Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 19 фев 2020 22:50

vvessel написа:Днес слушах изказването на ПК и се сетих, че едно време имаше длъжност пресаташе. Колев е перфектен за длъжността. И междувременно да води " Часът на синята мъгла". И заглавието му пасва идеално. Това е учил тоя човек и с това трябва да се занимава. В това е силен. Да прави селекция и да преценява футболисти не му е амплоа. Дано бъдещите собственици (собственик) го оценят подобаващо.
За Хубчев няма да кажа нищо. Отборът говори вместо него на терена. Въпреки това следващия мач ще ида да подкрепя отбора, защото това е Левски, независимо кой го води.

Ние си имахме пресаташе до скоро (по времето на Русев) - Петър Мисов. Спортен журналист.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 22:58

Сегашното пресаташе не е ли онзи от дарик, който ги напусна? Забравих му името.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 фев 2020 23:00

Не разбирам защо дори и в хубавите неща трябва да се сере и пикае...наистина не разбирам!
Всеки приема събитията по свой начин и реагира по свой начин. Кой купил карта, кой дарил пари по сметка, кой купил екип, кой се отказал от заплата и премия...и аз съм дал, няма да обяснявам какво и как!
Ама тука не е съдилище!
Аз лично съм жестоко разочарован от мача с оранжевите димки. От моите играчи и от моя отбор. Но това е един мач-минал и заминал, идват други мачове. Ние трябва просто да стоим зад отбора. Докрай.
Отчаяние - в никакъв случай!
Тепърва ще се разиграват интересни етюди.
Но Левски е нещо по-различно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 фев 2020 23:16

ralka_levskarka написа:Сегашното пресаташе не е ли онзи от дарик, който ги напусна? Забравих му името.

Точно той, Ивайло Йовчев се казва.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 фев 2020 11:08

Aronaks написа:
ralka_levskarka написа:Сегашното пресаташе не е ли онзи от дарик, който ги напусна? Забравих му името.

Това което Колев прави не трябва ли да го прави пресаташето. Така и не съм разбрал, че имаме такава длъжност. Какви са му задълженията на пресаташето всъщност? Може и да бъркам понятията.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 20 фев 2020 11:31

vvessel написа:
Aronaks написа:

Това което Колев прави не трябва ли да го прави пресаташето. Така и не съм разбрал, че имаме такава длъжност. Какви са му задълженията на пресаташето всъщност? Може и да бъркам понятията.

Води пресконференции със журналистите преди, след мачове/подготовки...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2020 12:33

Колегите от Г сектор газ пи.аят, че не последвахме съдбата на онова умрелото и се спасихме. 8-)

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 20 фев 2020 12:35

vvessel написа:...............................

Да, наистина трябва да се прави от пресаташето, но при други обстоятелства.
Тук на Колев не се вярва, па камо ли на някакво си пресаташе ще повярвате! Нали веднага ще се кресне, че пратили някакъв си, да забаламучка нещата. Така поне, само Колев ще наричате "лъжец" !
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 20 фев 2020 12:35

Dust написа:
honda написа:
vlong написа:Този Бодура много добре пее,бре.
Ами брадатият да не бешеДанилчо Ганчев?
Майтап,ама ако са тези пак ще го отнесем.

Не е Данаил Ганчев, а е сина на Цоло Вутов( според някои най-богатия българин, не знам дали е ,но при всички случаи един от най-богатите)

Цоло е един от малкото останали от онова време, а това са хора, на които й Борисов не може да им казва, какво да правят.
По-едно време беше най-богатия българин, към днешна дата нямам идея, но личното му състояние гаранция надхвърля милиард

Цоло Вутов е приятел от казармата с ген. Румен Миланов[6] (началник на Националната служба за охрана (НСО) от 2004 до 2007 г., а от 2009 до 2012 - съветник в политическия кабинет на Бойко Борисов,

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 фев 2020 13:41

Като гледам пак сме започнали да бродираме в сектора за гости :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”