ralka_levskarka написа:Еми аз другата седмица мисля да отида да си купя маЧова тениска и дамския шал
Честит ти празник.... За жените уважение.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Еми аз другата седмица мисля да отида да си купя маЧова тениска и дамския шал
mikata написа:900к за заплати на първия отбор на месец,а те не могат два паса да вържат!
mikata написа:900к за заплати на първия отбор на месец,а те не могат два паса да вържат!
soulfly1948 написа:mikata написа:900к за заплати на първия отбор на месец,а те не могат два паса да вържат!
за тези ли персони събирате дарения?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
soulfly1948 написа:mikata написа:900к за заплати на първия отбор на месец,а те не могат два паса да вържат!
damyanov1963 написа:Разбера ли, че някои от тия момченца още ходят по чалготеките, аз лично спирам с СМС-ите и никой да не ми излиза с номера че спасяваме отбора!
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, ReBorn1982 и 11 госта