Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 19 фев 2020 21:36

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Феновете на онзи отбор хептен изтрещяха. Нямало как да сме продали 4к карти, пиар било :lol: :lol: Ох мамоооо, мамооо..

Мхм. Миналата седмица разправяха, че манекените във феншопа били нарочно слагани да изглежда, че има повече хора.
Очаквам между 13-15 хиляди билета да се закупят за мача със Славия.
Аз ще си взема, въпреки че няма да ида на мача.
Миналата седмица се отчетохме стабилни във феншопа.

Лавина, Костов е най-голямото недоразумение, което аз съм виждал в тоя клуб, гледам Левски от 25 години. Абсолютен глупак, който пръсна доста силни футболисти.
Явно си забравил онзи куц кон Зазиньо,който искаха да домъкнат...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 21:42

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Феновете на онзи отбор хептен изтрещяха. Нямало как да сме продали 4к карти, пиар било :lol: :lol: Ох мамоооо, мамооо..

Мхм. Миналата седмица разправяха, че манекените във феншопа били нарочно слагани да изглежда, че има повече хора.

Падам :lol: :lol: Предполагам, че и за Славия тия по трибуните няма да сме истински :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Fbf

Мнениеот Fbf » 19 фев 2020 21:52

bilyaletdinov написа:

Не се прави на интересен бе! За какво ще си купуваш като няма да ходиш? За да не може да отиде някой, който има желание ли? Има дарителска сметка за тая работа.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2020 21:57

Fbf написа:
Blue_Blood84 написа:Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат :lol: :lol: :lol: . Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.

Има дарителска сметка бе. Не се прави на интересен, ако искаш да помагаш дай там. Заради такива изпълнения хората, които искат да отидат на мача не могат да си вземат билет!

Фбф защо се повтаряш?
Места има за всички.
САМО ЛЕВСКИ!

Fbf

Мнениеот Fbf » 19 фев 2020 21:59

Местата са ограничени, а дарителската сметка не. Аман от лигльовци и мъртви души.

Като искаш да помогнеш ще внесеш в сметката, ще си купиш билет за музея, ще пуснеш в урните има достатъчно нормални начина да се помогне.
Последна промяна от Fbf на 19 фев 2020 22:00, променено общо 1 път.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 фев 2020 22:00

Днес слушах изказването на ПК и се сетих, че едно време имаше длъжност пресаташе. Колев е перфектен за длъжността. И междувременно да води " Часът на синята мъгла". И заглавието му пасва идеално. Това е учил тоя човек и с това трябва да се занимава. В това е силен. Да прави селекция и да преценява футболисти не му е амплоа. Дано бъдещите собственици (собственик) го оценят подобаващо.
За Хубчев няма да кажа нищо. Отборът говори вместо него на терена. Въпреки това следващия мач ще ида да подкрепя отбора, защото това е Левски, независимо кой го води.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 22:01

Може да купи билет и да го подари на някого. Какво лошо има? Аз имам карта за А, ама обмислях варианта да купя билет и да го подаря на някой възрастен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Fbf

Мнениеот Fbf » 19 фев 2020 22:03

Едно е да подариш билет на човек, който няма възможност, съвсем друго е да купиш билет и да не отидеш, а да има празно място.
Тоя пише, че ще СИ купи.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

z_asd
Контакти:

Мнениеот z_asd » 19 фев 2020 22:23

Fbf написа:Едно е да подариш билет на човек, който няма възможност, съвсем друго е да купиш билет и да не отидеш, а да има празно място.
Тоя пише, че ще СИ купи.

и трето е да купиш билет и да го дариш на някой, който има възможност, но го е получил безплатно и така пропусната полза за клуба. Така че доста внимателно трябва да се подхожда с подаряването. Лично аз си купих карта, ще дарявам по 100 лв на месец, докато се пооправят нещата и ще купувам по билет на мач, който няма да го давам на никой, ще стои празен. По-добре изкупен до дупка стадион и наполовина пълен, отколкото само наполовина пълен. Може и да греша не знам, това е моето мнение.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2020 22:34

z_asd написа:
Fbf написа:Едно е да подариш билет на човек, който няма възможност, съвсем друго е да купиш билет и да не отидеш, а да има празно място.
Тоя пише, че ще СИ купи.

и трето е да купиш билет и да го дариш на някой, който има възможност, но го е получил безплатно и така пропусната полза за клуба. Така че доста внимателно трябва да се подхожда с подаряването. Лично аз си купих карта, ще дарявам по 100 лв на месец, докато се пооправят нещата и ще купувам по билет на мач, който няма да го давам на никой, ще стои празен. По-добре изкупен до дупка стадион и наполовина пълен, отколкото само наполовина пълен. Може и да греша не знам, това е моето мнение.

Той ,че стадиона няма да се напълни,няма.Наистина по-важното е да влизат пари под каквато и да е форма.
Моят начин доста прилича на твоят.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”