Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ralka_levskarka » 20 фев 2020 19:20

Nilim написа:
ralka_levskarka написа:Феновете на онзи отбор хептен изтрещяха. Нямало как да сме продали 4к карти, пиар било :lol: :lol: Ох мамоооо, мамооо..

Самия факт, че левскарите опитват да спасят отбора си вместо веднага да прегърнат някое тире им бърка знаеш къде. Факта, че тези опити засега дават резултат също. А "риска" накрая да успеем им разбива вярата в нуждата от тирета, на която се крепи онова нещо на Армията, тогава всичките им мантри отиват по дяволите. С оглед на това ще се усъмнят и в картите, и в даренията, ако се налага във всичко ще се усъмнят.

Да се усъмнят. Само ние си знаем как сме ги събрали.

Всички средства от дарителската кампания отиват само и единствено за погасяване на вноските към НАП

‼️Всички приходи от билети, абонаментни карти, продажба на артикули в клубния магазин и входни такси за музея отиват за покриване на оперативни разходи - заплати, осигуровки, академия

Важно уточнение, че тук не са включени парите от дарения, които към този момент са 263 888 лева, но те отиват директно към НАП.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2020 19:35

tarikat написа:Някой има ли инфо кой е собственик на Winbet? :roll:

Валтер Папазки от Враца
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 20 фев 2020 19:58

Dust написа:
LM10 написа:Същото се отнасяше и за Божков :mrgreen:

Вероятно тези дни си чул името Цоло Вутов, но на мига правиш аналози с Божков.
Дядо ти Цоло е от друго тесто милионери

Името на Цоло Вутов съм го чувал отпреди години. Иначе, правя аналози с Божков, защото наистина си мислех, че Черепа никоя власт не може да го бутне.

Ако имаме нов собственик се надявам да не е спуснат от ББПП.

п.п. От вчерашното интервю на Павел Колев също така добро впечатление ми направи и това, че си признава, че от към маркетинг не са се представили на ниво. Повечето хора не си признават грешките.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 фев 2020 20:32

mikata написа:Tоя Цоло май е прасе, тиквата го натискаше да ги вземе преди време,но го отряза и само някакви пари им беше дал :roll:

[offtopic]
В същото време на "Армията" отново се завъртя името на един от най-богатите българи като основен акционер. Става въпрос за инж. Цоло Вутов, който има невероятни позиции в минната индустрия. Не е изключено бизнесменът да влезе в ЦСКА чрез синовете си. За евентуално участие на Цоло Вутов се говори за втори път в Борисовата градина.
[/offtopic]

Мисля че го бъркаш спокойния Лъчезар Цоцорков. Иначе поне лично на мен не ми известно Цоло Вутов да се интересува сериозно от инвестиране във футбола.

Ако ще броим, кой е клуба с най-богатия собственик у нас ,то това несъмнено е...Черно Море. Това ,че собствениците им притежават активи ,на стойност по-голяма отколкото активите на всички останали собственици взети заедно ,но не съм забелязал това да е помогнало кой знае колко на моряците.
За мен е по-важно как се оперира със средствата и доколко собственика се интересува от ФК. Примерно в последните 10-години съм почти сигурен,че различните собственици на Левски са наляли повече средства отколкото Домусчиеви в Лудогорец, а резултата е несравним. Просто Лудогорец е пример за успешно инвестиране на средства , докато ние колкото и да ние неприятно да си признаем, сме пример за обратното.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 20 фев 2020 21:04

Някой знае ли къде и дали може да се види списъка с дарителите. Просто искам да се уверя, че не съм объркал нещо при превода.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 20 фев 2020 21:07

Няма списък с имена, а само брой дарители .
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 фев 2020 22:12

Popokatepetal написа:Някой знае ли къде и дали може да се види списъка с дарителите. Просто искам да се уверя, че не съм объркал нещо при превода.

Важен е IBANA и в основанието да пише "дарение".
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2020 22:15

honda написа:
mikata написа:Tоя Цоло май е прасе, тиквата го натискаше да ги вземе преди време,но го отряза и само някакви пари им беше дал :roll:

[offtopic]
В същото време на "Армията" отново се завъртя името на един от най-богатите българи като основен акционер. Става въпрос за инж. Цоло Вутов, който има невероятни позиции в минната индустрия. Не е изключено бизнесменът да влезе в ЦСКА чрез синовете си. За евентуално участие на Цоло Вутов се говори за втори път в Борисовата градина.
[/offtopic]

Мисля че го бъркаш спокойния Лъчезар Цоцорков. Иначе поне лично на мен не ми известно Цоло Вутов да се интересува сериозно от инвестиране във футбола.

Ако ще броим, кой е клуба с най-богатия собственик у нас ,то това несъмнено е...Черно Море. Това ,че собствениците им притежават активи ,на стойност по-голяма отколкото активите на всички останали собственици взети заедно ,но не съм забелязал това да е помогнало кой знае колко на моряците.
За мен е по-важно как се оперира със средствата и доколко собственика се интересува от ФК. Примерно в последните 10-години съм почти сигурен,че различните собственици на Левски са наляли повече средства отколкото Домусчиеви в Лудогорец, а резултата е несравним. Просто Лудогорец е пример за успешно инвестиране на средства , докато ние колкото и да ние неприятно да си признаем, сме пример за обратното.

Май верно го бъркам с Цоцорков.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 фев 2020 22:43

mikata написа:Парите от Александър Ангелов май са отишли за заплатите :roll:

що проблем ли е това според теб.Нали и това перо трябва да се обслужва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 фев 2020 01:34

НКП ако искат с нещо да са полезни, да намерят тия https://topsport.bg/levski/izmamnitsi-se-opitvat-da-pechelyat-na-garba-na-levski.html, и да им пукнат кофите :evil:

Върни се в “Левски”