Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 15 фев 2020 10:30

vlong написа:О.К.

Пиша ти с малко закъснение. Бях доста ангажиран тези дни. Искам да ти благодаря за огромната постъпка, която направи с тези билети. Зарадвахме много левскари. Имаше едно момче, което дойде лично при мен да вземе два билета. Момчето се оказа, че има някакви здравословни проблеми. Не знаех за тях. Иначе аз щях да отида да му ги дам. Както и да е. Момчето дойде с майка си. Няма да ти казвам, колко щастлив беше като му дадох билетите. Започна да подскача, да ме прегръща. Голяма радост беше. Голям човек си! Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 фев 2020 10:31

modor написа:

Пиша ти с малко закъснение. Бях доста ангажиран тези дни. Искам да ти благодаря за огромната постъпка, която направи с тези билети. Зарадвахме много левскари. Имаше едно момче, което дойде лично при мен да вземе два билета. Момчето се оказа, че има някакви здравословни проблеми. Не знаех за тях. Иначе аз щях да отида да му ги дам. Както и да е. Момчето дойде с майка си. Няма да ти казвам, колко щастлив беше като му дадох билетите. Започна да подскача, да ме прегръща. Голяма радост беше. Голям човек си! Само Левски!

А аз ти се извинявам и си посипвам главата с пепел за подигравателните коментари по твой адрес, и също те поздравявам за това, което си сторил!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2020 10:57

E, видяхте ли колко малко му трябва на човек.
Последните дни бяха хубави - спряхме да се караме тук, появиха се отдавна невлизали потребители тук.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 11:18

Колеги, не мислите ли че последните дни показват , че въпреки всички песимистични прогнози, феновете са в състояние да осигуряват 70-80 % от издръжката на любимия ни отбор? имам предвид само приходите от дарения. И ако сте на моето мнение не смятате ли че проблема ще е само кой да управлява тези средства?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2020 11:40

TristaNNN написа:
modor написа:

А аз ти се извинявам и си посипвам главата с пепел за подигравателните коментари по твой адрес, и също те поздравявам за това, което си сторил!

Между другото и аз съм в тотален шок, че човека беше сериозен и не тролеше. В другата тема писах, че много ми се иска феновете да потърсят отговорност на истинските виновници след мача и да се насочат към парламента и да изметат боклуците там. Даренията са хубаво нещо, но е временна и половинчата мярка. Надявам се най-накрая в тая глупава държава хората да се осъзнаят и да си решат проблемите кардинално. Всички знаем КОИ са виновниците за състоянието не само на бг футбола, но и на цялата държава.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2020 14:55

счупиха носа на Райнов

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 фев 2020 17:19

modor написа:

Let there be rock
И Левски!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 фев 2020 18:31

skitnik32 написа:Колеги, не мислите ли че последните дни показват , че въпреки всички песимистични прогнози, феновете са в състояние да осигуряват 70-80 % от издръжката на любимия ни отбор? имам предвид само приходите от дарения. И ако сте на моето мнение не смятате ли че проблема ще е само кой да управлява тези средства?

Към този момент има момчета с много високи заплати и ще ни е трудно.Аз мисля че можем да събираме не повече от 500 000 на месец, а те са малко за този отбор.Колев каза че санитарния минимум за месец бил 1,5 млн като тук влизат всички разходи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 15 фев 2020 18:34

Да освобождават Мазурек и Рейш, че не знам докога ще ги мъчим.
Да връщат и Алар, и без това не го използваме.
А и Насиру.

Заплатите на тези четиримата са колкото за 2 месечни вноски в НАП!

Тотално сбъркан състав на Хубчев днес!

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 18:45

tarikat написа:Да освобождават Мазурек и Рейш, че не знам докога ще ги мъчим.
Да връщат и Алар, и без това не го използваме.
А и Насиру.

Заплатите на тези четиримата са колкото за 2 месечни вноски в НАП!

Тотално сбъркан състав на Хубчев днес!

а не мислиш ли че сме толкова взискателни, че не даваме на новопривлечените да се адаптират /колкото и шаблонно да звучи/. спомни си как беше с прохазка в началото. после плакахме за него.

Върни се в “Левски”