Мнениеот south_division » 08 мар 2020 17:33
Иска ми се, мъча се всеки път да разбера Хубчев, да ми харесва треньора Петър Хубчев. И всеки път, след всеки негов спектакъл, все повече ми пада в очите. Питат го каква е причината - умора. Добре бе човек, тази подготовка за какво я правите, срещу Ботев Враца умората трябва да е най малкия ти проблем. Излизаш със едно към едно състава от Лудогорец, без Тиам естествено, който не е здрав. Защо не направи промени, след като не са добре кондиционно. Защо се играе с двама чисто дефанзивни халфа срещу този съперник, ние не можем да задържим 2мин топката. Защо не се пуска Юруков, защо беше купен Мазурек. Не върви играта по фланговете, преквалифицираш Робърта, Костов, Мартин Петков и той какво крило е. Къде е Здравко Димитров, остър бърз футболист, може да играе ек на ек. Срещу Ботев Враца поне му гласувай доверие. Пускаш Насиру Мохамед вече не знам сигурно трети, четвърти мач, с цел да ти промени нещо. Аз не мога да разбера крило ли е този футболист, какъв е, не е получил топката веднъж на фланга, влиза постоянно навътре, безполезни действия, като му се подаде връща назад и до там. Защо не пусна Деян Лозев веднъж крило пред Живко, да се пробва, защо бе купен и той, като бек видяхме какво се случваше срещу оня измислен футболист от Славия, даже не искам да му казвам името, който за жалост си прави пушки всеки мач със защитниците на Левски. Петър Хубчев с това поведение на темерут не знам какво цели, но изобщо не му прави чест. Тотално деградира отбора игрово, нищо повече, жалко за футболисти, като Робърта, Спирингс, Паулиньо и др, в които има футбол, на прилична възраст, около които може да се гради. Но Хубчев какво да гради, той няма вярно и адекватно решение не знам от колко мача насам. Само безумни ходове, за които само той си има обясне ие и сбъркани виждания. Стефан ли беше Вальо ли по радиото Ботев им се стрували като Лудогорец срещу Левски. За какво да говорим?
Евала на публиката, евала на левскарската общност и на Павел Колев. Само Левски завинаги!