Ботев (Враца - Левски София | 08.03| 15:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ботев (Враца - Левски София | 08.03| 15:00 часа

Мнениеот delqnski47 » 08 мар 2020 17:28

mikata написа:
delqnski47 написа:
alexdb написа:
delqnski47 написа:
alexdb написа:Второто полувреме беше невероятно. Нито един удар към противниковата врата, нито една сериозна атака, нито едно положение и само няколко точни паса напред. Както виждам нещата до края на редовния полусезон ако имаме късмет ще сме четвърти, а може и пети.

Сърдете се на бате Васко,че ви остави на тва дередже.Хубси не ви е виновен.

Що? Бате ти Васко ако беше на линия щеше да отиде той да ритне топката към вратата?

Заплати бе..

Половин заплата не са взели :idea:

И премиите са им резнали.Тва пак са неща писани в договорите и е пак вид ''заплата''.Мое да е писано ''премия след всеки мач независимо от резултата,но с играни минути''.И кво,кат не е спазено... :roll: Тва е положението.Ние фалирахме заради такива договори,но няма как.21 век сме.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 мар 2020 17:31

bilyaletdinov написа:
vvessel написа:
bilyaletdinov написа:
vvessel написа:6 поредни мача без победа. Броя и този с Лц за купата, защото тогава свършихме 0:0. Ако броя и следващия ще станат 7. Силна серия за Хубчев, който до сега има 1 победа извън София и то в началото, когато още не беше успял да увреди футболистите. А загубите на Герена са 2 с тенденция към трета. Ако има статистици тук да издирят има ли треньор, който има по- лоша серия от Киселия.

Делио Роси нареди 6 поредни мача без победа, като загубихме 3 или 4 от тях поредни.
Ама нали не беше Кисел, беше си топ и си беше готино да играйкаме контроли...

Няма такова нещо. Сега му видях статистиката. Има 3 загуби и едно равенство.

Не знам какво си гледал. Аз помня много ясно равния с Етър, загубата от Микре в дъжда, загубата от Берое на Герена, загубата в Пловдив, загубата от Разград и равния с Микре от 2-0...

Тогава не съм пестил критики за безобразната игра. Няма и да го правя сега. Играта на отбора няма нищо общо с тази от есента. Слаби сме особено във фаза атака, където сме вкарали само 3 гола в 6 мача.
Ако разчитат на Купата най-вероятно ще се на бараж, ако се доредят до него. Тия срамни "контролки" да не ги цъкат на Герена!!!

https://levskisofia.info/coach/delio-rossi/
Ето ти статистиката и търси. Няма такова нещо.
Роси поне до бараж и финал ни докара, а този не мисля че има такива шансове.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 мар 2020 17:32

Aко ПХ не беше направил този морален акт да се откаже от заплатата в труден момент, лично аз още утре бих отишъл на Герена да му кажа нагласно какво мисля за него, и начина, по който любимия ми клуб играе ! И то в момент, в който ние феновете даваме мило и драго да си спасим отбора, за да може тоя невеж противняк да бъде надиграван срамно от Славия на Герена, а след това Ботев Вр да правят криви футболистите, тренирани от него. СРАМ, СРАМ, ПЪЛЕН ПРОВАЛ Е ПХ.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 мар 2020 17:32

Опитваме се да счупим рекорда на онези по брой мачове без победа... Колко беше, 12-13 мача? :roll: На прав път сме. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 08 мар 2020 17:33

Иска ми се, мъча се всеки път да разбера Хубчев, да ми харесва треньора Петър Хубчев. И всеки път, след всеки негов спектакъл, все повече ми пада в очите. Питат го каква е причината - умора. Добре бе човек, тази подготовка за какво я правите, срещу Ботев Враца умората трябва да е най малкия ти проблем. Излизаш със едно към едно състава от Лудогорец, без Тиам естествено, който не е здрав. Защо не направи промени, след като не са добре кондиционно. Защо се играе с двама чисто дефанзивни халфа срещу този съперник, ние не можем да задържим 2мин топката. Защо не се пуска Юруков, защо беше купен Мазурек. Не върви играта по фланговете, преквалифицираш Робърта, Костов, Мартин Петков и той какво крило е. Къде е Здравко Димитров, остър бърз футболист, може да играе ек на ек. Срещу Ботев Враца поне му гласувай доверие. Пускаш Насиру Мохамед вече не знам сигурно трети, четвърти мач, с цел да ти промени нещо. Аз не мога да разбера крило ли е този футболист, какъв е, не е получил топката веднъж на фланга, влиза постоянно навътре, безполезни действия, като му се подаде връща назад и до там. Защо не пусна Деян Лозев веднъж крило пред Живко, да се пробва, защо бе купен и той, като бек видяхме какво се случваше срещу оня измислен футболист от Славия, даже не искам да му казвам името, който за жалост си прави пушки всеки мач със защитниците на Левски. Петър Хубчев с това поведение на темерут не знам какво цели, но изобщо не му прави чест. Тотално деградира отбора игрово, нищо повече, жалко за футболисти, като Робърта, Спирингс, Паулиньо и др, в които има футбол, на прилична възраст, около които може да се гради. Но Хубчев какво да гради, той няма вярно и адекватно решение не знам от колко мача насам. Само безумни ходове, за които само той си има обясне ие и сбъркани виждания. Стефан ли беше Вальо ли по радиото Ботев им се стрували като Лудогорец срещу Левски. За какво да говорим?
Евала на публиката, евала на левскарската общност и на Павел Колев. Само Левски завинаги!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 мар 2020 17:36

Сори ама....Ясен Петров е свободен.Много по раздвижен и нормално комуникиращ човек. Хубчев просто не е за Левски.Може и да е добър но не се вписва в концепцията за нападателен и отворен футбол.Реално борим 3-4 място ако има късмет.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 мар 2020 17:48

sinqkrepost1914 написа:Aко ПХ не беше направил този морален акт да се откаже от заплатата в труден момент, лично аз още утре бих отишъл на Герена да му кажа нагласно какво мисля за него, и начина, по който любимия ми клуб играе ! И то в момент, в който ние феновете даваме мило и драго да си спасим отбора, за да може тоя невеж противняк да бъде надиграван срамно от Славия на Герена, а след това Ботев Вр да правят криви футболистите, тренирани от него. СРАМ, СРАМ, ПЪЛЕН ПРОВАЛ Е ПХ.

Той и да се откаже и да не се откаже заплата пак няма да вземе, така че е решил да се откаже. Но това по никакъв начин не го оправдава. От друга страна още преди да дойде не случайно се вдигна такъв вой срещу него, защото хората са гледали негови отбори и знаят какво ги очаква. Ами това е положението с Хубчев. Оправда и най-лошите очаквания. Аз се надявах поне до бараж да изпрапаме, но вече губя надежда.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 мар 2020 17:50

Тоя нещастник не се бил притеснявал, че няма победа през 2020.. Пълен ка**т..
Ходи да не се притесняваш в Дунав, бе ! Или Витоша или ЦС, там може би не биха били притеснени, че нямат 6 мача поред победа. Ние обаче вече не сме притеснени, а сме вбесени !!!
Нещастник такъв. Тоя е способен да развали всякаква романтика и да убие всякаква еуфория, която феновете създават. Хората са били път до Враца в тва скапано време за да подкрепят отбора, който ТИ тренираш, а той не бил притеснен. СМЕШНИК.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 мар 2020 18:00

Браво на играчите, успяха да измъкнат точка от този световен колос!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 08 мар 2020 18:15

Добре че продадоха boji86, хеттрика му беше вързан......

Върни се в “Левски”