Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот makedonski » 24 фев 2020 10:43

В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2020 12:05

makedonski написа:В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.

Според мен е така, защото в тези мачове Хубчев предпочита сигурността. Тоест по-добре една точка, отколкото нула точки. Друг е въпросът, че не винаги му се получават идеите. Даже в повечето случаи не се. Заради това при него няма план Б.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2020 12:05

В оправдание на Хубчев, и в интерес на истината, не мисля, че Ружомберок са по-слаби. Хванахме ги в преходен период и не само ги бихме, но и надиграхме. И не, не беше Давиде единственият виновник за това. Няма как един човек да пребори 11.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2020 12:14

realitybites написа:
metodito написа:Лично аз - не. Берое по негово време бяха супер неприятен противник, който можеше да хикси и дори и да бие в някой мач по-силен като домакин и в следващия мач д се издъни по най-калитарския начин като гост. Не е до футболистите въобще.

И аз си спомням, че скачаха доста успешно на по-сериозните съперници, т.е. леко се губи смисълът на аргумента, че в Левски липсва ресурс, с който да се гонят резултати срещу Локо, ЧМ, дори Лудогорец. Найденов, Юруков, Райнов, това са все играчи, които в абсолютно най-лошия случай ще се състезават за отбори като Черно море и Берое, ако напуснат Левски. Аз разбирам треньор да се оправдава със състав, ако насреща е имал противник с по-силни единици. Такива виждам само в Разград, останалото си е до тактика, мотивация, адаптивност във време на самия мач. Правейки сравнение, намирам за странно, че в Берое навярно ги е надъхвал чисто мотивационно в мачовете с по-силни съперници, а тук се наблюдава едно сякаш предварително примирение. Така няма да стане, трябва допълнителният процент. Ако иска, да пуска само наши момчета, ако иска - да пуска само чужденци, ако иска - да направи по свое усмотрение микс от двете, но ми омръзна да слушам как след някакви безлични хиксове благодари на момчетата за подвига (само той знаел какво е на тренировки, другият заучен лаф), или как някои играчи били твърде некадърни за Левски.

Пиша толкова за Хубчев по простата причина, че самият аз не виждам смисъл от треньорска рокада в толкова деликатен момент, т.е. трябва самият треньор да преосмисли възгледите си, иначе си отпадаме от Лудгорец за купата след още един подвиг на момчетата, и по-нататък дори кампанията няма да е това, което е в момента. Резултатите са всичко.

Като гледах вчера Локото, макар и отслабени от липсата на Езе, Илиев и Ожболт, не мисля, че ще се преборим с тях лесно. И в същото време, те като единици не са по-силни.
Не виждам някой футболист да е израснал, а експериментите, които не му се получават... :oops: Но най ме дразни това, че набеждава футболистите, никога себе си. За съжаление, оправдава предварителните ми очаквания към него. И да, има западна, немска школовка. И това има и негативна страна. Западното мислене е да правиш нещата "правилно" и да си знаеш мястото. Ти си този и мястото ти е там. Не ти е работа това, това и това. Точно като някакъв немец - [strike]маркиран[/strike] рамкиран, не може да мИчтае ("тея не може да ги бием, ще изляза да не паднем". Хоп, хикс, готово.) И вероятно това се предава във футболистите - не може да надскочи ръста си и не си вярва.
Последна промяна от metodito на 24 фев 2020 13:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2020 12:40

koisa написа:
makedonski написа:В предишните мачове, когато не ни липсваха 7-8 човека беше същото. Да не говорим, че имаше и двубои в които завършихме с числено предимство и пак не успяхме. Истината е, че Хубчев не може да печели мачовете си срещу по-силни противници.

Според мен е така, защото в тези мачове Хубчев предпочита сигурността. Тоест по-добре една точка, отколкото нула точки. Друг е въпросът, че не винаги му се получават идеите. Даже в повечето случаи не се. Заради това при него няма план Б.

Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Не стига, че не спирате да въртите едни и същи плочи, ми явно и грам не следите движението и подредбата на отбора, което пък от своя страна сериозно поставя под въпрос елементарните ви познания и разбирания на играта футбол.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2020 13:17

TristaNNN написа:Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Не стига, че не спирате да въртите едни и същи плочи, ми явно и грам не следите движението и подредбата на отбора, което пък от своя страна сериозно поставя под въпрос елементарните ви познания и разбирания на играта футбол.

Теб те знаем, че си футболен експерт и специалист. Даже няколко европейски гранда са се борили за подпис, но ти си им отказвал, защото си по-полезен във форума, къде учиш невежите съфорумци на футбол и тактика. :oops:

П.С. Ако някой ден сменят Хубчев предлагам да сложат Тристанчо. Човека е специалист и най-много разбира от футбол. Клоп и Гуардиола могат само да се учат от него. 8-)
R.I.P.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2020 13:22

koisa написа:
TristaNNN написа:Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.

Теб те знаем, че си футболен експерт и специалист. Даже няколко европейски гранда са се борили за подпис, но ти си им отказвал, защото си по-полезен във форума, къде учиш невежите съфорумци на футбол и тактика. :oops:

П.С. Ако някой ден сменят Хубчев предлагам да сложат Тристанчо. Човека е специалист и най-много разбира от футбол. Клоп и Гуардиола могат само да се учат от него. 8-)

Клоп и Гуардиола няма какво да научат от мен, но виж, такива които твърдят, че гледдат Левски, повтаряйки до безумие, че няма план Б, могат да попият нещичко от елементарна футболна култура. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2020 13:52

TristaNNN написа:Клоп и Гуардиола няма какво да научат от мен, но виж, такива които твърдят, че гледдат Левски, повтаряйки до безумие, че няма план Б, могат да попият нещичко от елементарна футболна култура. ;)

Пази Боже някой да попива от такива като теб! :(
R.I.P.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 фев 2020 17:10

TristaNNN написа:
wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

:roll: Последно? До играчите или до треньора е?

Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2020 17:21

wilge написа:
TristaNNN написа:
wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

:roll: Последно? До играчите или до треньора е?

Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.

Не мога да отрека това, което забелязвам, че някои от играчите, например Найденов и Юруков, не са мръднали грам в развитието си, а тренираха под ръководството на Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев и Петър Хубчев. Бах му майката, нито един от тях ли не успя да шлифова тези диаманти, толкова ли пък да са некадърни всичките тия треньори, воглаве с Хубчев! :o
[offtopic]

Върни се в “Левски”