ralka_levskarka написа:Nilim написа:ralka_levskarka написа:Nilim написа:ralka_levskarka написа:След като имейлите бъдат обработени ще сме продали над 3000 карти, което си е рекорд, ама що пък медиите да не мълчат все едно са лапнали х*й![]()
Все едно? Или...
Всяка сутрин като се събудя ще ги псувам. Спортал публикували как имаме нужда от 143 000, ама няма братче кой да напише какво беше днес?? Отидох в 16:34, а излязох в 17:48. Малко преди да дойде моят ред пича каза 2600 карти и 700 заявки още, а след мен имаше още поне 30 души. Даже предложих на момичето, че ако имат нужда мога да им помогна с имейлите, но тя се притесни и отказа, щели да се справят след работно време..
Ем значи са го поели, а не Все едно са го поели (няма да развивам мисълта си заради модерацията :D).
Нормално момичето да откаже, меко казано няма право.
Всъщност има право. Преди това ми се оплака, че би се радвала някой да помогне и нямало да бъде лошо, ПК уж бил пратил доброволци - нямало ги, но явно не очакваше, че има хора, които могат да го направят и без да очакват нещо в замяна.
Хммне знам колко е редно да дава достъп до информация за клиенти и заявки но както и да е.