Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

z_asd
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот z_asd » 10 фев 2020 18:23

Само единствено съм против DMS съобщенията и то просто, защото ще са на стойност 2лв. Трябва да има определен минимум, примерно 19,14 лв и да е като обонамент на месец. Защото ако някой прати 2лв еднократно, ще почувства, че е дал своя дял и ще спре до там, а това не недостатъчно :|

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 10 фев 2020 18:34

z_asd написа:Само единствено съм против DMS съобщенията и то просто, защото ще са на стойност 2лв. Трябва да има определен минимум, примерно 19,14 лв и да е като обонамент на месец. Защото ако някой прати 2лв еднократно, ще почувства, че е дал своя дял и ще спре до там, а това не недостатъчно :|

Отделно и ДДС ще се начислява! За това варианта с банкова сметка е много по-добър.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

z_asd
Контакти:

Мнениеот z_asd » 10 фев 2020 18:36

OOP написа:
z_asd написа:Само единствено съм против DMS съобщенията и то просто, защото ще са на стойност 2лв. Трябва да има определен минимум, примерно 19,14 лв и да е като обонамент на месец. Защото ако някой прати 2лв еднократно, ще почувства, че е дал своя дял и ще спре до там, а това не недостатъчно :|

Отделно и ДДС ще се начислява! За това варианта с банкова сметка е много по-добър.

и с пакети примерно 19,14 лв на месец и по-големи.

Вече си купих карта за 150лв, но съм и готов около 100лв да превеждам на месец.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 фев 2020 18:44

Тия мърши от гонг как изопачават думите на Павел Колев със ''сензационни'' заглавия, изсмукани от пръстите ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2020 18:53

W84me написа:
mikata написа:17млн. задължения към днешна дата :idea:

Казах ли ти, че не са 30. Това изобщо не са много пари. Аз например имам 250 000 лв кредити, които представляват заплатата ми за 4 години. 17 милиона е бюджета на Левски за 1 година, така че нещата не са необратими, ако се приведат към банков кредит, на нормални вноски и лихва, тези пари са жълти стотинки в днешния футбол.

След като "изобщо не са много пари" защо не изплатихме на Д.Мюлдер някакви мижави 39 хил. евро, а се наложи да ни осъди в Лозана?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 фев 2020 19:12

Момчета, ножът явно е опрял до кокала и сега е моментът да покажем, че няма да си оставим отбора в калта. В тази връзка - има ли вариант да се купи абонаментна карта дистанционно?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 фев 2020 19:15

Аз също бих си взел. Въпреки, че не съм от София. Фен шопа на Герена ще бачка ли в събота? Кинтите от там нали не отиват вече в СЗ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2020 19:16

Corwin написа:Момчета, ножът явно е опрял до кокала и сега е моментът да покажем, че няма да си оставим отбора в калта. В тази връзка - има ли вариант да се купи абонаментна карта дистанционно?

https://levski.bg/news/details/177553
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 фев 2020 19:19

TristaNNN написа:
Corwin написа:Момчета, ножът явно е опрял до кокала и сега е моментът да покажем, че няма да си оставим отбора в калта. В тази връзка - има ли вариант да се купи абонаментна карта дистанционно?

https://levski.bg/news/details/177553

Благодаря!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 фев 2020 19:24

Много ми е интересно къде са сега големите левскари- Наско, Мъри, Кокала, Йовов, Гонзо, Боримиров, Курдов и други.
A friend in need is a friend indeed.

Върни се в “Левски”