Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- makedonski
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.
makedonski написа:В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.
Според мен е така, защото в тези мачове Хубчев предпочита сигурността. Тоест по-добре една точка, отколкото нула точки. Друг е въпросът, че не винаги му се получават идеите. Даже в повечето случаи не се. Заради това при него няма план Б.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
В оправдание на Хубчев, и в интерес на истината, не мисля, че Ружомберок са по-слаби. Хванахме ги в преходен период и не само ги бихме, но и надиграхме. И не, не беше Давиде единственият виновник за това. Няма как един човек да пребори 11.
- metodito
- Контакти:
realitybites написа:metodito написа:Лично аз - не. Берое по негово време бяха супер неприятен противник, който можеше да хикси и дори и да бие в някой мач по-силен като домакин и в следващия мач д се издъни по най-калитарския начин като гост. Не е до футболистите въобще.
И аз си спомням, че скачаха доста успешно на по-сериозните съперници, т.е. леко се губи смисълът на аргумента, че в Левски липсва ресурс, с който да се гонят резултати срещу Локо, ЧМ, дори Лудогорец. Найденов, Юруков, Райнов, това са все играчи, които в абсолютно най-лошия случай ще се състезават за отбори като Черно море и Берое, ако напуснат Левски. Аз разбирам треньор да се оправдава със състав, ако насреща е имал противник с по-силни единици. Такива виждам само в Разград, останалото си е до тактика, мотивация, адаптивност във време на самия мач. Правейки сравнение, намирам за странно, че в Берое навярно ги е надъхвал чисто мотивационно в мачовете с по-силни съперници, а тук се наблюдава едно сякаш предварително примирение. Така няма да стане, трябва допълнителният процент. Ако иска, да пуска само наши момчета, ако иска - да пуска само чужденци, ако иска - да направи по свое усмотрение микс от двете, но ми омръзна да слушам как след някакви безлични хиксове благодари на момчетата за подвига (само той знаел какво е на тренировки, другият заучен лаф), или как някои играчи били твърде некадърни за Левски.
Пиша толкова за Хубчев по простата причина, че самият аз не виждам смисъл от треньорска рокада в толкова деликатен момент, т.е. трябва самият треньор да преосмисли възгледите си, иначе си отпадаме от Лудгорец за купата след още един подвиг на момчетата, и по-нататък дори кампанията няма да е това, което е в момента. Резултатите са всичко.
Като гледах вчера Локото, макар и отслабени от липсата на Езе, Илиев и Ожболт, не мисля, че ще се преборим с тях лесно. И в същото време, те като единици не са по-силни.
Не виждам някой футболист да е израснал, а експериментите, които не му се получават...

Последна промяна от metodito на 24 фев 2020 13:56, променено общо 1 път.
koisa написа:makedonski написа:В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.
Според мен е така, защото в тези мачове Хубчев предпочита сигурността. Тоест по-добре една точка, отколкото нула точки. Друг е въпросът, че не винаги му се получават идеите. Даже в повечето случаи не се. Заради това при него няма план Б.
Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Не стига, че не спирате да въртите едни и същи плочи, ми явно и грам не следите движението и подредбата на отбора, което пък от своя страна сериозно поставя под въпрос елементарните ви познания и разбирания на играта футбол.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Не стига, че не спирате да въртите едни и същи плочи, ми явно и грам не следите движението и подредбата на отбора, което пък от своя страна сериозно поставя под въпрос елементарните ви познания и разбирания на играта футбол.
Теб те знаем, че си футболен експерт и специалист. Даже няколко европейски гранда са се борили за подпис, но ти си им отказвал, защото си по-полезен във форума, къде учиш невежите съфорумци на футбол и тактика.

П.С. Ако някой ден сменят Хубчев предлагам да сложат Тристанчо. Човека е специалист и най-много разбира от футбол. Клоп и Гуардиола могат само да се учат от него.

R.I.P.
koisa написа:TristaNNN написа:Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Теб те знаем, че си футболен експерт и специалист. Даже няколко европейски гранда са се борили за подпис, но ти си им отказвал, защото си по-полезен във форума, къде учиш невежите съфорумци на футбол и тактика.![]()
П.С. Ако някой ден сменят Хубчев предлагам да сложат Тристанчо. Човека е специалист и най-много разбира от футбол. Клоп и Гуардиола могат само да се учат от него.
Клоп и Гуардиола няма какво да научат от мен, но виж, такива които твърдят, че гледдат Левски, повтаряйки до безумие, че няма план Б, могат да попият нещичко от елементарна футболна култура.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Клоп и Гуардиола няма какво да научат от мен, но виж, такива които твърдят, че гледдат Левски, повтаряйки до безумие, че няма план Б, могат да попият нещичко от елементарна футболна култура.
Пази Боже някой да попива от такива като теб!

R.I.P.
TristaNNN написа:wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.
Последно? До играчите или до треньора е?
Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.
wilge написа:TristaNNN написа:wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.
Последно? До играчите или до треньора е?
Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.
Не мога да отрека това, което забелязвам, че някои от играчите, например Найденов и Юруков, не са мръднали грам в развитието си, а тренираха под ръководството на Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев и Петър Хубчев. Бах му майката, нито един от тях ли не успя да шлифова тези диаманти, толкова ли пък да са некадърни всичките тия треньори, воглаве с Хубчев!

[offtopic]
[/offtopic]