бяха и с Вадуц, където някакви от втора швейцарска ни отстраниха.
Ама Ментето е от Италия и го разбира футболчето, нали?

Лудогорец в момента е много по-силен тим. Като цяло е доста глупаво да сравняваш отборите. Ботев не бих казал, че са по слаби. Същото важи за Берое. За мен Локо Пд в момента са много по-силни от Берое и Ботев преди 2 сезона.
Колкото и да ми го защитавате Ментето беше пълна нула в Левски и ще се запомни с един мач срещу Тирето, високото му самочувствие и заплата и отпадането от Вадуц. А пък ти си продължавай да пишеш ферманите колко велик е бил...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 мар 2020 02:25

bilyaletdinov написа:Какво са играели Паулиньо, Тиам и Горанов след като отбора е завършил на 25 точки от Лудогорец, падна от Славия на финала с Шоколаров и Стефан Велев на крилата? Тия измекяри Славия освен, че ни биха за Купата ни направиха и един фамозен равен.
Левски беше в Серия от 6 мача без победа в първенството, с 4 поредни загуби.
Направихме 2 мача с Тирето и един с Берое и всички са били в някаква феноменална форма. В такава бяха и с Вадуц, където някакви от втора швейцарска ни отстраниха.
Ама Ментето е от Италия и го разбира футболчето, нали?

Лудогорец в момента е много по-силен тим. Като цяло е доста глупаво да сравняваш отборите. Ботев не бих казал, че са по слаби. Същото важи за Берое. За мен Локо Пд в момента са много по-силни от Берое и Ботев преди 2 сезона.
Колкото и да ми го защитавате Ментето беше пълна нула в Левски и ще се запомни с един мач срещу Тирето, високото му самочувствие и заплата и отпадането от Вадуц. А пък ти си продължавай да пишеш ферманите колко велик е бил...
Пак пускаш лъжичка за точките...ако мине, нали?! Поне си ги посмалил :lol:
А като спомена Славия, същите тези измекяри не равен измъкнаха, а направо си ни биха насред "Г. Аспарухов"! Даже изпуснаха да ни бият с повече, защото големият тактик Хубчев беше решил да играе с 3 централни...нападателя и да остане без крила.
Левски вече е в поредица от 5 поредни мача без победа, а трудното тепърва предстой и не ми се мисли, колко дълго още може да продължи. Дано все пак стане чудо, както за КБ, и да я прекъснем тази негативна серия още с Лудогорец идната събота!
И удобно забравяш с каква лекота бихме Черно море на баража(това ни е най-лесният бараж).
Иначе за ЕКТ ние загуба като домакин с 0:4 имаме само още един път в историята - срещу Лацио, а 0:7 общ резултат изобщо нямаме в елиминационна фаза(имаме в груповата на ШЛ от Барселона). Някак 0:7 от АЕК (Ларнака)... сигурно ти е готино, знам ли?!

Паулиньо за 15 мача в шампионата тогава имаше 8 гола, а сега за почти завършил редовен сезон и над 800 изиграни минути повече е с 7. Тиам не можеш да го познаеш на моменти, а Горанов е все едно сега играе Мики Орачев, а не Горанов по времето на Роси.

Лудогорец бил по-силен сега? Да, сигурно си забравил, че тогава ни изравниха рекорда за най-много победи в един сезон и се доближиха до рекорда ни за най-много отбелязани голове? Също така завършиха редовният сезон с 66 точки(сега дори и математически не е възможно)
Ботев не били по-слаби? Сигурно заради това изобщо няма да се класират за първата шестица и вече имат толкова загуби, колкото имаха за цял сезон тогава?
Берое вече имат повече загуби отколкото за целият шампионат тогава, като също не се знае, дали ще успеят да се класират в първата шестица.
Добави и тирето, които също вече са с повече загуби сравнено с целия тогавашен сезон.
Левски също има наглед по-трудна задача. Тогава след изиграването на редовният сезон сме с 50т. Математически е възможно да сме по-добре и дай Боже да стане, но с оглед на катастрофалната ни игра.....
Дано вземем Купата! На мен в това ми е надеждата. Майната му на останалото! Не я ли вземем и не подобрим ли играта си... не ми се мисли за вариантите :cry:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”