Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Отчетох се скромно с карта за сектор В,ако пуснат и членска карта ще си взема.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Отчетох се скромно с карта за сектор В,ако пуснат и членска карта ще си взема.
Така се помага на клуба. Браво.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Глупости на търкалета, слонове въртят колелета - сте писали миналата нощ 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
- Контакти:
Продължавам да си мисля, и се надявам, че ние не сме като умрелите и няма да оставим отбора си да умре по този начин, камо ли да му сложим тире. Левскари има по цяла България, и то такива, които милеят за отбора, а не са дърти комунисти и само четат вестничетата за починалия им отбор. За мен ВБ взе Левски под крилото си, точно защото е усетил накъде отиват нещата с лотарията му и се надява на нас да застанем зад него, а аз нямам нищо против дори да е така, защото хич не ми дреме какъв е що е, но самият закон е противоконституционен и създава прецедент за национализиране на всякакъв бизнес по избор на държавата. Ние сме косвената жертва, но това е без значение за нас, защото това си го гледаме последните години така или иначе. Ако Левскарският дух е жив, просто Левски няма да умре и ние ще го спасим по какъвто и да е начин, а ако наистина стане, то тогава лично аз няма да припозная каквито и да е жалки схеми тип тирета, запетайки и други препинателни знаци.
Да припомня за Кенеди-Не питай какво ще направи Левски,а кажи какво ти ще направиш за него.
Предишният път дадох 400,вчера поръчах две абонаментни карти,с нетърпение чакам да открият дарителска сметка.Казаха ,че мислят по въпроса,дано да го измислят навреме.
Предишният път дадох 400,вчера поръчах две абонаментни карти,с нетърпение чакам да открият дарителска сметка.Казаха ,че мислят по въпроса,дано да го измислят навреме.
САМО ЛЕВСКИ!
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oMud3DCXXQ8[/youtube] 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Вече няма как да се повторят шампионските мачове.
Последният трофей

koisa написа:realno написа:
Ако сега когато имаме отбор не помогнем на отбора си, уверявам те, че когато отидем в А окръжна, обезсърчението и отчаянието на феновете ще бъде по - голямо и хората ще са по - малко склонни да дават. По лесно е да подпомагаш нещо готово, изградено и работещо вместо да го разрушиш и да тръгнеш да го градиш на ново с години като няма гаранции за успех. Освен това когато отидем в А окръжна има ли гаранции само за добри резултати, че хората да отделят редовно пари за клуба? Според мен най - разумното и добро нещо е да се обяви една публична сметка и феновете подпомагат клуба, вместо да се разруши всичко готово, работещо и добро. Има фенове софиянци, които ходят на всеки домакински мач и плащат цена, но ще има и такива, които са от провинцията и няма да могат да посещават Герена, но ще плащат цената на билетчето през сметката все едно са били на мача. Най - лесно е да се откажем преди още да сме опитали.
Къде съм писал да не се помага? Твърдя само, че този модел феновете да издържат отбора няма да сработи... Ако наистина имаше толкова хора, които да милеят за отбора, нямаше стадиона да е празен. Напротив, дори щеше да е трудно човек да се сдобие с билет.
Къде са тези 100 000 човека дето ще дават редовно по 20 лв. на месец? Или 50 000 по 40 лв? Аз не ги виждам... Нека гледаме реално на нещата.
В момента ЛЕВСКИ има нужда от нашата помощ! До онзи ден нямаше нужда. Виждаш ли разликата?
Пичове, стига сте правили сметки колко човека по колко лева трябва да събират всеки месец, а просто си вземете карта за полусезона. Независимо дали ще присъствате на мачовете, или няма да успеете да посетите всички - КУПЕТЕ СИ КАРТА!
Дела трябват, а не думи! В момента това е единственият шанс феновете да помогнат на клуба. Дали ще успеят ? Кой знае..... може би...
Важното е в края да не съжалявате. Да може да кажете: "Направих каквото ми беше по силите, за да помогна на любимия си отбор". Да става каквото ще. В момента нямаме друг вариант. Клубът се нуждае най-силно от феновете си.... СЕГА! Стига простотии по стадионите, стига с тези сметки кой колко пари ще отделя в А група, в А окръжна и т.н.. Ако имате възможност- купете си карта и ето ви 20лв/месец до края на сезона. Направете го сега, докато не е късно!
Дела трябват, а не думи! В момента това е единственият шанс феновете да помогнат на клуба. Дали ще успеят ? Кой знае..... може би...